- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.321
Bir elbise atmistin aslinda karar verdim diye elbiseyi hatırlıyorum. Nikaha gun kalmadi elbise yokYa aslında karar vermekle vermemek arasındayım
16 ağustostan sonra olacak nikahBir elbise atmistin aslinda karar verdim diye elbiseyi hatırlıyorum. Nikaha gun kalmadi elbise yokpijamalari giyip gitme sonunda
Kizlar minnosa kimse Ağustos ayına girdiğimizi soylemedi mi sanırım o temmuza giriyoruz saniyor16 ağustostan sonra olacak nikahalırım o zmana kadar
Karar ver artık bizde onaylayalım şu en sonki elbise vardı ya o çok güzeldiYa aslında karar vermekle vermemek arasındayım
Yaaa pinaKizlar minnosa kimse Ağustos ayına girdiğimizi soylemedi mi sanırım o temmuza giriyoruz saniyor
Tamam canımKarar ver artık bizde onaylayalım şu en sonki elbise vardı ya o çok güzeldi
Ama minnoşum yaYaaa pina
Tamam canım
Ben benASSOSyal aklımdasın tabisii
BebegimmmmKızlar 08.10.2021 kına 10.10.2021 düğün netleşti
ASSOSyal @Catlak-kurabiye MssPARE Kahve __Kokusu @dut agaci bebeklinick coconatt athena @MevsimBahar @Mcz09 @Jou
Amin bitanem benimBebegimmmm
Minnosummmmm
Melek kalplim❤❤❤❤❤
Hayirli, musmutlu guzel geleceginiz olur insallah
Anında yeşil ışıkla burda olurdunŞu sihirli annem deki ışınlanma bu durumlarda gerçek olsa ne güzel olurdu
Mercie güzelimAfiyet olsun balım
Şişkoyu şişko aklar paklar İşAyy ne guzel şişko fincan
Hadi hayırlı olsun kuzum 10 ekimde burda mı olacak düğünKızlar 08.10.2021 kına 10.10.2021 düğün netleşti
ASSOSyal @Catlak-kurabiye MssPARE Kahve __Kokusu @dut agaci bebeklinick coconatt athena @MevsimBahar @Mcz09 @Jou
Evet canım beklerim gel buyur 13.00-17.00 arasındaAnında yeşil ışıkla burda olurdun
Mercie güzelim
Şişkoyu şişko aklar paklar İş
Hadi hayırlı olsun kuzum 10 ekimde burda mı olacak düğün
İnşallah kuzum çok çok isterimEvet canım beklerim gel buyur 13.00-17.00 arasında
şehirhastahanesinin hemen arkasında melisa balo salonu canımİnşallah kuzum çok çok isterim
Aklımda idi hatta dün soracaktım vazgeçtim. Yazdım, sildimbelli olmamış olabilir keyfini kaçırmayayım diye.
Tamam canım not alayım bende. O aralar inşallah burda olursam mutlaka gelirimşehirhastahanesinin hemen arkasında melisa balo salonu canımdün akşam gidebildi görüşmeye arkadaşı önermiş
TAMAM CANIM BENİMTamam canım not alayım bende. O aralar inşallah burda olursam mutlaka gelirim
Herşey istediğin gibi çok güzel geçsin kuzumTAMAM CANIM BENİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?