- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.361
Amin. İnan su içerken bıle aklıma geliyor 1 sn. Çıkmıyor aklımdan.. bız sıcaktan su ıcerken ordakı canlılar suan yanıyor su ıcmek bıle vicdan azabı gıbı gelıyor banaBenim hiç ne gidesim var ne gülesim.. Çok canım sıkılıyor şu ülkemin haline.. Güldüğüm zaman ihanet etmiş gibi oluyorum içim sızlıyor. Ya biz böyle hassas düşünürken o yangını çıkaranlar.. Allah kahretsin onları afetmesin iki cihanlarını da Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın
Amiiinnnnn benimde gulecek halimm yok hakkatt hatırınızı sorem dedimmBenim hiç ne gidesim var ne gülesim.. Çok canım sıkılıyor şu ülkemin haline.. Güldüğüm zaman ihanet etmiş gibi oluyorum içim sızlıyor. Ya biz böyle hassas düşünürken o yangını çıkaranlar.. Allah kahretsin onları afetmesin iki cihanlarını da Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın
Içimiz acıyorr resmen buneydi başımıza gelen yaaa ama ortada hiçbirşey yok kim ne yaktı bilinmiyorrr küresel ısınma diyolar şimdideAKŞAM ÖYLE KOKU GELDİ Kİ ATEŞ ODUN KÜL KOKUSU İNANIN BİR SAAT BAKTIM GÖKYÜZÜNE DEDİM ALLAHIM KİMSEYİ O ATEŞTE BIRAKMA GÖKYÜÜ BULANIKTI
Küresel ısınma mıı. Aynı anda mı bıraksınlar bu masalları var bi poku birilerin ama kimin Allah bildiği yapsın hepsini lanet mikroplarIçimiz acıyorr resmen buneydi başımıza gelen yaaa ama ortada hiçbirşey yok kim ne yaktı bilinmiyorrr küresel ısınma diyolar şimdide
Aynen öyle canım Rabbim yardım etsinAmin. İnan su içerken bıle aklıma geliyor 1 sn. Çıkmıyor aklımdan.. bız sıcaktan su ıcerken ordakı canlılar suan yanıyor su ıcmek bıle vicdan azabı gıbı gelıyor bana
Aminn aminn inşallah canımAKŞAM ÖYLE KOKU GELDİ Kİ ATEŞ ODUN KÜL KOKUSU İNANIN BİR SAAT BAKTIM GÖKYÜZÜNE DEDİM ALLAHIM KİMSEYİ O ATEŞTE BIRAKMA GÖKYÜÜ BULANIKTI
onasıl ya yakarken görünen malukatlar varIçimiz acıyorr resmen buneydi başımıza gelen yaaa ama ortada hiçbirşey yok kim ne yaktı bilinmiyorrr küresel ısınma diyolar şimdide
Evettt bende şaşırdım hepsibirden ne alaka diye instada görünceKüresel ısınma mıı. Aynı anda mı bıraksınlar bu masalları var bi poku birilerin ama kimin Allah bildiği yapsın hepsini lanet mikroplar
Aminn canım benimEvettt bende şaşırdım hepsibirden ne alaka diye instada görünce
Allahhhh öylee bi sürüm sürüm sürübdürsünkiii sürünse neolcak hersey gitti evleri gittii hayvanlar yandıı kıvrandı allahımm off içim acıdı şua
Buruk..Günaydın kızlar hu hu nasılsınız
Kuresl ısınma durdu durdu 1 gunde mi yakmaya karar verdi. Ustelik 13 14 yerde. Size mantıklı geliyor mu cıdden. Çocuk mu kandırmaya calısıyorlar hersey ortada aslında.Içimiz acıyorr resmen buneydi başımıza gelen yaaa ama ortada hiçbirşey yok kim ne yaktı bilinmiyorrr küresel ısınma diyolar şimdide
onasıl ya yakarken görünen malukatlar var
Ne oldu kuzumBuruk..
Kızz yok mantıklı gelmedi zatennKuresl ısınma durdu durdu 1 gunde mi yakmaya karar verdi. Ustelik 13 14 yerde. Size mantıklı geliyor mu cıdden. Çocuk mu kandırmaya calısıyorlar hersey ortada aslında.
Hayırdır
Yangınlara canımNe oldu kuzum
coconatt evet canım cıdden dünden beri bizde senın yazdıklarını anlatmaya calısıyoruz bosuna efor sarfetme bız pes ettık..
Aşı mevzusu ya! Bende kendimi zor tutuyordum dün patladım artıkHayırdır
Yangınlara canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?