- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.041
eşim diyo yeter daaabizim komşuda öyle sürekli evin eşyalarını yerlerini deiştiriyor
yırttılar desene ahahahahah bende o huy yok kendi evimde ne yaparım bilmemdeeşim diyo yeter daaabi salonu değiştiremiyorum bi yatak odayıı evi öyle sabit yapmışlarkii el süremiyorum bi çiçekler yer değiştiriliyor onlarda yerini sevdiii değiştirsem ölürlerr dedim amaann kalsın öyle
bi yerleştee hahahah görürümm bide birşeyler yapardım kanaviçe havlu yapıp çoğunu satmıştım çevremde isteyen olmuştum daha onu bile bıraktım başlasammı bilemedim bileyırttılar desene ahahahahah bende o huy yok kendi evimde ne yaparım bilmemde
Sağol bebeğim geldimpatates yoğurtlusu ve pilavbende erkenden giderim sırayı alırım yoksa birşey kalmıyor ki bütün plastikerimi aldım hatta ben kavga ettiydim sırada kadın diyor birazda bırak biz alalım hiç duymamazlıktan geldim aldım çıktım Cookiie kolay gelsin canım işin bitince gel @Cay6 geçmiş olsun neden gidiyorsun hastahneye gelirsen her zaman bekleriz
Bende çok değiştiririm çok sıkılırımhiç şaşırma bak heeeama sanırım bu iyi değiştiresim gelmedi henüss çok çabuk sıkılıyorum ben hep aynı sevmiyorum evdede öyle bazı yerleri bile değiştiriyorum anneme çekmişimm illaa sıkıldımmı değiştiricem birşey
ahandaa ben bu kızSağol bebeğim geldim
Bende çok değiştiririm çok sıkılırımkoyarken çok beğeniyorum 2 3 hafta sonra sıkılıyorum
ben hiç bilmem işlemeyi falanbi yerleştee hahahah görürümm bide birşeyler yapardım kanaviçe havlu yapıp çoğunu satmıştım çevremde isteyen olmuştum daha onu bile bıraktım başlasammı bilemedim bile
bitti mi işlerSağol bebeğim geldim
Bende çok değiştiririm çok sıkılırımkoyarken çok beğeniyorum 2 3 hafta sonra sıkılıyorum
Bi süpürdüm sildim. Toz almak kaldıda oturayım elbet alırım gün içinde bir vakitben hiç bilmem işlemeyi falan
bitti mi işler
evett öyle yaaKararsızlık napalım kız
ev kirleniyor mu ya iki kişisinizBi süpürdüm sildim. Toz almak kaldıda oturayım elbet alırım gün içinde bir vakit
aç kalma sağlıklı birşeyler ye bu nur nerede ya görünmüyorAkşam gece çok fena bir kaçamak yaptım bugünde aç sadece su ile geziyorum
Ayy hemde ne kirleniyor kızz. Hergün yapmıyorum. 2 günde bir süpürge açınca çok güzel temiz oluyor hiç kirlenmesüne izin vermemiş oluyosun ama ruh halime göre 2 gün 3, 4 güne uzuyor bazenev kirleniyor mu ya iki kişisinizher gün yapıyor musunuz temizlik
Ama akşamın cezasını çekmem gerek minnoşum bidaha yapmayım böyle yaramazlıklaraç kalma sağlıklı birşeyler ye bu nur nerede ya görünmüyor
ben çalışırsam ancak hafta sonu temizlerimAyy hemde ne kirleniyor kızz. Hergün yapmıyorum. 2 günde bir süpürge açınca çok güzel temiz oluyor hiç kirlenmesüne izin vermemiş oluyosun ama ruh halime göre 2 gün 3, 4 güne uzuyor bazen
Zaten çalıştığın için pislenmezki o kdar ev bende çalışıyor olsamöyle yaparım vallaben çalışırsam ancak hafta sonu temizlerim
kullanmadığım odalarıda kitlicem kimse girmesinZaten çalıştığın için pislenmezki o kdar ev bende çalışıyor olsamöyle yaparım valla
ahh ahhh minnoşşş evde iki kişi olsakta aynııı evde her yer bişe dökülüyo saç olur başka bişe olur kırıntılar olur tabii evde odluğumuz sürece ama çalışıcaksınız ikiniz çok çıkmaz diye düşünüyorum ama gene aynııı çok zor evlilik çok ev sana kaldımı tamamm bitti yaniiev kirleniyor mu ya iki kişisinizher gün yapıyor musunuz temizlik
hahahaha benimde var kız öyle ama tozlanıyo yerler kirleniyo gene gene aynıııkullanmadığım odalarıda kitlicem kimse girmesintemizleyemem sürekli
En güzeli valla haftasonu da insan zamanının hepsini temizliğe ayırmamalıkullanmadığım odalarıda kitlicem kimse girmesintemizleyemem sürekli