- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.041
İnşallah canım sağolOohhh iyi olduu bakk gelecek kucagina almayi nasip etsin allahimm hep diyorum bunu
Eklerim tabiki, valla canım neresinden başlasam bilmiyorum ama en kısa hali 6 yıldır deniyordum iki kayıp verdim biri dış gebelik biri 21 haftalık erken doğumDualarına beni de ekler misin rica etsemsenin de yorucu bi süreç miydi hamilelik süreci canım
Canım benim dualarımda olacaksın bundan sonra Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ne zor sınavdan geçmişsin benimki senin yanında bişey değil Allah'ım sağlıkla doğum nasip etsin inşallahEklerim tabiki, valla canım neresinden başlasam bilmiyorum ama en kısa hali 6 yıldır deniyordum iki kayıp verdim biri dış gebelik biri 21 haftalık erken doğumpkoluydum çok dirençli yumurtalıklarım ve tedaviyle hamile kaldım her 3 seferde de. Şimdide kaybetmemek için rahimağzında dikiş var ve maddi manevi psikolojik olarak çok zorlanıyorum.
Ooo cidden mevzu nereye gelmişBiriyle konuşuyorduk sonra askere gitti eşimin telefonuyla aradı beni bir kaç defa kendi telefonu bozulunca. Sonra beni aldattığını öğrendim. Bittikten aylar sonra eşim telefonda ki aramaları hiç silmeyen biri asker arkadaşları sanıp beni aradı ve biz ara ara konuştuk. Sonrada manita olduk falan derken uzadı gitti mevzu nerelere geldiönümüzdeki ay 9.yılımız bitecek sevgili olalı,evleneli de 6 yıl bitti.
Ne yaşadın bilmiyorum anlatmak istersen dinlerim ama ne yaşarsan yaşa vazgeçme.Canım benim dualarımda olacaksın bundan sonra Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ne zor sınavdan geçmişsin benimki senin yanında bişey değil Allah'ım sağlıkla doğum nasip etsin inşallah
AynenOoo cidden mevzu nereye gelmiş
Benimkide garip birşey yemeği hallediöde gelip anlatayım uzun birazAynennasip işi çok değişik işte. Kimse alamaz kimse önüne geçemez.
Evet canım öyle dedi benfe o yüzden olmadımÇook sıcakk eve gelir gelmez suya daldım resmenaşı oluyo kuzucum hatta Aydında meydana mobil araç koymuşlar şartsız koşulsuz aşı vuruyolar benim de olasım vardı da şu hamilelik konusu şüphe ettirdi gebelik düşünme demişti dimi senin doktorun
Bekliyoruz hadi bakalımBenimkide garip birşey yemeği hallediöde gelip anlatayım uzun biraz
Dün olmam gerekiyordu canım tedavime göreCookiie mimosss senin simdi adetin kac gün gectii yarin icin heyecanliyim bende amaa cok heyecan yapma akisina birak olduysa oldu hepimiz yasiyoruz bunlari bitanemm ❤❤
Yine içersiniz inşallah,Benim bahçem müsait neredeyse hergün toplanır içerdik. Sende elektriklisinden yakıcan artık
İyi ki diyebilmek çok güzelMcz09 doğum olsun ondan sonra hep yaparsın D Deliidivane çokk uzun bir olay sonucun da ayrılmaya karar verdim Jou aynen öyle canım iyi kide ayrılıp şuanki nişanlımla evleniyorum diyorum iyi kş
Allah korusunn çok zor Allah sana bi daha yaşatmasın bu acıyı kimseye vermesin rabbim. Benim durumum şöyle 2 yıllık evliyim nerdeyse başından beri deniyorum olmayınca tedavi denemeye karar verdim şubatta. Bende hamileliğe engel bi durum yoktu eşim de gitmemişti daha doktora ama sabırsızdım denedim olmadı eşim gitti sonra değerleri yarı yarıya düşük çıktı ileri haraket %40 olması lazımken %20 sayı ml başına 15 milyon olması lazım bizde 8 buçuk milyon. Olmaz değil ama olasılığımız düşük gibi şuan. 3 aydır takviye kullanıyoruz bu ay tam üçüncü ay genelde kullananlar bu ay hamile kalmış. 6 ay içinde gebelik olur demiş doktor ama olmazsa tüplerime bakılcak eylülden sonra inşallah gerek kalmaz bu ay olmuştur insan yoruluyo bi yerden sonraNe yaşadın bilmiyorum anlatmak istersen dinlerim ama ne yaşarsan yaşa vazgeçme.
Ben oğlumu kaybettiğim günün sabahında rüya gördüm sanıp sabah kalkınca elimi karnıma koymuştum. Hadi kalkalım babamız acıkmıştır diyerek. Hastanede giydirdikleri hasta bezinin hışırtısı gelince anlamıştım rüya değilde gerçek olduğunu.
