- 27 Mart 2019
- 30.134
- 110.530
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.381
Yangınlar canimizi yaktı yavrum ya ne desem azHayırdır
Yangınlara canım
Aşı mevzusu ya! Bende kendimi zor tutuyordum dün patladım artık
Henuz ası olmayanların ne zekasızlığı kaldı ne cahilliği.
Habire hakaretler havada ucusuyor. 4 5 kişi bir olmus bilimin bile net şekılde açıklayamadığı seyleri burda aşı olmayanlara anlatmaya calısıyorlar.
Sonrada off usandık laf anlatmaktan ne kdr cahilsiniz dıyorlar
Kimse onlardan bır acıklma beklemiyor halbuki!
İnsanlar yetkılılerden guvence bekliyor guvenmek istiyor bunlar kendı kendilerine güya insanları bilincinlendirmeye calısıyorlar.
Hayır tabıkı bıldıgın bırseyi anlatabılırsın ona lafım yok ama dso bıle daha naptığından emın deıl ası konusunda hergun bırsey degisiyor sız kıme neye ıkna etmeye calisiyorsunuz
Aynen öyle onlar çok bilgili canım geri kalan herkes cahil. Daha ortada net bir araştırma yok sonuçlanan bir şey yok ama onlar çoktan deneyleri yaptı sonuca ulaştı bile.Yangınlar canimizi yaktı yavrum ya ne desem az
coconatt dalga geçiyorlar yüceler yücesi coconatt diyorlar
Odanındı fikrini diyor yok illa onların dediği olucak ya onlar.ne dersen o ya başka fikre açık değiller ama saygıdan bahsederler
Zaten öyle bi bir oluyolarkii pareeYangınlar canimizi yaktı yavrum ya ne desem az
Odanındı fikrini diyor yok illa onların dediği olucak ya onlar.ne dersen o ya başka fikre açık değiller ama saygıdan bahsederler
Bide saygıdan bahsedip insanları aşalamaları yok mu!!! Çok bilmişlerZaten öyle bi bir oluyolarkii paree
Herşey kendileri haklıı
Kendi nederlerse o
Zaten öyle bi bir oluyolarkii paree
Herşey kendileri haklıı
Kendi nederlerse o
Bide saygıdan bahsedip insanları aşalamaları yok mu!!! Çok bilmişler
Heee resmenn kendileri bilir diyorum yaa onlar biliyor herşey ama biz cahilizzBide saygıdan bahsedip insanları aşalamaları yok mu!!! Çok bilmişler
Kuzum duşa girmiştim muhatab alıp cevap bile vermiyorum ben fikrimi yazdım robot değiliz aynı düşünmek zorunda değiliz
Canım valla kaç zamandır doldum o sebeple yazdım yoksa yazmazdım bende ama birşey anlamıyorlar o yüzden muhatab olmaya değmez cevap vermiyorumcoconatt evet canım cıdden dünden beri bizde senın yazdıklarını anlatmaya calısıyoruz bosuna efor sarfetme bız pes ettık..
Doldum bacım bir yazayım dedim herkes çullandı ama duşa girmiştim cevap bile vermem onlara
Ay umrumda mı pöffff onları insan yerine koyup yazan bizde kabahatYangınlar canimizi yaktı yavrum ya ne desem az
Bakmıyoruz dun gayet guzelce savunduk bı ara çıt çıkmadı. Bız kaybolunca tekrardan başladılarDertleri eziklemek linç nasıl destek oluyorlar birbirlerine bizde böyle bakıyoruz
Coco ınan bende. Gecen dıger ası grubunda neler soylendıler neler ya havle cektım cunku bılıyrm basa cıdden cıkılmıyor ama yetti artık insanları aşağılamları yok zeka enjekte edelım demeleri falan!Kuzum duşa girmiştim muhatab alıp cevap bile vermiyorum ben fikrimi yazdım robot değiliz aynı düşünmek zorunda değiliz
Sende kaç kurtar kendini cevap verme
Canım valla kaç zamandır doldum o sebeple yazdım yoksa yazmazdım bende ama birşey anlamıyorlar o yüzden muhatab olmaya değmez cevap vermiyorum
Doldum bacım bir yazayım dedim herkes çullandı ama duşa girmiştim cevap bile vermem onlara
Ay umrumda mı pöffff onları insan yerine koyup yazan bizde kabahat
Gece bana yazdı birisi bende cat cat verdim cevabı ne ya onlar fikrini diyorsa benimdeBakmıyoruz dun gayet guzelce savunduk bı ara çıt çıkmadı. Bız kaybolunca tekrardan başladılar
