- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
Yani tüm eşyaları kırmak parçalamak istiyorum yenisi içinDogrudur vallaa kizzz kirildimi ne uzuluyoruzkii sonucta daha iyisi yenisi cikiyo
Evettt yanlisliklada olsa kırr yenisi alicaksann ara ara deneYani tüm eşyaları kırmak parçalamak istiyorum yenisi içinyaşasın yenilik
Aslında çok rahat köşe koltuk ben seviyorum ama işteAynenn kiz benimde varyaa köse koltuk ama turkuaz rengi onun koyusundan hattaahic kullanmiyoruz oyle duruyoo esime kalsa satmaazz ooo ne guzel balkon yaptirmiss bide ver gitsin
Aynennn bizimde duruyo oyle sirf gelen giden kalir diye uzaktayiz diye aldimm 1 sene kullanildii daha oyle kaldii cocuk olursa ne olcak bende bilmiyorum benimkine diyorum satalımm o satmazz bildigin eve illa birseyi doldurcakAslında çok rahat köşe koltuk ben seviyorum ama işte
Ahaha olsun canım ihtiyacın olur senin dediğin gibi yzaksın ya gelen yatılı gelirAynennn bizimde duruyo oyle sirf gelen giden kalir diye uzaktayiz diye aldimm 1 sene kullanildii daha oyle kaldii cocuk olursa ne olcak bende bilmiyorum benimkine diyorum satalımm o satmazz bildigin eve illa birseyi doldurcak
nedirrr yanii aynen öyleeAhaha olsun canım ihtiyacın olur senin dediğin gibi yzaksın ya gelen yatılı gelir
O kadar da değilEvettt ikna olmazz bise yok der hep zatennbi 10 sene daha gayret edeyim artik
Tamamm minoosumm sen oyle diyosanO kadar da değil2-3 sene bekle değiştir
Hadi inşallah canım benimTamamm minoosumm sen oyle diyosanşu evi halledersek eger onun sirasida geldcek elbett once ev diyo bakalimm nasip se olur degilse olmaz ev
Röraaayyydddıııınnnnn pıtırcığım bugün nasılsıGünaydın sabah kahvemi yudumluyorum Eki Görüntüle 2872088
iyiyim canım harikayım sen nasılsınRöraaayyydddıııınnnnn pıtırcığım bugün nasılsı
oohhh iyi iyiii ne güzelll işte bnede iyiymmmiyiyim canım harikayım sen nasılsın
nasıldım güzelmiydim barioohhh iyi iyiii ne güzelll işte bnede iyiymmm
kız rüyamda seni gördümburda konuşuyoduk tamda böyle günaydın msjlar atıyorduk
bombaaaaanasıldım güzelmiydim bari
o olmuyor canım bencebombaaaaa
yaaa ben buraya video atmak istiyorum kendim çektiğim ama yapamadım bitürlü
afiyet olsun canım sehbanda çok güzel allahım ben neden mobilyalara bakıyorum
yaaa münükk münükk çiçeğinn ne kaaağğaaa güzelll
bakkk bakk inceleeafiyet olsun canım sehbanda çok güzel allahım ben neden mobilyalara bakıyorum