- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
- Konu Sahibi Minnosprenses
Görmedigin nem kaldıSende etkili oldu tabi bizde deneyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmedigin nem kaldıSende etkili oldu tabi bizde deneyelim
Beraber olsun prensesimmAfiyet olsun gönlümün mimarı
kaldı birşeylerGörmedigin nem kaldı
teşekkür ederim canım benimBeraber olsun prensesimm
Çay bardağı mi kupayla içiyorumteşekkür ederim canım sende katıl aramıza
ahahah bende çay bardağı ile içenlere özeniyorum ama içemem onunla herşeyi kendi kabında severim
Oooooo vayy beeee çarpıntı falan yapmıyor değil miÇay bardağı mi kupayla içiyorum
Yok valla uykuda da bi problem yaşamıyorum. Hatay'ın koyu kahvesi var görümcemle bir araya gelince günde 7-8 fincan içiyoruz ondan. Fincan dediğim de kahve fincanı değil büyük çay fincanlarındanOooooo vayy beeee çarpıntı falan yapmıyor değil mi
Yok valla uykuda da bi problem yaşamıyorum. Hatay'ın koyu kahvesi var görümcemle bir araya gelince günde 7-8 fincan içiyoruz ondan. Fincan dediğim de kahve fincanı değil büyük çay fincanlarından
Kahve zalım bir şey ya insan hep daha fazlasını istiyorMaşallah yaaa bana 2 fincan yeterli
Ben çok severim kahveyi ama senin kadar içememKahve zalım bir şey ya insan hep daha fazlasını istiyor
Her zaman at fıstığım kahvenin yanın kurabiye olarak seni yerimOyy canını yediğim hayırlı olsun topiğinama ben kahvemi bitirdikten sonra gördüm neyse yarına artık inşallah
Şimdi neden içiyorsun ki
Bende çikilota olarak seni yerimahh şu diyetler birbirimizi yemeye başladık sonumuz hayır olsunHer zaman at fıstığım kahvenin yanın kurabiye olarak seni yerim
Ahahahahah özel günümdeyim ya ondanBende çikilota olarak seni yerimahh şu diyetler birbirimizi yemeye başladık sonumuz hayır olsun
Şimdi neden içiyorsun ki
Aaa sen hamilesin ondan doğumdan sonra artık canımŞimdi içemiyorum ki Eskiyi yad ettim sayende minnoş
Şekersiz nescafe ve Türkkahvesini aynı anda içerdim Nerde o kahveci Mi-Ok Eski çamlar bardak oldu kahveler süte döndü