- 25 Ağustos 2019
- 60.830
- 112.895
- 30
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #43.121
HEdiyem olmasa gönderirdimm sanaaAfiyet olsun cooouuu fincana bayıldım
Vaayy anamm kızzzz seni d e v a olan eski nicki sandimmm ama ben seni tanımıyorumm cidden kusuruma bakma yaaBen anca gelebildimoh afiyet olmuş bile sana çoktann
Aldım kabul ettim sayHEdiyem olmasa gönderirdimm sanaa
Canımmm nasılsınn dutummAldım kabul ettim sayteşekkür ederim canım düşünmen yeter
İyiyim canım sen nasılsınCanımmm nasılsınn dutumm
Iyiyimm bugun hamur kizartması yedim cok fena oldum 1 saat önce nevarsa çıkardımm beynim başım zonkluyoİyiyim canım sen nasılsın
Hafif şeyler yeseneIyiyimm bugun hamur kizartması yedim cok fena oldum 1 saat önce nevarsa çıkardımm beynim başım zonkluyo
Bugün öyle olduu hep kızartmaHafif şeyler yesenegeçmiş olsun
Hadi bakalım kolay geleBugün öyle olduu hep kızartmadus alsam iyice toparlanacam bebeyi uyutemmm
Ondan sordum ya yine yanlış mı çağırdınız diyeVaayy anamm kızzzz seni d e v a olan eski nicki sandimmm ama ben seni tanımıyorumm cidden kusuruma bakma yaayanlış olmuşş hep bu Cookiie nın yüzünden
Heee ondan şaşırmadın kızzz demekki bende diyorumm nediyi bu hahahahahaOndan sordum ya yine yanlış mı çağırdınız diyearada çağırılıyorum buraya
Ya teşekkür ederimHeee ondan şaşırmadın kızzz demekki bende diyorumm nediyi bu hahahahaha
Olsunnn artık hep çağırıldığına göre gel sıksık nasılsınn kendini tanıtırmısın
Oo hoş geldinOoo topik hareketli
Nabam be ya aha takılıyom sen nabıyonHoşbuldum canımm
Napıyonuz
Bende napm çay içtim şimdi kaynana bacım oturuyoruzNabam be ya aha takılıyom sen nabıyon
Oooo gözün aydınBende napm çay içtim şimdi kaynana bacım oturuyoruz
Evettt hamişim senden sonra doğurucumm haziranaYa teşekkür ederim24 haftalık hamişim sende hamişsin galiba di mi bebişim için aslında buralara uğruyorum bende
E tabisiOooo gözün aydınsende mi kalıyolar