- 18 Kasım 2020
- 20.709
- 49.790
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.341
aminnn balım aminnnHerşey istediğin gibi çok güzel geçsin kuzum
Nikah elbisesi nedir ki iki dklık iş16 ağustostan sonra olacak nikahalırım o zmana kadar
evet seçtim sipariş etmek kaldı geriyeNikah elbisesi nedir ki iki dklık iş
Alırsın bebişim
Kaynanamgile yakın ahsjahjsjaşehirhastahanesinin hemen arkasında melisa balo salonu canımdün akşam gidebildi görüşmeye arkadaşı önermiş
yok canım adanadaKaynanamgile yakın ahsjahjsja
Hııı burada kına olacak mi?yok canım adanada
evet canım benim kına 8.10.2021 sitenin bahçesinde olacakHııı burada kına olacak mi?
sen olmayın yokuzAaaaa
Bugün pek kimse yokk
Neresunuzzzzzzz looooooo❤❤❤
Ooyyyyy senü yeruummmmsen olmayın yokuz
Bu ülkede sabah uyanınca nasıl olunursa öyleyim joumGünaydınnn şekerrlii lattee
Nasılsınn
Hiç sorma bebişimm dua okumaya bile fırsatım yok benim çağırdın beni duaya ama kaynanamgilleyim yazlıktayız doğru düzgün oturduğum yokBu ülkede sabah uyanınca nasıl olunursa öyleyim joumsen nasılsın
Olsun canımHiç sorma bebişimm dua okumaya bile fırsatım yok benim çağırdın beni duaya ama kaynanamgilleyim yazlıktayız doğru düzgün oturduğum yok
Hhahah vereyummm menekşemmmOlsun canımyazlık mı ucundan bana da ver
Olur toplaşıp kız kıza gıdelımHhahah vereyummm menekşemmm
Minnosprenses Catlak-kurabiye MssPARE anahtarı veriipp bunlar gelecektiii kafa dinlemeyee
Sende onlarla gelll
Benim hiç ne gidesim var ne gülesim.. Çok canım sıkılıyor şu ülkemin haline.. Güldüğüm zaman ihanet etmiş gibi oluyorum içim sızlıyor. Ya biz böyle hassas düşünürken o yangını çıkaranlar.. Allah kahretsin onları afetmesin iki cihanlarını da Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsınHhahah vereyummm menekşemmm
Minnosprenses Catlak-kurabiye MssPARE anahtarı veriipp bunlar gelecektiii kafa dinlemeyee
Sende onlarla gelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?