- Konu Sahibi leylakdeniz
-
hayırlı olsun canım okumanın yaşı yoktur, hiç sıkma kendini. hangi okul hangi bölüme gideceksin.
Ben 82 doğumluyum ve bir süre devam edemediğim Eğitim Fakültesinde bu sene 3. sınıfı okuyacagım. Kendi arkadaslarım hoca oldular, ben hala öğrenciyim.
Bu yaş, bana bir olgunluk ve güzellik getirdi ve okulda daha rahat, daha stressizim. 18-20 yasın gençlik sorunlarını atlattım ve hayatımda neyin önemli olduğunu biliyorum. Bu açıdan bakınca bu olgunlukla üniversite eğitimi almak hem daha kolay hem daha zevkli.
Sen nerde kalacaksın okul süresince? Okulun iki yıllık mı?
zamanında çeşitli nedenlerden dolayı gidememiştim. açıköğretimi de bitiremedim. umarım verdiğim karardan pişmanlık duymam.:Saruboceq: şimdiliki gençlik çok fena hiç lafını esirgemiyor. biraz gerginim ama pazartesi ilk günüm buradan yazarım nasıl geçtiğini
canım bende seninle aynı durumdayım 82 doğumluyum.bende bazı sebeplerden dolayı gidemedim.ama anladımki okumadan olmuyor.yaşın hiçç önemi yok ve yeniden başlıyorum.bende tereddüt ediyodum yaşım geçti diye yalnız değilmişim:) başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?