- 12 Mart 2020
- 9.722
- 20.786
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #43.081
Aynen kuzum iyi olur da hani Bi tane bile olmadı üç aydırHavuZda iyi olur ama senin için evet mucizem hiç öyle diüşünme su akAr yolunu bulur hayırlısıyla herşey olcak vakti geldiğinde
Amin bitanem AminAnladım balım hayırlısı olsun inşallah Allah korkusu olan vicdanlı merhametli insanlara çıkarsın Rabbim yolunuzu
Rahimi güçlendirmek için bitkisel bir şey var mıdır ki
Onu bana arkadaşımda söyledi kuru incir doğurganlığı artırıyormşAynen kuzum iyi olur da hani Bi tane bile olmadı üç aydır
Bilmiyorum nasıl olcak ya
Amin bitanem Amin
Bilmiyorum açıkcası var mı bişey
Havuç incir kürü yumurtaların güçlenmesine çatlamasına iyiymiş bu ay yapim demiştim üşendim Bi yapamadım ya
Aynen minnoşum burda birisi okudum Dr 17 mmde yumurtan kalmış bu ay es geçelim demiş kadın bu kürü yapmış hamile kalmış sanırım böyleydiOnu bana arkadaşımda söyledi kuru incir doğurganlığı artırıyormş
Aaa e ben gene tam tersi hormonlar düzenlenir diye düşünüyorum hep nedenİyi yapmışsın balım hatta ilişki sıklığını da azaltın tertip moduna geçinherifi görünce arkadan bakmadan uzaklaş yani bilmiyorum etkisi var mı geçen bi arkadaş diyordu o yüzden dedim bende
Aynen öyle canım hayırlısı olsun bakalım
Üzerine gitmemiz gerekcek mucizem herkesin sınavı farklı bu hayatta bizimkide buAynen kuzum iyi olur da hani Bi tane bile olmadı üç aydır
Amin bitanem Amin
Havuç incir kürü yumurtaların güçlenmesine çatlamasına iyiymiş bu ay yapim demiştim üşendim Bi yapamadım ya
Ay şükür ya inşallah hiç bişeyler gerek kalmazÜzerine gitmemiz gerekcek mucizem herkesin sınavı farklı bu hayatta bizimkide bu
Şimdi doktordan cıktım çok şükür rahim güzel histereskopi olmucak. Ama wes diye bir test yapılcakmış yurtdışına gidip tüm dna’m incelencekmiş. Nolcak incelenip onu bilmiyorum
Yani normal genetik test yaptırdık ya onun daha detaylısı komple dna incelencekmiş: anladığım bu. He incrlenince nolcak bir sıkıntı çıkarsa nolcak onu bilmiyorum. Hiç bugünndoğru dürüst bişey soramadım uykulu gittim uykulu geldimAy şükür ya inşallah hiç bişeyler gerek kalmaz
Ne testiymii ki o
Allah Allah
Transfer olcak mısın peki yoksa o testi mi beklicen
Oyyy oyyy inşallah Rabbim ol deyiverir bizlere de yaYani normal genetik test yaptırdık ya onun daha detaylısı komple dna incelencekmiş: anladığım bu. He incrlenince nolcak bir sıkıntı çıkarsa nolcak onu bilmiyorum. Hiç bugünndoğru dürüst bişey soramadım uykulu gittim uykulu geldim
İnşallah canım çok aminOyyy oyyy inşallah Rabbim ol deyiverir bizlere de ya
Evet duymuştum onu. Yapımı zor yav bende üşenmiştimAynen kuzum iyi olur da hani Bi tane bile olmadı üç aydır
Amin bitanem Amin
Suss kız canım çekiyor demiyor daAaa e ben gene tam tersi hormonlar düzenlenir diye düşünüyorum hep neden
Rabbim kolaylık versin inşallah canımİnşallah canım çok amin
Ayıp kız sus susEvet duymuştum onu. Yapımı zor yav bende üşenmiştimama şey ya tam tarifi bilmiyorum ama incirin üzerine saf zeytin yağı koyup bir kaç gün bekletiyorlardı sonra günlük mü yeniliyordu öyle bir şey vardı kuzum. Ben hacamat yaptırmak istemiştim o zaman yapacak kadın söylemişti buna bi baksanıza kızlar perim sende bak Cookiie
Suss kız canım çekiyor demiyor da
Sağolasın minnoşum inşşallahRabbim kolaylık versin inşallah canım
Heee kuebişim Bi öyle var bi ara yapmıştımEvet duymuştum onu. Yapımı zor yav bende üşenmiştimama şey ya tam tarifi bilmiyorum ama incirin üzerine saf zeytin yağı koyup bir kaç gün bekletiyorlardı sonra günlük mü yeniliyordu öyle bir şey vardı kuzum. Ben hacamat yaptırmak istemiştim o zaman yapacak kadın söylemişti buna bi baksanıza kızlar perim sende bak Cookiie
İncir kürünemi bakayım. O prolaktini yükseltiyor diye biliyorum kurabiyem ya ben şimdi tam transfer aşamsında hormonları altüst etmiyim bide hiç riske girmiyim. Aslında hacamat istiyorum bende. Kaeşı binada kadın yapıyo komşum gdiiyor devamlı ama eşimde gitme oraya istiyosan git hastanede yaptır diyor. O yüzden öyle bi kaldım gidemedimEvet duymuştum onu. Yapımı zor yav bende üşenmiştimama şey ya tam tarifi bilmiyorum ama incirin üzerine saf zeytin yağı koyup bir kaç gün bekletiyorlardı sonra günlük mü yeniliyordu öyle bir şey vardı kuzum. Ben hacamat yaptırmak istemiştim o zaman yapacak kadın söylemişti buna bi baksanıza kızlar perim sende bak Cookiie
Yanlış cookie çağırmadınız di miCookiee gell kahve içeluuummmmmm
Aaaa kızzzz gel gelll aşkolsunnn yaptınmı yapıyorum dersen hemen koşu gidiyorum mutfağa
Hahahah yok kızzzz cidden seni çağırdım o niye beeeYanlış cookie çağırmadınız di mi