- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.401
Aaa dur kız bende yapayım hepsine toplanıp bzide yapalım o haldeBen beğenmedim yaptım bide coco bizler yalnız kalıyoruz onlar grupla geliyor tek kişiye karşı bir sorumlusu oluyor
Hehhh aynennnn öyyyleeeeeeKendı taraflarında bırısı benımle aynı gorusu Paylastı.
Yorumlarımız alt altına geldı ben 1 dk öncesınden yazdım hatta.
Kendı taraflarına begendim atıyorlar
Bana bırsey yok (karsıtım ya hanı)
Bakmayın fikirlerini savunduklarından değil, yandaşlarına ortaklık etmek adına yazıyor cogu (genelleme yapmıyorum)
Ay afedersin canım salak saçma davranışlar bunlar kaç yaşında ki birde çocuk yetiştiriyorlardır Allah bilirKendı taraflarında bırısı benımle aynı gorusu Paylastı.
Bakmayın fikirlerini savunduklarından değil, yandaşlarına ortaklık etmek adına yazıyor cogu (genelleme yapmıyorum)
Kesınlıkle...Aaa dur kız bende yapayım hepsine toplanıp bzide yapalım o halde
Kimseye bulaşmadan geleyim yapıp yapıpKesınlıkle...
Anında yeşil ışıkla burda olurdun
Mercie güzelim
Şişkoyu şişko aklar paklar İş
Hadi hayırlı olsun kuzum 10 ekimde burda mı olacak düğün
Evettt hangi konuda bu bana linkini atAaa dur kız bende yapayım hepsine toplanıp bzide yapalım o halde
Dokunmaaaaa DokunmaaaaaBende kilo aldım dokunma yarama
Attım jou mEvettt hangi konuda bu bana linkini at
Aynısını defalarca yasamisimdir hiç sevmem gruplasmayi. Katılmam daKendı taraflarında bırısı benımle aynı gorusu Paylastı.
Kız yazma boşverBakin şimdi ben ne yazicam oraya takip edin
Çocuk ablası büyüceklerAynısını defalarca yasamisimdir hiç sevmem gruplasmayi. Katılmam da
Ne dediler
Şu dünyada neyi öğrendin diye sorsalar, kendini çok akıllı zannedenlerin ne kadar aptal olduğunu öğrendim derim. Ve bunlardan bu platformda çok var.. yorumlara çok gülüyorum ve polimik için açılmış bir konu çok bellli konusahibi başta herkeze aşı diretmeye çalışıyor çokta takılmamak lazım bence...Aşı mevzusu ya! Bende kendimi zor tutuyordum dün patladım artık
Henuz ası olmayanların ne zekasızlığı kaldı ne cahilliği.
Habire hakaretler havada ucusuyor. 4 5 kişi bir olmus bilimin bile net şekılde açıklayamadığı seyleri burda aşı olmayanlara anlatmaya calısıyorlar.
Sonrada off usandık laf anlatmaktan ne kdr cahilsiniz dıyorlar
Kimse onlardan bır acıklma beklemiyor halbuki!
İnsanlar yetkılılerden guvence bekliyor guvenmek istiyor bunlar kendı kendilerine güya insanları bilincinlendirmeye calısıyorlar.
Hayır tabıkı bıldıgın bırseyi anlatabılırsın ona lafım yok ama dso bıle daha naptığından emın deıl ası konusunda hergun bırsey degisiyor sız kıme neye ıkna etmeye calisiyorsunuz
Heeee iyi ozamann aramızda yanlış olmasınnn
Başlarım onların eziklemesine ya. Hayırdır siteyi üstlerine mi yapmışlar geleni gideni aşağılamalar falanDertleri eziklemek linç nasıl destek oluyorlar birbirlerine bizde böyle bakıyoruz
Yaa öyle mi diyorlar kız kiblesenize o yorumları kimse kimseyi aşağılayamazCoco ınan bende. Gecen dıger ası grubunda neler soylendıler neler ya havle cektım cunku bılıyrm basa cıdden cıkılmıyor ama yetti artık insanları aşağılamları yok zeka enjekte edelım demeleri falan!
Hepsinin de kimler olduğunu tahmin edebilirim ha, çünkü hep aynı varlıklarYüceler yücesi coconatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?