- 18 Kasım 2020
- 20.709
- 49.790
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #11.341
aminnn balım aminnnHerşey istediğin gibi çok güzel geçsin kuzum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnn balım aminnnHerşey istediğin gibi çok güzel geçsin kuzum![]()
Nikah elbisesi nedir ki iki dklık iş16 ağustostan sonra olacak nikahalırım o zmana kadar
evet seçtim sipariş etmek kaldı geriyeNikah elbisesi nedir ki iki dklık iş
Alırsın bebişim![]()
Kaynanamgile yakın ahsjahjsjaşehirhastahanesinin hemen arkasında melisa balo salonu canımdün akşam gidebildi görüşmeye arkadaşı önermiş
yok canım adanadaKaynanamgile yakın ahsjahjsja
Hııı burada kına olacak mi?yok canım adanada![]()
evet canım benim kına 8.10.2021 sitenin bahçesinde olacakHııı burada kına olacak mi?
sen olmayın yokuzAaaaa
Bugün pek kimse yokk
Neresunuzzzzzzz looooooo❤❤❤
Ooyyyyy senü yeruummmmsen olmayın yokuz![]()
Bu ülkede sabah uyanınca nasıl olunursa öyleyim joumGünaydınnn şekerrlii lattee
Nasılsınn![]()
Hiç sorma bebişimm dua okumaya bile fırsatım yok benim çağırdın beni duaya ama kaynanamgilleyim yazlıktayız doğru düzgün oturduğum yokBu ülkede sabah uyanınca nasıl olunursa öyleyim joumsen nasılsın
![]()
Olsun canımHiç sorma bebişimm dua okumaya bile fırsatım yok benim çağırdın beni duaya ama kaynanamgilleyim yazlıktayız doğru düzgün oturduğum yok![]()
Hhahah vereyummm menekşemmmOlsun canımyazlık mı
ucundan bana da ver
Olur toplaşıp kız kıza gıdelımHhahah vereyummm menekşemmm
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
MssPARE anahtarı veriipp bunlar gelecektiii kafa dinlemeyee
Sende onlarla gelll![]()
Benim hiç ne gidesim var ne gülesim.. Çok canım sıkılıyor şu ülkemin haline.. Güldüğüm zaman ihanet etmiş gibi oluyorum içim sızlıyor. Ya biz böyle hassas düşünürken o yangını çıkaranlar.. Allah kahretsin onları afetmesin iki cihanlarını da Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsınHhahah vereyummm menekşemmm
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
MssPARE anahtarı veriipp bunlar gelecektiii kafa dinlemeyee
Sende onlarla gelll![]()