- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
- Konu Sahibi Minnosprenses
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bursa kurşunlu prensesimT
Teşekkür ederim manzaram muhteşem neresi burası
İcelim canim simdi bende semaver cayi iciyorum bol kekiklisindeeennn
Kekiğede bayılırım afiyet bal şeker olsunİcelim canim simdi bende semaver cayi iciyorum bol kekiklisindeeennn
Çok güzel yaaa çok şanslısınBursa kurşunlu prensesim
Minnoşcum prensesim hayırlı olsun bitanem tooigin misler gibi kahve kokuyor burası
Ooh tam senlik o zamnUltra mega kahve kolik ben
Şu an kahvemi yudumlarken gördüm konuyuOoh tam senlik o zamn
Kız sen harbi kolik misin bu saatte daha kargalar kalkmadıŞu an kahvemi yudumlarken gördüm konuyu
Sende katıl bizeUltra mega kahve kolik ben
Bende 1 saat sonra içerimKız sen harbi kolik misin bu saatte daha kargalar kalkmadı
Afiyet olsun harikaaaaGünaydın petrol severler ozaman
Eki Görüntüle 2865566
Oyy afiyet olsun petrol çekti canım çocuklar yatarkene gidim de içim bendeGünaydın petrol severler ozaman
Eki Görüntüle 2865566
Kahvesiz uyanamayanlardanım Biz hep 6 da kalkarız bebenin uyanma saatti standartKız sen harbi kolik misin bu saatte daha kargalar kalkmadı
Kız bende erken uyanırım ama canım bişey istemezKahvesiz uyanamayanlardanım Biz hep 6 da kalkarız bebenin uyanma saatti standart
MersiAfiyet olsun harikaaaa
Sabah uyanıt uyanmaz çnce ketıla su koyarım okadar seviyorum sabah kahvrsini size de afiyet olsunOyy afiyet olsun petrol çekti canım çocuklar yatarkene gidim de içim bende
Bende yıllardır alışkanlıkKız bende erken uyanırım ama canım bişey istemez