- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.021
Afiyet olsun canım bende bi evi süpürttürüp geleyimöğle yemeği saati yiyip gelicem kızlar dağılmayın
bazen istediğim şeyi almışlardııı millett sabah ın 7 sinde a101 i de şaka gibi iyaaa dövesim geliyo onlarıııbende takıp ediyorum o katalogları haberdar olup hemen erkenden gidiyorum sıraya giriyorum
ne yiycen öğle yemeğiiiiiiöğle yemeği saati yiyip gelicem kızlar dağılmayın
patates yoğurtlusu ve pilavne yiycen öğle yemeğiiiiii
hahahaha amannn boşverrr napalımm yaniii alıyoruz lazımm kendi alsaydıı o zamannpatates yoğurtlusu ve pilavbende erkenden giderim sırayı alırım yoksa birşey kalmıyor ki bütün plastikerimi aldım hatta ben kavga ettiydim sırada kadın diyor birazda bırak biz alalım hiç duymamazlıktan geldim aldım çıktım Cookiie kolay gelsin canım işin bitince gel C Cay6 geçmiş olsun neden gidiyorsun hastahneye gelirsen her zaman bekleriz
benden önce gelseydi yada geldiğinde görseydi ne yapayım patrondan izin alıyorum bime şu şu gelmilş gidimdiye adam izin veriyor bende erken gidip sıraya giriyorumhahahaha amannn boşverrr napalımm yaniii alıyoruz lazımm kendi alsaydıı o zamann
hahaha canım benim yaa maşallahh sanaa allahh uzun ömürler versin sanaa inşallahhbenden önce gelseydi yada geldiğinde görseydi ne yapayım patrondan izin alıyorum bime şu şu gelmilş gidimdiye adam izin veriyor bende erken gidip sıraya giriyorum
aminnnn aminnnhahaha canım benim yaa maşallahh sanaa allahh uzun ömürler versin sanaa inşallahh
işler yoğunmu kız bugünaminnnn aminnn
evet yaa nalet bitmez işişler yoğunmu kız bugün
süreklide avatar değiştiriyorumm yaa bi bişeyii karar veremedimmevet yaa nalet bitmez iş
tamda ben diyeceltim artık bir tane seç diyesüreklide avatar değiştiriyorumm yaa bi bişeyii karar veremedimm
hahahaha farkettin dimii bol bol değişik resimler millet dicek neolayytamda ben diyeceltim artık bir tane seç diye
sabit bir tane koyhahahaha farkettin dimii bol bol değişik resimler millet dicek neolayy
emin misintamam karar verdim buu
bir bakmışım yine değişimişhahahahha emin değilim galibaaa
hiç şaşırma bak heeebir bakmışım yine değişimiş
bizim komşuda öyle sürekli evin eşyalarını yerlerini deiştiriyorhiç şaşırma bak heeeama sanırım bu iyi değiştiresim gelmedi henüss çok çabuk sıkılıyorum ben hep aynı sevmiyorum evdede öyle bazı yerleri bile değiştiriyorum anneme çekmişimm illaa sıkıldımmı değiştiricem birşey