Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Aynen yaa 😔
İnanır mısın benim hayatımda hiç bişeyim kolay olmadı ya
Ama bu bambaşka Bi zor
Bilmiyorum nasıl olcak
Rabbim kolaylık versin canım inşallah uygun duruma gelir hemn de transferin kolaylıkla tutar
Mucizem herşeyde bir hayır vardır diyelim artık inşallah bundan sonrası bizim için kolaylıkla geçsin 🤲🏻🥲 yumurtalarada prp yapılıyor galiba böyle birşey önerdimi doktorun kuzum faydası olurmu acaba

Mucizem herşeyde bir hayır vardır diyelim artık inşallah bundan sonrası bizim için kolaylıkla geçsin 🤲🏻🥲 yumurtalarada prp yapılıyor galiba böyle birşey önerdimi doktorun kuzum faydası olurmu acaba
Amin canım amin 🤲🏻
Prp yi biliyorum da Aret hoca hiç bahsetmedi
Eksozom la birlikte de yapılıyomuş
Ancak çok maliyetli maddi olarak bizi aşıyor Bi de eşim de sıcak bakmıyor
Ne bilim ya

Amin canım amin 🤲🏻
Prp yi biliyorum da Aret hoca hiç bahsetmedi
Eksozom la birlikte de yapılıyomuş
Ancak çok maliyetli maddi olarak bizi aşıyor Bi de eşim de sıcak bakmıyor
Ne bilim ya
Evet malesef aşırı yüksek geldi bana da fiyatı. Benim doktor prp kesin dedi hadi gözden cıkardık yaptırcaz. Ama histereskopide olabilir dedi. Sanırım yarın tahimin durumuna göre histereskopi de gündeme gelcek. Ama ben kabul etmicem. Cünkü o kadar bütcemiz bizimde yok gercekten. Herşey aşırı yükselmiş fiyatları ya adım atsan para😒

Evet malesef aşırı yüksek geldi bana da fiyatı. Benim doktor prp kesin dedi hadi gözden cıkardık yaptırcaz. Ama histereskopide olabilir dedi. Sanırım yarın tahimin durumuna göre histereskopi de gündeme gelcek. Ama ben kabul etmicem. Cünkü o kadar bütcemiz bizimde yok gercekten. Herşey aşırı yükselmiş fiyatları ya adım atsan para😒
Aynen öyle
Canm sana neden prp öneriyor ki senin yumurtaların iyi durumda embriyon oluyor dimi problem yok ki
Histeroskopi de rahim filminde problem çıkarsa yapılıyordu heralde harici de yapmaya gerek duyduysa
Ya kuzum seni üzmek istemem ama en son ki gebeliğine kayıp için bişey demediler mi kaç haftalıktı

• Beğen
Reactions: Jou
Aynen öyle
Canm sana neden prp öneriyor ki senin yumurtaların iyi durumda embriyon oluyor dimi problem yok ki
Histeroskopi de rahim filminde problem çıkarsa yapılıyordu heralde harici de yapmaya gerek duyduysa
Ya kuzum seni üzmek istemem ama en son ki gebeliğine kayıp için bişey demediler mi kaç haftalıktı
Rahim inceliğinden dolayı prp de histereskopide canım. Geçenki kaybımada tüp bebek doktorum rahim inceliğinden kaynaklandığını söylüyor. Yani rahim kabul ediyor ama biryere kadAr biryerden sonra kanlanmada demekki sorun oluyor beslenmiyor bebek diyor. Şimdi bunun önüne geçmek için prp denemek istedi. Histereskopide rahime cizik atalım canlansın hücreler diye söyledi ama onda oda emin değil heyete cıkarcakmış dosyamı. Bu kadar narin rahime dokunmak mantıklımı bi heyetle tartışıcam dedi.
Birde bağışıklık sebep olabilir diye intralipit serum tedavisi vericek transfer zamanı ve sonrasında canım

