- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.001
Kız o sehpayı bimden aldım biliyormusunafiyet olsun canım sehbanda çok güzel allahım ben neden mobilyalara bakıyorum
Evett o çiceğime bayılıyorum bana çok şey ifade ediyor. Dikenden böyle güzel çiceklerin çıkmasıyaaa münükk münükk çiçeğinn ne kaaağğaaa güzelll
kahve filtremi
anladım kuzuşummmKız o sehpayı bimden aldım biliyormusunbundan çnceki evimin altında bim vardı oturma odası koltuğum gelmişti tam krem ve bordo gibi yastıkları var. Bunuda orda gördüm aa çok uyar diyip almıştım 3lü bunlar
Evett o çiceğime bayılıyorum bana çok şey ifade ediyor. Dikenden böyle güzel çiceklerin çıkması
Filtre değil canım nescafe blend geçenlerde aldım çok hoşuma gitti tadı
NE ŞANSLISIN BEEEEE evin altında bim olması kadar güzel birşey olamazKız o sehpayı bimden aldım biliyormusunbundan çnceki evimin altında bim vardı oturma odası koltuğum gelmişti tam krem ve bordo gibi yastıkları var. Bunuda orda gördüm aa çok uyar diyip almıştım 3lü bunlar
Evett o çiceğime bayılıyorum bana çok şey ifade ediyor. Dikenden böyle güzel çiceklerin çıkması
Filtre değil canım nescafe blend geçenlerde aldım çok hoşuma gitti tadı
memnunmusunuz bundanbakkk bakk inceleebenimde üçlüü ama internetten yaptırmıştım hatta renkleri kendim uygulamıştım bulabilsem hiç hatırlamıyorum o siteyii
Nasılsın joumanladım kuzuşummm
Önceki evimdeydi ama bu evimin altındada organikci, tekel, lokanta varNE ŞANSLISIN BEEEEE evin altında bim olması kadar güzel birşey olamaz
çok memnunumm hattaa bacak yerini sen kendin çeviriyosun takıyosunn ama camlılardan alsan daha iyi olur en azından o çizilmiyo benim ki marangozdan yapılmış bi sehpa renkleri beyaz krem fuşya yaptırmıştım ama genede aklıma gelseydii camlı sehpalardan alırdım onlar daha iyi çizilmiyo en azından bu genede çiziliyo zigon sehpa gibi işte kuzuşummmemnunmusunuz bundan
ben bim a101 gezmeyi çok seveimNasılsın joum
Önceki evimdeydi ama bu evimin altındada organikci, tekel, lokanta var
güle güle kullan canım benimçok memnunumm hattaa bacak yerini sen kendin çeviriyosun takıyosunn ama camlılardan alsan daha iyi olur en azından o çizilmiyo benim ki marangozdan yapılmış bi sehpa renkleri beyaz krem fuşya yaptırmıştım ama genede aklıma gelseydii camlı sehpalardan alırdım onlar daha iyi çizilmiyo en azından bu genede çiziliyo zigon sehpa gibi işte kuzuşumm
evden çıktığımda mutlaka uğrarım bakarımBendee
Kendimden birini gormekben bim a101 gezmeyi çok seveim
Güzel şeyler geliyor ama bende hep uğrarımevden çıktığımda mutlaka uğrarım bakarım
çok zevli değil miKendimden birini gormek
Kahve yaptim tam kk ya girdim topigine ugrayayim dedim
bende çok yaa hep orda yapıyorum alışverişi kızlarrr bide instagram katalog var hep yüklüyolar şugün bu gelcek fln hala bakıyorum ne lazımda gidip bakıyoruz eşimle alıyoz geliyozben bim a101 gezmeyi çok seveim
güle güle kullan canım benim
geçen gün lambader gördüm ben goldcuyum ya alsam mı dedim eee daha mobilya almadım dedim o yüzden almadım ama bir daha k sefere alırım harikaydı o lambader ya hala aklımdaGüzel şeyler geliyor ama bende hep uğrarım
bende takıp ediyorum o katalogları haberdar olup hemen erkenden gidiyorum sıraya giriyorumbende çok yaa hep orda yapıyorum alışverişi kızlarrr bide instagram katalog var hep yüklüyolar şugün bu gelcek fln hala bakıyorum ne lazımda gidip bakıyoruz eşimle alıyoz geliyozevlendiğimizden berii en çokta a101 den alışveriş emtişimdir
Cookiie
sağoll bitanem sende güle güle kullan inşallahhh aldığında
Yanii suan baska yerlere gitmek kisitli oldgndan midir nedir evet zevkle geziyorum sok a101 bimçok zevli değil mi
çok iyi yapmışsın sohbetimizede katıl beklerim her zaman
Bende kataloglardan bakıyorum hatta telefonumda bir uygulama var onda bütün marka market ne var ne yoksa indirim katalogları veriliyorbende çok yaa hep orda yapıyorum alışverişi kızlarrr bide instagram katalog var hep yüklüyolar şugün bu gelcek fln hala bakıyorum ne lazımda gidip bakıyoruz eşimle alıyoz geliyozevlendiğimizden berii en çokta a101 den alışveriş emtişimdir
Cookiie
sağoll bitanem sende güle güle kullan inşallahhh aldığında
Gelir yine kız ama gold alcağından eminsen alabilirdin biyerlere uydururdun illageçen gün lambader gördüm ben goldcuyum ya alsam mı dedim eee daha mobilya almadım dedim o yüzden almadım ama bir daha k sefere alırım harikaydı o lambader ya hala aklımda
Afiyet olsun doktora gidecegm bende ama gunluk kahvelerde burada sohbette olalim ins. Hatta gelince ikindi kahvesi icebilirizöğle yemeği saati yiyip gelicem kızlar dağılmayın