Ayyy bırakkkk simdi begenmedimlere de basarlarr sonra kime sarsam kime yazsam acaba diye seni alıntı ederlerr böyle konuşur dururlarrKuzum duşa girmiştim muhatab alıp cevap bile vermiyorum ben fikrimi yazdım robot değiliz aynı düşünmek zorunda değiliz
Canım valla kaç zamandır doldum o sebeple yazdım yoksa yazmazdım bende ama birşey anlamıyorlar o yüzden muhatab olmaya değmez cevap vermiyorum
Hayır kabahat değil burası forum onlar nasıl fikrini diyorsa bende derim ben sizinki.kaka deniyorsam kimse de bana diyemez ne demek onlar baskınsa olabilir ben neyse derim coco saygıysa önce.kendileri öğrensin saygiyiKuzum duşa girmiştim muhatab alıp cevap bile vermiyorum ben fikrimi yazdım robot değiliz aynı düşünmek zorunda değiliz
Kendilerini nimetten zannediyorlar ya ona üzülüyorum canım. Cevap vermedikçe onlar kudursun. Sonra özgür Türkiye N.h özgür TürkiyeBakmıyoruz dun gayet guzelce savunduk bı ara çıt çıkmadı. Bız kaybolunca tekrardan başladılar
Tabıkı canım. Herkes fikrini söylemekte özgür çekimser kalmamak gerekıyor ıllakı senınle hem fikir ınsanlar cıkıyor bırbırımıze destek olarak ilerleyecek bu. Bazıları yamyam gıbı yemın ederım karsıt goruslü bırı cıktıgında hemen kapıyorlarHayır kabahat değil burası forum onlar nasıl fikrini diyorsa bende derim ben sizinki.kaka deniyorsam kimse de bana diyemez ne demek onlar baskınsa olabilir ben neyse derim coco saygıysa önce.kendileri öğrensin saygiyi
He yüceler yücesi oldum daha güzeli var mıAyyy bırakkkk simdi begenmedimlere de basarlarr sonra kime sarsam kime yazsam acaba diye seni alıntı ederlerr böyle konuşur dururlarr
Cvp vermedinmi hepten kuduruyolarrr
Canım benim 25 30 yaşını geçmiş insanlarız ana babalarının öğretemediğini yada kendilerinin öğrenemedi saygıyı biz dedikleri gibi onlara enjekte etsek bile malzeme belli malzeme geri kusar kabul etmezHayır kabahat değil burası forum onlar nasıl fikrini diyorsa bende derim ben sizinki.kaka deniyorsam kimse de bana diyemez ne demek onlar baskınsa olabilir ben neyse derim coco saygıysa önce.kendileri öğrensin saygiyi
Kuresl ısınma durdu durdu 1 gunde mi yakmaya karar verdi. Ustelik 13 14 yerde. Size mantıklı geliyor mu cıdden. Çocuk mu kandırmaya calısıyorlar hersey ortada aslında.
Beni niye es geçiyonnn kuuzzzzzKızz yok mantıklı gelmedi zatenn
Söyleyenleri dedim sadece
Bana niye sinirleniyon anamm
Klavye delikanlısı güzelleri onlar tatlım reelde görsen şırdan şuraya gidemez kendi başınaTabıkı canım. Herkes fikrini söylemekte özgür çekimser kalmamak gerekıyor ıllakı senınle hem fikir ınsanlar cıkıyor bırbırımıze destek olarak ilerleyecek bu. Bazıları yamyam gıbı yemın ederım karsıt goruslü bırı cıktıgında hemen kapıyorlar
Ben beğenmedim yaptım bide coco bizler yalnız kalıyoruz onlar grupla geliyor tek kişiye karşı bir sürü kisi oluyorHe yüceler yücesi oldum daha güzeli var mı
Canım benim 25 30 yaşını geçmiş insanlarız ana babalarının öğretemediğini yada kendilerinin öğrenemedi saygıyı biz dedikleri gibi onlara enjekte etsek bile malzeme belli malzeme geri kusar kabul etmez
Hattaa biride atmış profil durumunaTabıkı canım. Herkes fikrini söylemekte özgür çekimser kalmamak gerekıyor ıllakı senınle hem fikir ınsanlar cıkıyor bırbırımıze destek olarak ilerleyecek bu. Bazıları yamyam gıbı yemın ederım karsıt goruslü bırı cıktıgında hemen kapıyorlar
Kendı taraflarında bırısı benımle aynı gorusu Paylastı.Kendilerini nimetten zannediyorlar ya ona üzülüyorum canım. Cevap vermedikçe onlar kudursun. Sonra özgür Türkiye N.h özgür Türkiye
Özgürsek fikri özgürlüğümüz nerde tartışmayı dahi bilmiyorlar. He anasını satayım yüceler yücesiyiz var mı diyesim geldi de çamura bulaşmaya değmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?