Sıcak çikolata içiyorum
20240111_131339.jpg

Rahim inceliğinden dolayı prp de histereskopide canım. Geçenki kaybımada tüp bebek doktorum rahim inceliğinden kaynaklandığını söylüyor. Yani rahim kabul ediyor ama biryere kadAr biryerden sonra kanlanmada demekki sorun oluyor beslenmiyor bebek diyor. Şimdi bunun önüne geçmek için prp denemek istedi. Histereskopide rahime cizik atalım canlansın hücreler diye söyledi ama onda oda emin değil heyete cıkarcakmış dosyamı. Bu kadar narin rahime dokunmak mantıklımı bi heyetle tartışıcam dedi.
Birde bağışıklık sebep olabilir diye intralipit serum tedavisi vericek transfer zamanı ve sonrasında canım
Allah allah
Rahim inceliği mi var dediler sana da
Bana da Aret hoca öyle dedi rahim gebelik ilerledikçe kalınlaşmıyor ince kalıp bebeği kendine yapıştırıp geliştiriyor dedi
Ama hiç Bi çözüm önermedi
Rahim filmi temiz dedi 2022 de denediğimizde herhangi bişey yapmadı
5 ay boyunca rahim kalınlaştırmaya uğraştık en fazla 8 mm oldu istediği 10 mm di
Biz hiç 7.5 yukarı gidemedik estrofem i artırdık denedik uğraştık etki etmedi
Climare bant işe yaracak gibi oldu piyasadan çekildi falan filan
Sonra 8 le transfer yapıldı tutmadı
Hiç serum falan da demedi ben sordum sana gerek yok dedi
Valla Dr un iyiymiş yaa çözüm odaklı aslında
Bu rahime çizik falan da etkisi oluyomuş diye okudum burda çok ama

• Beğen
Reactions: Jou
Allah allah
Rahim inceliği mi var dediler sana da
Bana da Aret hoca öyle dedi rahim gebelik ilerledikçe kalınlaşmıyor ince kalıp bebeği kendine yapıştırıp geliştiriyor dedi
Ama hiç Bi çözüm önermedi
Rahim filmi temiz dedi 2022 de denediğimizde herhangi bişey yapmadı
5 ay boyunca rahim kalınlaştırmaya uğraştık en fazla 8 mm oldu istediği 10 mm di
Biz hiç 7.5 yukarı gidemedik estrofem i artırdık denedik uğraştık etki etmedi
Climare bant işe yaracak gibi oldu piyasadan çekildi falan filan
Sonra 8 le transfer yapıldı tutmadı
Hiç serum falan da demedi ben sordum sana gerek yok dedi
Valla Dr un iyiymiş yaa çözüm odaklı aslında
Bu rahime çizik falan da etkisi oluyomuş diye okudum burda çok ama
Evet incelik var canım geçen transferde bizde çok uğraştık zar zor 7.2 yapıp transferi yapmıştık. Tuttuda şükür ama ilerleyemedi işte. Bakalım bu sefer çözüm bulabilcekmiyiz. Evet doktorumu çok seviyorum gerçekten sağolsun ❤️
Birde birkaç test var şuan istediği benden. Onlar ne için tam bilmiyorum buradan araştırdığım kadarıyla o testlerde kalp durmasıyla alakalıymış. Sanırım kortizon ilaç kullanımıyla ilgili falan sanırım. Ama onu bir net öğreniyim ondan.
17 oh progestan -kortizol-serbest testesteron testi birkaç tane daha var. sen baktırdınmu bunlarla ilgili bişey canım. Bunlarda kayıplatla ilgilimi

Son düzenleme:
Evet incelik var canım geçen transferde bizde çok uğraştık zar zor 7.2 yapıp transferi yapmıştık. Tuttuda şükür ama ilerleyemedi işte. Bakalım bu sefer çözüm bulabilcekmiyiz. Evet doktorumu çok seviyorum gerçekten sağolsun ❤️
Birde birkaç test var şuan istediği benden. Onlar ne için tam bilmiyorum buradan araştırdığım kadarıyla o testlerde kalp durmasıyla alakalıymış. Sanırım kortizon ilaç kullanımıyla ilgili falan sanırım. Ama onu bir net öğreniyim ondan.
17 oh progestan -kortizol-serbest testesteron testi birkaç tane daha var. sen baktırdınmu bunlarla ilgili bişey canım. Bunlarda kayıplatla ilgilimi
Ya inan seninle benzer sorunlar yaşadığımızı bilmiyordum
Rabbim şifa versin ikimize de inşallah
Bunları bakmadılar sanırım
Bizim beşinci gebelikten sonra lupus igm vırt zırt bişeyler baktırmıştı Burdaki Dr
Ya aslında neye şaşırmıştım ben biliyo musun
Ben ilk ay tedavide yumurta da yine E2 değeri düşünce opu iptal olmuştu
Ama 2.ayda da biz ist. Gidince opudan önce muayenede yumurta erken çatlamıştı
Dr dedi ki boşa gitmesin belki tutar aşılama yapalım
Ama eşim yoktu donmuş spermden de olmaz dediler yapmadılardı
Diyorum şayet olsaydı nasıl ilerleyecekti ki
Bazen sırf para almak için mi süründürüyorlar bizi diyorum
Çünkü hamile kalınca problem çözülmeyecekki benim gebelikler ilerlemiuor

