- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
- Konu Sahibi Minnosprenses
Hamişlere örnek olalım amaDelirmiş olmalısınız
Kahve konusu ve kokusunu rezeneye çevirdiniz rezalet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamişlere örnek olalım amaDelirmiş olmalısınız
Kahve konusu ve kokusunu rezeneye çevirdiniz rezalet
Evet annem kardeşime içirirdi nane çatıda iyi gelirBağırsaklara iyi geldiğini bilmiyordum o zaman bebekteki gaz problemine de faydası olur
Yılanın başıYılanın başı benim
Işte ne kadar faydalı sey varsa hep tadı kötüEvet annem kardeşime içirirdi nane çatıda iyi gelir
Bana çok garip geliyor ya kahve içip uyuyamamak hiç öyle bi sorun yaşamadımBugün sabah ve akşam olmak üzere kahvemi içtim sayın hocam. Simdi endişelerim artmaya başladı hadi gece uyuyamazsam diye
Sabahladigimi biliyorum güneş doğarken ben battaniye ile kavga ediyordum yastığa box yapıyordumBana çok garip geliyor ya kahve içip uyuyamamak hiç öyle bi sorun yaşamadım
Uyuyamayınca da insan daha bi gergin oluyor evet ben öğretmenim genelde öğretmenler çay sever. Okula alınan çay da hiç güzel değil her teneffüs kahve içiyordum. Öğleden sonra kitap okuma saatimiz vardı nasıl uykum geliyordu anlatamam öğrenci olsam kesin uyurdumSabahladigimi biliyorum güneş doğarken ben battaniye ile kavga ediyordum yastığa box yapıyordum
Benimde içip uyuyamama sorunum yok uykum fenadır hemen gelir uyurum erken uyuyan biriyimUyuyamayınca da insan daha bi gergin oluyor evet ben öğretmenim genelde öğretmenler çay sever. Okula alınan çay da hiç güzel değil her teneffüs kahve içiyordum. Öğleden sonra kitap okuma saatimiz vardı nasıl uykum geliyordu anlatamam öğrenci olsam kesin uyurdum
Bi yerde duymuştum kahve içip yatinca daha dinç kalkılıyormus. Gerçekten var mı böyle bir şey biri mi uydurmuş bilmiyorum amaBenimde içip uyuyamama sorunum yok uykum fenadır hemen gelir uyurum erken uyuyan biriyim
Afiyet olsun canım bende birazdan atarımHaydi cay icelimmm (cikolatayi yemedim sus olsun diye koydum))
Eki Görüntüle 2865151
Bunun bir etkisini görmedim ben kahve içer uyurum ama bilemedimBi yerde duymuştum kahve içip yatinca daha dinç kalkılıyormus. Gerçekten var mı böyle bir şey biri mi uydurmuş bilmiyorum ama
Afiyet olsun rengomm
Teşekkür ederim manzaram muhteşem neresi burasıEki Görüntüle 2865325 topiğin hayırlı olsun kuzum bu da benden olsun