Allah ım kimselere evlat acısı yaşatmasın çok zor.
Ben de ertelicem kuzum çok hevesliydim ama ovülasyon geçti tuttuysa bi de aşı da olursam korkudan kriz geçiririmEvet canım öyle dedi benfe o yüzden olmadım
Ya tam olarak etkisi bilinmiyor canım belki de hiç bir zararı olmaz ama işte insan yine korkuyorAllah korusunn çok zor Allah sana bi daha yaşatmasın bu acıyı kimseye vermesin rabbim. Benim durumum şöyle 2 yıllık evliyim nerdeyse başından beri deniyorum olmayınca tedavi denemeye karar verdim şubatta. Bende hamileliğe engel bi durum yoktu eşim de gitmemişti daha doktora ama sabırsızdım denedim olmadı eşim gitti sonra değerleri yarı yarıya düşük çıktı ileri haraket %40 olması lazımken %20 sayı ml başına 15 milyon olması lazım bizde 8 buçuk milyon. Olmaz değil ama olasılığımız düşük gibi şuan. 3 aydır takviye kullanıyoruz bu ay tam üçüncü ay genelde kullananlar bu ay hamile kalmış. 6 ay içinde gebelik olur demiş doktor ama olmazsa tüplerime bakılcak eylülden sonra inşallah gerek kalmaz bu ay olmuştur insan yoruluyo bi yerden sonra
Ben de ertelicem kuzum çok hevesliydim ama ovülasyon geçti tuttuysa bi de aşı da olursam korkudan kriz geçiririm
Anladım veren Allah sonuçta ve 1 sperm yetiyor yeterki sağlıklı olsun.Allah korusunn çok zor Allah sana bi daha yaşatmasın bu acıyı kimseye vermesin rabbim. Benim durumum şöyle 2 yıllık evliyim nerdeyse başından beri deniyorum olmayınca tedavi denemeye karar verdim şubatta. Bende hamileliğe engel bi durum yoktu eşim de gitmemişti daha doktora ama sabırsızdım denedim olmadı eşim gitti sonra değerleri yarı yarıya düşük çıktı ileri haraket %40 olması lazımken %20 sayı ml başına 15 milyon olması lazım bizde 8 buçuk milyon. Olmaz değil ama olasılığımız düşük gibi şuan. 3 aydır takviye kullanıyoruz bu ay tam üçüncü ay genelde kullananlar bu ay hamile kalmış. 6 ay içinde gebelik olur demiş doktor ama olmazsa tüplerime bakılcak eylülden sonra inşallah gerek kalmaz bu ay olmuştur insan yoruluyo bi yerden sonra
Ben de ertelicem kuzum çok hevesliydim ama ovülasyon geçti tuttuysa bi de aşı da olursam korkudan kriz geçiririm
Doğru her cümlen ayrı ayrı anlamlı ama işte şu etraf yok mu tahmin edip anladıkları halde sıkıştıran insanlar var en çok o üzüyoAnladım veren Allah sonuçta ve 1 sperm yetiyor yeterki sağlıklı olsun.
Bıkmakta laf mı,ben hastane lafı duyunca artık öğürtü geliyor.
3 hsg,1histeroskopi,1 denenmiş başarısız aşılama,1 denenemeden iptal olmuş aşılama,2 mecburi kürtaj,iğneler ilaçlar derken gerçekten bıktırıyo.
Bunun yanında birde psikolojik olarak yaşadıklarım daha zordu.
Her şeye rağmen çok şükür bugünümevazgeçme ne olursa olsun nasibinde varsa annelik bir şekilde olacak buna inan. Allah ım nerede isteyen bekleyen varsa hepsine hepimize nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar.
Jou yada söyledim size soran olursa kızmayın,düşünmüyoruz demeyin. Dua isteyin dua edin ki olsun deyin. Kötü niyetli insanlar çok kırıyor insanı.
İsminizle etmesemde dua ederken hep gönlü kırılmış olanlar, umutsuzluğa kapılmış olanlar geliyor aklıma. Ha birde unutma bir tek sen değilsin bir tek ben değilim o kadar çokuz ki
Aman zaten tutcağı da yok da işte belki gider oluveririm bi andaYa tam olarak etkisi bilinmiyor canım belki de hiç bir zararı olmaz ama işte insan yine korkuyor
Bu hamileliğim aşılama ile oldu süreçten doğru düzgün kimsenin haberi yoktu ama soruyorlardıDoğru her cümlen ayrı ayrı anlamlı ama işte şu etraf yok mu tahmin edip anladıkları halde sıkıştıran insanlar var en çok o üzüyo
Aman zaten tutcağı da yok da işte belki gider oluveririm bi anda
GeldimBekliyoruz hadi bakalım
Anlat bakalım merak ettimGeldim