- 8 Kasım 2019
- 20.590
- 35.865
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #43.101
Amanınnnn yapmış bileee terbiyesuzzzzz
Yemek yapmam gerek ondan çabuk davrandımAmanınnnn yapmış bileee terbiyesuzzzzz
Habu paçi bıraksa mememiikalkcam
Almira hanıma diyelim söz dinlesee hahahaha 20 aylık daha kuzum ya azalttık sadeceYemek yapmam gerek ondan çabuk davrandımha daha emermi koca kız oldu yaa
Hiç kesmeden ikinci bebeden devam joum boşverAlmira hanıma diyelim söz dinlesee hahahaha 20 aylık daha kuzum ya azalttık sadece
Hahahahaha ya kesersem dogurduktan sonra aynı meme acısı geliyo aklımaHiç kesmeden ikinci bebeden devam joum boşver
Ben anca yapabildim desemm☹
Afiyet olsun joucumnBen anca yapabildim desemm☹mutfak karıştı iyicee düzen yaptımm şimdi toto üstüne oturdumm içiyorummm
Eki Görüntüle 3370265
Aaa yok kizzzz anında giriştim sana hahahaha mucizeyle konusurken tanımış kadar oldum seniiAfiyet olsun joucumnbiz tanıştık dimi seninle
Tanışalım o zaman jou hanım sen kendini tanıtAaa yok kizzzz anında giriştim sana hahahaha mucizeyle konusurken tanımış kadar oldum senii
Canım nasıl tanıtayım bilemedimm
Kız jou alacağın olsun yok ben çatlağı bekleyemicem. Ben cookie yim ya sen başka cookie yi etiketleyip duruyosunCanım nasıl tanıtayım bilemedimm
Delidolu insanımdırr
Tam bi çatlağımdırrr
Bir kızım var 2ci oglum olcak iştee
1aya 30yaşima girecemm
Aklıma gelenler bunlarr
Ulaaannnnnn niye demiyosunnnnnKız jou alacağın olsun yok ben çatlağı bekleyemicem. Ben cookie yim ya sen başka cookie yi etiketleyip duruyosun
E cookie sana dedi yalnış kişiyi etiketledin diye diretiyosun benimlede konuşuyosun bende sandım farkettin olayıUlaaannnnnn niye demiyosunnnnnpüü sanaaa bide dalga gececeğidiler benleee catlaklaa pislikk
Aaa yok hic anlamadımm onu haa kafa gidikkk oğlummm sen kahveyi oylemi atardınn resmini bile tanıyamadımmE cookie sana dedi yalnış kişiyi etiketledin diye diretiyosun benimlede konuşuyosun bende sandım farkettin olayı
Ben anca gelebildimCookiee sen gelene kadarrr bakana kadar yapana kadar ohooooo ben yaptımm şimdiii
Eki Görüntüle 3370266
Afiyet olsun cooouuu fincana bayıldımCookiee sen gelene kadarrr bakana kadar yapana kadar ohooooo ben yaptımm şimdiii
Eki Görüntüle 3370266
Ben türkü sabah içmiştim akiam üstüde onu içtim ondan coummAaa yok hic anlamadımm onu haa kafa gidikkk oğlummm sen kahveyi oylemi atardınn resmini bile tanıyamadımm
Nerde cektin resmi masanı tanıyamadımBen türkü sabah içmiştim akiam üstüde onu içtim ondan coumm