• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim hiç ne gidesim var ne gülesim.. Çok canım sıkılıyor şu ülkemin haline.. Güldüğüm zaman ihanet etmiş gibi oluyorum içim sızlıyor. Ya biz böyle hassas düşünürken o yangını çıkaranlar.. Allah kahretsin onları afetmesin iki cihanlarını da Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın 😓😓😓
Amin. İnan su içerken bıle aklıma geliyor 1 sn. Çıkmıyor aklımdan.. bız sıcaktan su ıcerken ordakı canlılar suan yanıyor su ıcmek bıle vicdan azabı gıbı gelıyor bana 😔

Benim hiç ne gidesim var ne gülesim.. Çok canım sıkılıyor şu ülkemin haline.. Güldüğüm zaman ihanet etmiş gibi oluyorum içim sızlıyor. Ya biz böyle hassas düşünürken o yangını çıkaranlar.. Allah kahretsin onları afetmesin iki cihanlarını da Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın 😓😓😓
Amiiinnnnn benimde gulecek halimm yok hakkatt hatırınızı sorem dedimm :(

AKŞAM ÖYLE KOKU GELDİ Kİ ATEŞ ODUN KÜL KOKUSU İNANIN BİR SAAT BAKTIM GÖKYÜZÜNE DEDİM ALLAHIM KİMSEYİ O ATEŞTE BIRAKMA GÖKYÜÜ BULANIKTI
Içimiz acıyorr resmen buneydi başımıza gelen yaaa ama ortada hiçbirşey yok kim ne yaktı bilinmiyorrr küresel ısınma diyolar şimdide

Içimiz acıyorr resmen buneydi başımıza gelen yaaa ama ortada hiçbirşey yok kim ne yaktı bilinmiyorrr küresel ısınma diyolar şimdide
Küresel ısınma mıı. Aynı anda mı bıraksınlar bu masalları var bi poku birilerin ama kimin Allah bildiği yapsın hepsini lanet mikroplar

• Beğen
Reactions: Jou
Amin. İnan su içerken bıle aklıma geliyor 1 sn. Çıkmıyor aklımdan.. bız sıcaktan su ıcerken ordakı canlılar suan yanıyor su ıcmek bıle vicdan azabı gıbı gelıyor bana 😔
Aynen öyle canım Rabbim yardım etsin 😓
AKŞAM ÖYLE KOKU GELDİ Kİ ATEŞ ODUN KÜL KOKUSU İNANIN BİR SAAT BAKTIM GÖKYÜZÜNE DEDİM ALLAHIM KİMSEYİ O ATEŞTE BIRAKMA GÖKYÜÜ BULANIKTI
Aminn aminn inşallah canım 😓

Küresel ısınma mıı. Aynı anda mı bıraksınlar bu masalları var bi poku birilerin ama kimin Allah bildiği yapsın hepsini lanet mikroplar
Evettt bende şaşırdım hepsibirden ne alaka diye instada görünce
Allahhhh öylee bi sürüm sürüm sürübdürsünkiii sürünse neolcak hersey gitti evleri gittii hayvanlar yandıı kıvrandı allahımm off içim acıdı şua

Evettt bende şaşırdım hepsibirden ne alaka diye instada görünce
Allahhhh öylee bi sürüm sürüm sürübdürsünkiii sürünse neolcak hersey gitti evleri gittii hayvanlar yandıı kıvrandı allahımm off içim acıdı şua
Aminn canım benim

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Kuresl ısınma durdu durdu 1 gunde mi yakmaya karar verdi. Ustelik 13 14 yerde. Size mantıklı geliyor mu cıdden. Çocuk mu kandırmaya calısıyorlar hersey ortada aslında.

onasıl ya yakarken görünen malukatlar var
Screenshot_20210730-114801_Instagram.webp

Kuresl ısınma durdu durdu 1 gunde mi yakmaya karar verdi. Ustelik 13 14 yerde. Size mantıklı geliyor mu cıdden. Çocuk mu kandırmaya calısıyorlar hersey ortada aslında.
Kızz yok mantıklı gelmedi zatenn
Söyleyenleri dedim sadece
Bana niye sinirleniyon anamm🥺

Hayırdır

Yangınlara canım

🤔🤔
Aşı mevzusu ya! Bende kendimi zor tutuyordum dün patladım artık

Henuz ası olmayanların ne zekasızlığı kaldı ne cahilliği.
Habire hakaretler havada ucusuyor. 4 5 kişi bir olmus bilimin bile net şekılde açıklayamadığı seyleri burda aşı olmayanlara anlatmaya calısıyorlar.
Sonrada off usandık laf anlatmaktan ne kdr cahilsiniz dıyorlar

Kimse onlardan bır acıklma beklemiyor halbuki!
İnsanlar yetkılılerden guvence bekliyor guvenmek istiyor bunlar kendı kendilerine güya insanları bilincinlendirmeye calısıyorlar.

Hayır tabıkı bıldıgın bırseyi anlatabılırsın ona lafım yok ama dso bıle daha naptığından emın deıl ası konusunda hergun bırsey degisiyor sız kıme neye ıkna etmeye calisiyorsunuz

Back