Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

afiyet olsun canım sehbanda çok güzel allahım ben neden mobilyalara bakıyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Kız o sehpayı bimden aldım biliyormusun 😂😂 bundan çnceki evimin altında bim vardı oturma odası koltuğum gelmişti tam krem ve bordo gibi yastıkları var. Bunuda orda gördüm aa çok uyar diyip almıştım 3lü bunlar 😂😂
yaaa münükk münükk çiçeğinn ne kaaağğaaa güzelll

kahve filtremi :rolleyes:
Evett o çiceğime bayılıyorum bana çok şey ifade ediyor. Dikenden böyle güzel çiceklerin çıkması 😍😍
Filtre değil canım nescafe blend geçenlerde aldım çok hoşuma gitti tadı 😍

Kız o sehpayı bimden aldım biliyormusun 😂😂 bundan çnceki evimin altında bim vardı oturma odası koltuğum gelmişti tam krem ve bordo gibi yastıkları var. Bunuda orda gördüm aa çok uyar diyip almıştım 3lü bunlar 😂😂

Evett o çiceğime bayılıyorum bana çok şey ifade ediyor. Dikenden böyle güzel çiceklerin çıkması 😍😍
anladım kuzuşummm :KK36:

NE ŞANSLISIN BEEEEE evin altında bim olması kadar güzel birşey olamaz 🤣🤣🤣🤣🤣

memnunmusunuz bundan
çok memnunumm hattaa bacak yerini sen kendin çeviriyosun takıyosunn ama camlılardan alsan daha iyi olur en azından o çizilmiyo benim ki marangozdan yapılmış bi sehpa renkleri beyaz krem fuşya yaptırmıştım ama genede aklıma gelseydii camlı sehpalardan alırdım onlar daha iyi çizilmiyo en azından bu genede çiziliyo zigon sehpa gibi işte kuzuşumm

çok memnunumm hattaa bacak yerini sen kendin çeviriyosun takıyosunn ama camlılardan alsan daha iyi olur en azından o çizilmiyo benim ki marangozdan yapılmış bi sehpa renkleri beyaz krem fuşya yaptırmıştım ama genede aklıma gelseydii camlı sehpalardan alırdım onlar daha iyi çizilmiyo en azından bu genede çiziliyo zigon sehpa gibi işte kuzuşumm
güle güle kullan canım benim 😍

• Muhteşem
Reactions: Jou
ben bim a101 gezmeyi çok seveim :KK70:
bende çok yaa hep orda yapıyorum alışverişi kızlarrr bide instagram katalog var hep yüklüyolar şugün bu gelcek fln hala bakıyorum ne lazımda gidip bakıyoruz eşimle alıyoz geliyoz :KK70: :KK70: evlendiğimizden berii en çokta a101 den alışveriş emtişimdir :KK70:

Cookiie Cookiie

sağoll bitanem sende güle güle kullan inşallahhh aldığında

bende çok yaa hep orda yapıyorum alışverişi kızlarrr bide instagram katalog var hep yüklüyolar şugün bu gelcek fln hala bakıyorum ne lazımda gidip bakıyoruz eşimle alıyoz geliyoz :KK70: :KK70: evlendiğimizden berii en çokta a101 den alışveriş emtişimdir :KK70:

Cookiie Cookiie

bende takıp ediyorum o katalogları haberdar olup hemen erkenden gidiyorum sıraya giriyorum :KK70:

• Komik
Reactions: Jou

Cookiie Cookiie

Bende kataloglardan bakıyorum hatta telefonumda bir uygulama var onda bütün marka market ne var ne yoksa indirim katalogları veriliyor😍
bende seninn gibi hala gider alırım 😂

geçen gün lambader gördüm ben goldcuyum ya alsam mı dedim eee daha mobilya almadım dedim o yüzden almadım ama bir daha k sefere alırım harikaydı o lambader ya hala aklımda 😂
Gelir yine kız ama gold alcağından eminsen alabilirdin biyerlere uydururdun illa 😂😂

X