Hayırdır

Yangınlara canım

Yangınlar canimizi yaktı yavrum ya ne desem az

coconatt dalga geçiyorlar yüceler yücesi coconatt diyorlar

Odanındı fikrini diyor yok illa onların dediği olucak ya onlar.ne dersen o ya başka fikre açık değiller ama saygıdan bahsederler

Aynen öyle onlar çok bilgili canım geri kalan herkes cahil. Daha ortada net bir araştırma yok sonuçlanan bir şey yok ama onlar çoktan deneyleri yaptı sonuca ulaştı bile.

Zaten öyle bi bir oluyolarkii paree
Herşey kendileri haklıı
Kendi nederlerse o

coconatt Gel buraya ban yeme

Ugrasamazsin onlarla

Demedikleri kalmadı kıza hayret
Kuzum duşa girmiştim muhatab alıp cevap bile vermiyorum ben fikrimi yazdım robot değiliz aynı düşünmek zorunda değiliz

Sende kaç kurtar kendini cevap verme
coconatt evet canım cıdden dünden beri bizde senın yazdıklarını anlatmaya calısıyoruz bosuna efor sarfetme bız pes ettık..
Canım valla kaç zamandır doldum o sebeple yazdım yoksa yazmazdım bende ama birşey anlamıyorlar o yüzden muhatab olmaya değmez cevap vermiyorum
coconatt cocommmmm nerelere daldıı
Hooopppppp gell burayaaaa
Doldum bacım bir yazayım dedim herkes çullandı ama duşa girmiştim cevap bile vermem onlara
Ay umrumda mı pöffff onları insan yerine koyup yazan bizde kabahat

Coco ınan bende. Gecen dıger ası grubunda neler soylendıler neler ya havle cektım cunku bılıyrm basa cıdden cıkılmıyor ama yetti artık insanları aşağılamları yok zeka enjekte edelım demeleri falan!

Ayyy bırakkkk simdi begenmedimlere de basarlarr sonra kime sarsam kime yazsam acaba diye seni alıntı ederlerr böyle konuşur dururlarr
Cvp vermedinmi hepten kuduruyolarrr

Hayır kabahat değil burası forum onlar nasıl fikrini diyorsa bende derim ben sizinki.kaka deniyorsam kimse de bana diyemez ne demek onlar baskınsa olabilir ben neyse derim coco saygıysa önce.kendileri öğrensin saygiyi

Bakmıyoruz dun gayet guzelce savunduk bı ara çıt çıkmadı. Bız kaybolunca tekrardan başladılar
Kendilerini nimetten zannediyorlar ya ona üzülüyorum canım. Cevap vermedikçe onlar kudursun. Sonra özgür Türkiye N.h özgür Türkiye

Özgürsek fikri özgürlüğümüz nerde tartışmayı dahi bilmiyorlar. He anasını satayım yüceler yücesiyiz var mı diyesim geldi de çamura bulaşmaya değmiyor

Hayır kabahat değil burası forum onlar nasıl fikrini diyorsa bende derim ben sizinki.kaka deniyorsam kimse de bana diyemez ne demek onlar baskınsa olabilir ben neyse derim coco saygıysa önce.kendileri öğrensin saygiyi
Tabıkı canım. Herkes fikrini söylemekte özgür çekimser kalmamak gerekıyor ıllakı senınle hem fikir ınsanlar cıkıyor bırbırımıze destek olarak ilerleyecek bu. Bazıları yamyam gıbı yemın ederım karsıt goruslü bırı cıktıgında hemen kapıyorlar

Ayyy bırakkkk simdi begenmedimlere de basarlarr sonra kime sarsam kime yazsam acaba diye seni alıntı ederlerr böyle konuşur dururlarr
Cvp vermedinmi hepten kuduruyolarrr
He yüceler yücesi oldum daha güzeli var mı

Canım benim 25 30 yaşını geçmiş insanlarız ana babalarının öğretemediğini yada kendilerinin öğrenemedi saygıyı biz dedikleri gibi onlara enjekte etsek bile malzeme belli malzeme geri kusar kabul etmez

Klavye delikanlısı güzelleri onlar tatlım reelde görsen şırdan şuraya gidemez kendi başına

Ben beğenmedim yaptım bide coco bizler yalnız kalıyoruz onlar grupla geliyor tek kişiye karşı bir sürü kisi oluyor

Hattaa biride atmış profil durumuna
Bukadar sessizzz ne böyle kk diyor
Hala saldıracak insan arıyorlarr

Kendı taraflarında bırısı benımle aynı gorusu Paylastı.
Yorumlarımız alt altına geldı ben 1 dk öncesınden yazdım hatta.

Kendı taraflarına begendim atıyorlar
Bana bırsey yok (karsıtım ya hanı)
Bakmayın fikirlerini savunduklarından değil, yandaşlarına ortaklık etmek adına yazıyor cogu (genelleme yapmıyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…