Ya inan seninle benzer sorunlar yaşadığımızı bilmiyordum
Rabbim şifa versin ikimize de inşallah
Bunları bakmadılar sanırım
Bizim beşinci gebelikten sonra lupus igm vırt zırt bişeyler baktırmıştı Burdaki Dr
Ya aslında neye şaşırmıştım ben biliyo musun
Ben ilk ay tedavide yumurta da yine E2 değeri düşünce opu iptal olmuştu
Ama 2.ayda da biz ist. Gidince opudan önce muayenede yumurta erken çatlamıştı
Dr dedi ki boşa gitmesin belki tutar aşılama yapalım
Ama eşim yoktu donmuş spermden de olmaz dediler yapmadılardı
Diyorum şayet olsaydı nasıl ilerleyecekti ki
Bazen sırf para almak için mi süründürüyorlar bizi diyorum
Çünkü hamile kalınca problem çözülmeyecekki benim gebelikler ilerlemiuor
Kesinlikle zaten sorun hamile kalmak değil. Bildiğim kadarıyla sende doğal yoldan hamile kalıyorsun değilmi. İlerletebilmek için birleyler yapsınlar artık.
Bu defa bu serum tedavisini de bir sor canım. Bağışıklık yönünden de üzerine gidilsin. Benim doktorumda geçenki kayıpta serumu sorduğumda sana gerek yok dedi aynı senin ki gibi. Ama ben sonra dinlenme sürecinde bir kendimiz deneyelim diyip korunmayı bıraktık 3 ay önce. Şu son 3 ay 3 kere kimyasal gebelik gecirdim. Artık transfere karar verip doktora muayeneye gittiğinde ısrar edicektim serumda yapın diye bu defa ben demeden o dedi serumu. Bende artık tüm tuşlara basın kaybetcek bişeyim kalmadı dedim.

Kesinlikle zaten sorun hamile kalmak değil. Bildiğim kadarıyla sende doğal yoldan hamile kalıyorsun değilmi. İlerletebilmek için birleyler yapsınlar artık.
Bu defa bu serum tedavisini de bir sor canım. Bağışıklık yönünden de üzerine gidilsin. Benim doktorumda geçenki kayıpta serumu sorduğumda sana gerek yok dedi aynı senin ki gibi. Ama ben sonra dinlenme sürecinde bir kendimiz deneyelim diyip korunmayı bıraktık 3 ay önce. Şu son 3 ay 3 kere kimyasal gebelik gecirdim. Artık transfere karar verip doktora muayeneye gittiğinde ısrar edicektim serumda yapın diye bu defa ben demeden o dedi serumu. Bende artık tüm tuşlara basın kaybetcek bişeyim kalmadı dedim.
Ben son iki buçuk senedir artık hamile kalamıyorum kuzum benim rezervim kötü durumda o kadar denedik ama olmuyor da artık
Bi sorayım tekrar gidersek
O havuz yapcam bu sefer dedi de
Nasıl ilerlemeyi düşünüyor bilmiyorum ilerlemezse de biz herşeyi yaptık olmadı derler
Artık hamile kalmak da hayal gibi geliyo

Ay 3 ayda 3 kere kimyasal mı geçirdin 😧
Ay kuzum ne sorun da böyle eziyetli ya kolayca hamile de kalıyorsun
Ya işte kurban olduğum Rabbim ol dese bütün düğümler çözülecek de oyy

Amin canm benim çokca aminn 🤲🏻
Mutlaka o zaman da herşey tastamam olmayacak biliyorum ama en azından biz bütün Bi aile olabileceğimizi ancak eşimin o zaman benim ve çocuklarıyla kendinin Bi ailesi olduğunu anlayacak diye ümit ediyorum. Vermezse Rabbim elimizden gelen elbet bişey yok da ruhum daralıyor yaşamaktan bile bazen
Öyle deme kuzum evlilik güzel şey hayatın kanunu yaşamanın kaidesi
Ben de düşünüyorum bazen devir gerçekten çok çok kötü ve bu zamandan ahlaklı evlat yetiştirebilmek koruyabilmek çok zor Rabbim kolaylaştırsın sınavlarımız kuzum napcan
Bizleri Allah yolundan imandan kuran dan ayırmasın

