- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.261
Beni de alsin evlatlik yaaaa MinnosprensesMinnoşum benide evlatlık alsanızaa. Bayılırım böreklere çöreklere görüyorumki sizde baya yapılıyor
Bakayım yarın olsunda bi minnoşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de alsin evlatlik yaaaa MinnosprensesMinnoşum benide evlatlık alsanızaa. Bayılırım böreklere çöreklere görüyorumki sizde baya yapılıyor
Ay ne güzel olur yer yer otururuzBeni de alsin evlatlik yaaaa Minnosprenses
100 kilo olur gelirizz eveAy ne güzel olur yer yer otururuz
Ay orası kesin100 kilo olur gelirizz eve
Napiyosun yedunuzmii yemekAy orası kesin
Yedik canım baya oldu uzanıyprum öyle boş boş sen napıyosunNapiyosun yedunuzmii yemek
Bende uzanıyorumm çalısmalarr devamYedik canım baya oldu uzanıyprum öyle boş boş sen napıyosun
Hangi çalışmalar kızBende uzanıyorumm çalısmalarr devam
Canımmmm sın yarışma için yaptım sunuma ekledi ler şimdi bakabilirsinizMinnoşum benide evlatlık alsanızaa. Bayılırım böreklere çöreklere görüyorumki sizde baya yapılıyor
Gel kız gel seninşede yerim benSeninle yiycemmm
Geçmiş olsun canım yüksek mi troidinSagol canim ben tiroit hastasym genel tahlil iciin gittim geldim .
Ay dur bakayımCanımmmm sın yarışma için yaptım sunuma ekledi ler şimdi bakabilirsiniz
Gel kız gel seninşede yerim ben
Ne çalışmasıBende uzanıyorumm çalısmalarr devam
Bak canımAy dur bakayım
Ince çalışmalarrrHangi çalışmalar kız
OoyyyşşşCanımmmm sın yarışma için yaptım sunuma ekledi ler şimdi bakabilirsiniz
Gel kız gel seninşede yerim ben
Bebişşş şu yarışma nerde ben bulamadımNe çalışması
Daha yayınlanmadı galiba canımBak canım
Bele kuvvetInce çalışmalarrr
Ooyyyşşş
Yemek bölümündeBebişşş şu yarışma nerde ben bulamadım
Yayınlandı canımDaha yayınlanmadı galiba canım
Bele kuvvet
Aa göremedim galiba bakıyorum iyiceYayınlandı canım
Yuksekti yani cok az calisiyordu 5 yili geckindir ilac kullanuyorum suan normal sevuyede ilaca devam ediyorum iste o yuzden arada bir tahlil yaptirip degerimi takipte olmam gerekiyor canim sagolasinGeçmiş olsun canım yüksek mi troidin