Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Azmış aramız ama ben yakalayamamışım o çizgilimi
Son yıllarda en çok aradağım derdime sıkıntılarıma ‘DEVA’ yeni nickim azcık dramaqueen olayım deidm
Aynen senin zamanında yokmuştur belki trt 1 de çıkıyordu ikindin saat 3 te. Koşa koşa okuldan gelip oturuyordum önüne hey gidi çocukluk mutluluğum
Deva güzel bea
Benim iş yerin en küçük oğlunun ikinci bebesi olmuş irkek adını deva koymuşlar
Ben çıkalı Bi sene oldu başka Bi çalışanın da ikinci bebesi olmuş millet çatır çatır doğurup ve doğurtuyor

Rabbim inşallah en kısa zamanda gönlünce nasip etsin bitanem ama çocuk olunca mutlu Olcan diye bir kural yokmuş. O dönem anlamıyor insan ama Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Devir çok kötü cidden şimdiki aklım olsa şimdiki durumdan bilgim olsa asla ama asla evlenmezdim

Yaa ben anca şirinler sevimli kahramanlar jetgiller çakmaktaşlar bunları izler severdim

İşte bende kızım olursa inşallah bu ismi istiyorum ama işte onlar yapar biz izleriz oluyor bizim için mucizem

Amin canm benim çokca aminn
Mutlaka o zaman da herşey tastamam olmayacak biliyorum ama en azından biz bütün Bi aile olabileceğimizi ancak eşimin o zaman benim ve çocuklarıyla kendinin Bi ailesi olduğunu anlayacak diye ümit ediyorum. Vermezse Rabbim elimizden gelen elbet bişey yok da ruhum daralıyor yaşamaktan bile bazen
Öyle deme kuzum evlilik güzel şey hayatın kanunu yaşamanın kaidesi
Ben de düşünüyorum bazen devir gerçekten çok çok kötü ve bu zamandan ahlaklı evlat yetiştirebilmek koruyabilmek çok zor Rabbim kolaylaştırsın sınavlarımız kuzum napcan
Bizleri Allah yolundan imandan kuran dan ayırmasın
Yaa ben anca şirinler sevimli kahramanlar jetgiller çakmaktaşlar bunları izler severdim

İşte bende kızım olursa inşallah bu ismi istiyorum ama işte onlar yapar biz izleriz oluyor bizim için mucizem
Ayneen onlar da çok güzeldi
Belki zamanı gelmemiştir kuzum öyle savunmak istiyorum bazen

Bende hep öyle dediğin gibi canım ya. İnşallah herşeyin hayırlısı bakalım. Zamanı geldiğinde hiçbirley engel olmayacaj dediğin gibi. Sende tedavi sürecindesin galiba geçen durumunda gördüm nasıl ilerliyor

Aynen canım ilk ay opu yapıldı Burdaki Dr 5 folikul İstanbul da 3 folikül gözüküyordu boş çıktı
İkinci ay da 1 tane vardı E2 değeri düşünce iptal oldu
Şimdi de kist var bu ay vücudun onu temizlesin öbür ay başlayalım dedi öyle kaldı
Öyle yani beklemedeyiz hayırlısı
Sen naptın tekrar ne zaman başlican

Bizim seninle hep sorunla ilerliyor buna şükür diyelim ama işte bende transfere hazırlanıcam işte rahim ince olduğundan dolayı yine zorlancaz gihi duruyor ama bakalım cuma kontrole gidicem belli olur

Bizim seninle hep sorunla ilerliyor buna şükür diyelim ama işte bende transfere hazırlanıcam işte rahim ince olduğundan dolayı yine zorlancaz gihi duruyor ama bakalım cuma kontrole gidicem belli olur
Aynen yaa
İnanır mısın benim hayatımda hiç bişeyim kolay olmadı ya
Ama bu bambaşka Bi zor
Bilmiyorum nasıl olcak
Rabbim kolaylık versin canım inşallah uygun duruma gelir hemn de transferin kolaylıkla tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…