- 19 Ocak 2017
- 6.971
- 20.224
- 37
- Konu Sahibi Minnosprenses
Aaa sen hamilesin ondan doğumdan sonra artık canım
O zaman konuna öyle bir gelicem ki Sen bekle dur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa sen hamilesin ondan doğumdan sonra artık canım
Ayy beklerim yasak mı kahve sana normalde günde 1 taneye izin veriyorlarO zaman konuna öyle bir gelicem ki Sen bekle dur
Ayy beklerim yasak mı kahve sana normalde günde 1 taneye izin veriyorlar
Kahve zalım bir şey ya insan hep daha fazlasını istiyor
Kavanozları kokluyorum napim koklamak zararlı değildir herhalde1 tanecik bir kahveciye asla yetmez
Şekil1A
Kavanozları kokluyorum napim koklamak zararlı değildir herhalde
Seninkiler de kahveci olacak belliAhhh bebeğim bende aynını yapıyorum hatta ne kadar mutlu oluyorsam kokusuyla bile tekme yiyorum
Seninkiler de kahveci olacak belli
Hele doğuralim da ilk işim yüz üstü uzanarak çamur gibi kahve içmek olacakOlsunlar vallaha kahveci. Küçükken kara olursunuz diye içirmediler bize Bari onlar içsin doya doya
Hele doğuralim da ilk işim yüz üstü uzanarak çamur gibi kahve içmek olacak
Annem kardeşime uyusun diye rezene verirdi sen öyle deyince hatırladım. Bildiğin biberon rezene çayı yapar verirdi çocuk da içerdi ama uyumazdıAy hayallerimiz aynı Ama kahve yüzünden uyumazlar ve bizi de uyutmazlarsa iki hayalinde eş zamanlı yatar
Annem kardeşime uyusun diye rezene verirdi sen öyle deyince hatırladım. Bildiğin biberon rezene çayı yapar verirdi çocuk da içerdi ama uyumazdı
Rezena bağırsakları rahatlatır anneyede süt yaparAnnem kardeşime uyusun diye rezene verirdi sen öyle deyince hatırladım. Bildiğin biberon rezene çayı yapar verirdi çocuk da içerdi ama uyumazdı
Rezene içersin bence sütün artsın diyeKokusundan bile tiksinirim
İyi içermiş kardeşin. Günah ama ya. Kahve ve rezene arasında kalacağım gün olursa naparım
Iç iç emzir diyosunRezena bağırsakları rahatlatır anneyede süt yapar
Hem bebek için önemli ben normalde de içerim her gün bir bardak bağırsaklara iyi geliyorIç iç emzir diyosun
Rezena bağırsakları rahatlatır anneyede süt yapar
Rezene içersin bence sütün artsın diye
Bağırsaklara iyi geldiğini bilmiyordum o zaman bebekteki gaz problemine de faydası olurHem bebek için önemli ben normalde de içerim her gün bir bardak bağırsaklara iyi geliyor
Yılanın başı benimDelirmiş olmalısınız
Kahve konusu ve kokusunu rezeneye çevirdiniz rezalet