- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
- Konu Sahibi Minnosprenses
afiyet olsun kahvemmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun kahvemmm
Saaol kuzumafiyet olsun kahvemmm
Sende etkili oldu tabi bizde deneyelimKahveden konu acilmisken shshshh
Guzel oldu bu laf
Kizlar, goz alti morluk ve sisligine kahve icindeki kafein birebir
Turk kahvesinin dibinde kalan az bisey kahveye bi parca pamugu ikiye kesip batirarak dondurun ve daha sonra goz altlariniza maske olarak uygulayin
Hatta.
Hususi turk kahvesi pisirin soyle 4 5 kisilik.
Soguyunca buz kaliplarina doldurup dondurun yüzünüzü her sabah yikadiktan sonra bu buzlarla ovun
Kahve kalp benKahve sever olarak bir kahve topiği açmak istedim hem sunumlarımızı atalım hemde sohbetimizi edelim
@Catlak-kurabiye @N u r @dut agaci athena @MevsimBahar @Niloyatospikk ASSOSyal @zorunlunick @MssPARE Kahve __Kokusu @Kabarmamis kek
Ben onu parmağımla siyiriyordum yaaKahveden konu acilmisken shshshh
Guzel oldu bu laf
Kizlar, goz alti morluk ve sisligine kahve icindeki kafein birebir
Turk kahvesinin dibinde kalan az bisey kahveye bi parca pamugu ikiye kesip batirarak dondurun ve daha sonra goz altlariniza maske olarak uygulayin
Hatta.
Hususi turk kahvesi pisirin soyle 4 5 kisilik.
Soguyunca buz kaliplarina doldurup dondurun yüzünüzü her sabah yikadiktan sonra bu buzlarla ovun
evettt biliyorum sende sversin artık bol bol paylaşabilriziKahve kalp ben
yiyior musun ay ben yiyememBen onu parmağımla siyiriyordum yaa
Bayılırım fincan tertemiz oluryiyior musun ay ben yiyemem
evettt biliyorum sende sversin artık bol bol paylaşabilrizi
Minnoşcum hayırlı olsun topiğinKahve sever olarak bir kahve topiği açmak istedim hem sunumlarımızı atalım hemde sohbetimizi edelim
@Catlak-kurabiye @N u r @dut agaci athena @MevsimBahar @Niloyatospikk ASSOSyal @zorunlunick @MssPARE Kahve __Kokusu @Kabarmamis kek
afiyet olsun ben telvesi ağzıma gelince bihoş oluyorumBayılırım fincan tertemiz olur
teşekkür ederim canım sende katıl aramızaMinnoşcum hayırlı olsun topiğin
Ben kahve sevmem kahve için ölürüm sunum falan da yapmıyorum valla ne yalan söyliyim kolayını bulsam fincanı aradan çıkartıp cezveyle içerim
Ben kaşık kaşık kahvede yerim O yüzden her türlü gideri var bende minnosumafiyet olsun ben telvesi ağzıma gelince bihoş oluyorum
ooooo helal olsun canım yaaa sosyalim ben kekte severim buram buram kokar yaaa yarın yapayım bir dilim yerim ne olcak ❤Ben kaşık kaşık kahvede yerim O yüzden her türlü gideri var bende minnosum
Hayırlısı olsun bitanem kahvemi yaparken tam da etiketini gördümCookiie senide beklerim canım
Ye minnosum ama nura söyleme duymasınooooo helal olsun canım yaaa sosyalim ben kekte severim buram buram kokar yaaa yarın yapayım bir dilim yerim ne olcak ❤
Afiyet olsun gönlümün mimarıHayırlısı olsun bitanem kahvemi yaparken tam da etiketini gördüm
Sussss görmesinYe minnosum ama nura söyleme duymasın
He sen gordun isteSende etkili oldu tabi bizde deneyelim