- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
- Konu Sahibi Minnosprenses
bende 2 kez içiyorum canım bol bol paylaşırımHayırlı olsun kuzum en çok ben yapar atarım artık günde üç beş kere içtiğim için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 2 kez içiyorum canım bol bol paylaşırımHayırlı olsun kuzum en çok ben yapar atarım artık günde üç beş kere içtiğim için
sen çaycısın herhalde çayında alıp gelGideyimde cay koyayimm
Evet cayciyim hemde sekersiz caycisen çaycısın herhalde çayında alıp gel
Lisede verilen temel seviye. Gramatigi cok agir fazla kurallari olan bir dil. Teşekkür ederimtekrar yap canım başarılar biliyorum lisede kız kardeşiimin almanca dersi vardı ne kadar zor olduğu tahmin edebiliyorum
bende şekersiz içerim de çok çay aramam günde 1 bardak ama sençayını al gel beklerim canımEvet cayciyim hemde sekersiz cayci
rabbim kolaylık versin sana canımLisede verilen temel seviye. Gramatigi cok agir fazla kurallari olan bir dil. Teşekkür ederim
rabbim kolaylık versin sana canım
Süpersin canım ben de yapınca atarım benimki Nescafe olsunKahve sever olarak bir kahve topiği açmak istedim hem sunumlarımızı atalım hemde sohbetimizi edelim
@Catlak-kurabiye @N u r @dut agaci athena @MevsimBahar Niloyatospikk @ASSOSyal @zorunlunick @MssPARE Kahve __Kokusu @Kabarmamis kek
olur canım her türlüsüne açığız nescafede severim ama basen yapıyor canım çok tüketmeSüpersin canım ben de yapınca atarım benimki Nescafe olsun
Basen var canım zaten günde 1 2 fincan içiyorum işteolur canım her türlüsüne açığız nescafede severim ama basen yapıyor canım çok tüketme
onuda almayalım elindenBasen var canım zaten günde 1 2 fincan içiyorum işte
Allah razı olsun kuşum3ü 1 arada günde 1 fincan çok seviyorum yaonuda almayalım elinden
ben 2si 1 arada içiyorum canım 3ü 1 arada çok şekerli geliyorAllah razı olsun kuşum3ü 1 arada günde 1 fincan çok seviyorum ya
afiyet olsun canım renksizim benimm bol bol yapalım gelelimWuhuu tam benlik gelmemmi ben bu konuyaEki Görüntüle 2864714
içelim fıstığım içelimEvetttt beraber icelim ya Minnosprenses