- 8 Kasım 2019
- 20.590
- 35.865
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #43.101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amanınnnn yapmış bileee terbiyesuzzzzzYaptım yaptım hadi yap gel Eki Görüntüle 3370210
Yemek yapmam gerek ondan çabuk davrandım ha daha emermi koca kız oldu yaaAmanınnnn yapmış bileee terbiyesuzzzzz
Habu paçi bıraksa mememii kalkcam
Almira hanıma diyelim söz dinlesee hahahaha 20 aylık daha kuzum ya azalttık sadeceYemek yapmam gerek ondan çabuk davrandım ha daha emermi koca kız oldu yaa
Hiç kesmeden ikinci bebeden devam joum boşverAlmira hanıma diyelim söz dinlesee hahahaha 20 aylık daha kuzum ya azalttık sadece
Hahahahaha ya kesersem dogurduktan sonra aynı meme acısı geliyo aklımaHiç kesmeden ikinci bebeden devam joum boşver
Ben anca yapabildim desemm☹ mutfak karıştı iyicee düzen yaptımm şimdi toto üstüne oturdumm içiyorummmYaptım yaptım hadi yap gel Eki Görüntüle 3370210
Afiyet olsun joucumn biz tanıştık dimi seninleBen anca yapabildim desemm☹ mutfak karıştı iyicee düzen yaptımm şimdi toto üstüne oturdumm içiyorummm
Eki Görüntüle 3370265
Aaa yok kizzzz anında giriştim sana hahahaha mucizeyle konusurken tanımış kadar oldum seniiAfiyet olsun joucumn biz tanıştık dimi seninle
Tanışalım o zaman jou hanım sen kendini tanıt benide Catlak-kurabiye tanıtsınAaa yok kizzzz anında giriştim sana hahahaha mucizeyle konusurken tanımış kadar oldum senii
Canım nasıl tanıtayım bilemedimmTanışalım o zaman jou hanım sen kendini tanıt benide Catlak-kurabiye tanıtsın
Kız jou alacağın olsun yok ben çatlağı bekleyemicem. Ben cookie yim ya sen başka cookie yi etiketleyip duruyosunCanım nasıl tanıtayım bilemedimm
Delidolu insanımdırr
Tam bi çatlağımdırrr
Bir kızım var 2ci oglum olcak iştee
1aya 30yaşima girecemm
Aklıma gelenler bunlarr
Ulaaannnnnn niye demiyosunnnnn püü sanaaa bide dalga gececeğidiler benleee catlaklaa pislikkKız jou alacağın olsun yok ben çatlağı bekleyemicem. Ben cookie yim ya sen başka cookie yi etiketleyip duruyosun
E cookie sana dedi yalnış kişiyi etiketledin diye diretiyosun benimlede konuşuyosun bende sandım farkettin olayıUlaaannnnnn niye demiyosunnnnn püü sanaaa bide dalga gececeğidiler benleee catlaklaa pislikk
Aaa yok hic anlamadımm onu haa kafa gidikkk oğlummm sen kahveyi oylemi atardınn resmini bile tanıyamadımmE cookie sana dedi yalnış kişiyi etiketledin diye diretiyosun benimlede konuşuyosun bende sandım farkettin olayı
Ben anca gelebildim oh afiyet olmuş bile sana çoktannCookiee sen gelene kadarrr bakana kadar yapana kadar ohooooo ben yaptımm şimdiii
Eki Görüntüle 3370266
Afiyet olsun cooouuu fincana bayıldımCookiee sen gelene kadarrr bakana kadar yapana kadar ohooooo ben yaptımm şimdiii
Eki Görüntüle 3370266
Ben türkü sabah içmiştim akiam üstüde onu içtim ondan coummAaa yok hic anlamadımm onu haa kafa gidikkk oğlummm sen kahveyi oylemi atardınn resmini bile tanıyamadımm
Nerde cektin resmi masanı tanıyamadımBen türkü sabah içmiştim akiam üstüde onu içtim ondan coumm