Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

ne zor kadın olmak eşin yardım ediyor mu peki

Reactions: Jou
ne zor kadın olmak eşin yardım ediyor mu peki
ediyorr çok şükürr öyle huyu varr düzenli hiç dağınık değill ben anneme gitmiştim 1 hafta hep aklım evdeydii eve geldim bi baktım heryer düzen süpürmüş silmiş mutfak desen iyii şaşırdım şok oldumm ondan sonra anladımm yanii hiç dağınık değill aksine dağınık hiç sevmez bide gözünden alıştırdım artıkk mutfakta hep benim düzendir hiç karışık olmaz bikere annesine gittik biraz karışık çekmcelerii fln mutfağın haline diyor adamın bazı huylarını değiştirdimm ama evlenince nasıl başaldıysan nasıl alıştırdıysan öyle gider gerçektende öyle oldu

bana bakkkk Minnosprenses sakın soğuma evlilik çok güzel birşeyy eşinin kolalrında uyuyosun beraber kahvaltı beraber yemek beraber evde tv izlemek çok güzell allahh güzell günlere nasip etsin inşallahh arada huzursuzluk oluyor ama her zaman ikisinin arasındaki olan birşey o sinirlenir sen alttan alırsın sen sinirlenirsin o alttan alır evlilik herzaman böyle güzel yürürr ama sen olduğun gibi davran tamammıı ben olduğum gibi davranmasaydım beni iyi tanımazdı

çalışırsam cuma günü işten sonra temizlerim hafta sonuna sadece ütü kalır
ütüden yana şanslıyım ben eşim işe işyerinin kıyafetiyle gidiyor arabayla gömlek çok gerek kalmıyo

yeşilmercimek yanına ne gider yaa dün etmiştim kendimede bugün eşimle yeriz dedim kendime bulgur etsem bizimkine plavmı ediyim

çalışırsam cuma günü işten sonra temizlerim hafta sonuna sadece ütü kalır
Aynen bak öyle çok iyi olur senin için
Ah ah benimkide hiçbir şeye elini sürmez. Dağıtır dağıtır sehpanın üzerinde çoraplar dışardan gelir üstünü başını salona çıkarır yatak odasının yanında olan banyoya gider nasıl deli oluyorum. Sonra da derki bu ev neden dağınık bu kadar
Değerli kaynanacığıma çok sevgi sözcüklerim var bu konu da. Kendisi paşa oğlunun kahvaltılarını bile yatağına götürmüşte

ayyyy sormaa yaaa bende kaynanama selam ediyorum burdan
çorabı benimde salona atardıı çok kavga ederdimm şimdi de yatak odaya geçince atıyo yere yavv diyorumkii giymiceksen at banyoya ne buraya atıyosun diyorumm yok banamı demiyo adamm
kaynanam bazı şeyleri alıştırmışş kii
şimdi bana kızıyo hergün farklı farklı yemek yapma hep ayrı ister dedim iki kişilik için yapıyorum halbuki dünden kalan yemeğii bugüne yemeyi pek sevmem bende hep hergün yeni yeni yapınca ertesi güne bırakınca diyoki bunu yiyesim yok

Yemek olayında benimki de diyor ama diyorum nabıyım bunu çöpemi atıyım israf edince bidaha Allah verirmi diyorum sonra yiyor
çok çok kaynanama aşırı sinşe oluyorum bu konuda. Birgün oturuyoruz eşimin abisi dedi kahve içelim ben yapmaya yeltendim sonra dedi yok ben yaparım diye. Kaynanam dedi otur otue yapar o bize yapıyor hep dedi abisinden için. Bende eşime bakıp bak görüyormusun senden bikere görmedim dedim gülerek. Kaynanam bi açtı gözlerini 'ama o çalışıyor yapamaz iş falan' dedi. Bende çalışabilir nolcak dedim. Ama birdaha konusu açılsın dicem anne sen karışma babamda çalışıyor ama eve geliyor bahçeyi temizliyor hayvanlara bakıyor yemek bile yapıyor yeri geliyor kendine dicem.

keşke o an laf soksaydınn tühhh yaaa başlarım çalışmasınaa kadınlarda çalışıyo ama eve gelip çalışan kocasına gene yapıyor kahvee ya zırlamasın oda otursun aşşağaa

ne güzel benimkide düzenli ve temiz çok şükür ama işlerde ağır olanlara yardım ederim gerisine karışmam dedi ama ben tabi dişi olarak ağlarım sızlarım yapsın diye

yok benimki o kadar değil çok düzenli maşşalah

keşke o an laf soksaydınn tühhh yaaa başlarım çalışmasınaa kadınlarda çalışıyo ama eve gelip çalışan kocasına gene yapıyor kahvee ya zırlamasın oda otursun aşşağaa
Daha sonra birkaç akraba beraberdik kadınlardık sadece. Orda birşeyden konusu açıldı kaynanamda orda ben başka bi akrabaya dedim ama bilerek dedim. Valla oğlum olursa asla babası gibi alıştırmıcam onu yapcak herşeyi dedi. Kendi işini görücek bi kadına muhtaç kalmıcak dedim. Eşimden içinde sonra öyle bi alışmışki ben bugün ölüp gitsem açlıktan da dağınıklıktan da kendiside ölür dedim. Kaynanamda hiç ses yok

Cookiie bidahaki gene olursa söyleee babanda maşallahhıı var kız bahçeyi sulama fln
bende bişe olduğu zaman bak görüyomusun diye gözümü kırpardım

sofraya kurarken yardım eder mi bilmem ama yemek yapmam dedi
minnoşş yaa yemek konusunda ben pek yakıştırmıyorum erkeklere kızıcan belki bana amaa çok yoruldugun zaman keşke yapsa diyosun bazen ama işte o kişi aşçı olması lazımm bi piizza yapar lavaşla bi tost bi makarna başka işi olmaz

hahahhaa iyii dedinn susmiycann bu devirde kaynana susanlarr başlarına gelmeyen kalmadı heleki annem hep susardı ama genede olan ona olurduuu hep laf hep laf şimdiki gelinler cin gibi

Babam dediğim yani kayınpederim. Yapıyor kız mesela haftasonu gidiyoruz adam bize mangal yapıyor bahçede sonra bahçeyi bir güzel temizliyor sonra gidiyor hayvanlara bakıyor. Tarlaya gidiyo(köyde yaşıyorlar). Ve ayriyetten çalışıyorda. Kaynanama işte çocuğu kıymetli

ya mesela ben yemek yapayım o salata yapsın yada ayran hazırlasın vs çok birşey istemem ama benimki yapmaz ama evde olmasan heryeri temzilerbak annesi yok 1 aydır 2 defa merdivenleri yıkadı evi kaç defa sildi ütü yapıyor falan ama bir kadın varsa yapmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…