Ayneen onlar da çok güzeldi 🤭
Belki zamanı gelmemiştir kuzum öyle savunmak istiyorum bazen 😕
Amin amin canım benim Rabbim kolaylaştırsın inşallah
Gerçekten şu devirde insan kalabilmek bile o kadar zor ki

Kuzum ya beni yanlış anlama ama o gebelikler de rahimi yorar aslında. Keşke rahimi dinlendirmeye alsaydınız buna birliktelik de dahil. Neyse bakalım olan olmuş yazdıklarını okudum doktorun güzel ilerliyor. Histeroskopi evet iyi geliyor diyorlar ama doktorun dediği gibi rahim çok inceyse heyet bi görüşsün bakalım.
Rabbim kolaylaştırsın hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Ben son iki buçuk senedir artık hamile kalamıyorum kuzum benim rezervim kötü durumda o kadar denedik ama olmuyor da artık
Nasıl ilerlemeyi düşünüyor bilmiyorum ilerlemezse de biz herşeyi yaptık olmadı derler

Sen aynı doktora mı devam ediyorsun balım bi değişiklik yapma şansın var mı ya da devam etmesen bile farklı görüş alabileceğin doktorlar

Sen aynı doktora mı devam ediyorsun balım bi değişiklik yapma şansın var mı ya da devam etmesen bile farklı görüş alabileceğin doktorlar
Aynen kuzum aynı dr
Bilgilerimiz var nasılssa önce de denedik bilgili diye ona gittik tekrarda
Bizimki de rahim inceliğinden gebelikler in devam etmediğini düşünüyordu
Ama işte gebelik olsa nasıl ilerledi bilmiyoruz

HavuZda iyi olur ama senin için evet mucizem hiç öyle diüşünme su akAr yolunu bulur hayırlısıyla herşey olcak vakti geldiğinde 🤲🏻🤗🤗

Kuzum ya beni yanlış anlama ama o gebelikler de rahimi yorar aslında. Keşke rahimi dinlendirmeye alsaydınız buna birliktelik de dahil. Neyse bakalım olan olmuş yazdıklarını okudum doktorun güzel ilerliyor. Histeroskopi evet iyi geliyor diyorlar ama doktorun dediği gibi rahim çok inceyse heyet bi görüşsün bakalım.
Rabbim kolaylaştırsın hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Kurabiyem zaten şuan transfer olmayacak sadece gözlem ve hazırlık aşamasındayım. Yine 2 3 ayı bulcak: ilişki olarakta zaten korunmaya geçtik.
Evet iyi olabilir ama benim 2. Olcak olursa ben nedense istemiyorum hiç onu ya. Bakalım görcez herşeyin hayırlısı Allahtan 🤲🏻🤲🏻

Aynen kuzum aynı dr
Bilgilerimiz var nasılssa önce de denedik bilgili diye ona gittik tekrarda
Bizimki de rahim inceliğinden gebelikler in devam etmediğini düşünüyordu
Ama işte gebelik olsa nasıl ilerledi bilmiyoruz
Anladım balım hayırlısı olsun inşallah Allah korkusu olan vicdanlı merhametli insanlara çıkarsın Rabbim yolunuzu
Rahimi güçlendirmek için bitkisel bir şey var mıdır ki

Kurabiyem zaten şuan transfer olmayacak sadece gözlem ve hazırlık aşamasındayım. Yine 2 3 ayı bulcak: ilişki olarakta zaten korunmaya geçtik.
Evet iyi olabilir ama benim 2. Olcak olursa ben nedense istemiyorum hiç onu ya. Bakalım görcez herşeyin hayırlısı Allahtan 🤲🏻🤲🏻
İyi yapmışsın balım hatta ilişki sıklığını da azaltın tertip moduna geçin 😅😅 herifi görünce arkadan bakmadan uzaklaş😅🤪 yani bilmiyorum etkisi var mı geçen bi arkadaş diyordu o yüzden dedim bende
Aynen öyle canım hayırlısı olsun bakalım

X