Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

bende takıp ediyorum o katalogları haberdar olup hemen erkenden gidiyorum sıraya giriyorum
bazen istediğim şeyi almışlardııı millett sabah ın 7 sinde a101 i de şaka gibi iyaaa dövesim geliyo onlarııı hattaa geçen 2 hafta önce benim istediğim şemsiye vardıı balkona koymak için ama renklidenistemiyodum koyu grili beyazlı gelmişti bime bakıyorum bakıyorum hiç ondan yok eşimle baya dolaştıkk baya aşağıda bime girdim gene yok adama diyorum bu şemsiyo yokmu benim nasıl kafam o çalıştıysaa en arkalara iyicene kurcaladımm kesin biri demiştir bu geldiğinde sakla ben alıcam bunu öncedende yapan varr ben de cin gibiiyim hemen çektim ordann aldım vallaa kaptım hahaahahaa bi kadın bana bakıyodu acaba o muydu bilemedim umurumdaa değil ben kaptım

ne yiycen öğle yemeğiiiiii
patates yoğurtlusu ve pilav bende erkenden giderim sırayı alırım yoksa birşey kalmıyor ki bütün plastikerimi aldım hatta ben kavga ettiydim sırada kadın diyor birazda bırak biz alalım hiç duymamazlıktan geldim aldım çıktım Cookiie kolay gelsin canım işin bitince gel C Cay6 geçmiş olsun neden gidiyorsun hastahneye gelirsen her zaman bekleriz

hahahaha amannn boşverrr napalımm yaniii alıyoruz lazımm kendi alsaydıı o zamann

bizim komşuda öyle sürekli evin eşyalarını yerlerini deiştiriyor

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…