benim gibi bunları duyan varmı :)

Görümcede hastalık hastası çıkmış Bende senin gibi bütün aksilikleri başıma toplarım hergün biryerim rahatsızdır Allahtan çevremde böyle yapan birileri yok olay çıkarırdım o sinirle İyiki eşinde farkında bu durumun ailesini savunmuyor seni savunuyor çoğu kişi ailesine laf kondurmaz o konuda çok şanslısın boşver desinler alışılagelmiş bi durum gibi görüp sadece duyduğunuz zaman eğlenin kafaya takmak yerine. Artık komik olmuş çünkü

bizimkide sizinki canda kızımınkisi patlıcanmı demek istiyor sanırım...

Aynen onu demeye çalışıyorlar herhalde.benim kaynanam taş gibi maşallah hiç hasta olmaz hastanında halinden pek anlamaz.öl geber yine inanmıyor.abartıyormuşuz kendimizi vermemeliymişiz.hasta olunca yatma diyor bana kalk iş yap.yatarsan daha çok dinlersin kendini diyor.kv kendi kayınvalidesinle oturduğu zamanlar kayınvalidesi ona hasta olduğu zamanlar inanmazmış.hasta hasta iş yaptırırmış.bana anlatırkende çok gaddar kaynanam vardı der.her halde acısını benden çıkarıyor.

Son düzenleme:

canım çok komik hemde yaaa
eşim geçenlerde işe gitmiş annemizd orda çalışır gündüzleri eşim başım çok ağrıyor deyince ayşede çok kötü şimdi telde konuştuk onun başıda çok ağrıyomuş demiş
eşim anlatıyo bana ayşe deme diye bağırdım çıldırdım artık dayanamıyorum krize girim resmen dedi
şuanda yazarken bile gülüyorum

canım senin işin daha zormuş ALLAH yardımcın olsun...
bizimkisi halden anlar üzülür koşa koşa gelir başında bekler öper sarılır hatta benim baş ağrılarım kitleden dolayı çok kötü oluyor ağlar hatta başımda...
ama ağlarken mesela pat diye ayşede diye başlar cümleye ben ağrıyı falan unuturum o halde gülmemeye odaklarım kendimi
kayınpederim asla kızım demez onun için hep öncelik benim,benim rahatsızlıklarımdır mesela ama adam bana geçmiş olsun derken bile kayınvalidem o arada yine ayşeyi sokar araya

Benide guldurdun ne ayseymis kizina cok kiymet veriyo senide kiskaniyo gibi ne biliyim anlamdm gitti allah sabir wersin ben burdan gicik oldum kaynvalidene :)

Ayy olmaz mı canım ya,seninkilerin farklı versiyonlarını yaşıyorum bende. Bende ne varsa muhakkak akrabanın kızı,kuzenim, komsunun kızında da oluyor çoğu zaman,farklı bir yöntem denicem ama kimsede olamayacakta ne düşünüyorum

Benide guldurdun ne ayseymis kizina cok kiymet veriyo senide kiskaniyo gibi ne biliyim anlamdm gitti allah sabir wersin ben burdan gicik oldum kaynvalidene :)

aslında melek gibi kadın bi dediğimi iki etmez ama kızına aşırı düşkün bundan dolayı sanırım...
görümcem çok nazlı büyümüş canım benden 5 ayş büyük ama yemek falan yapmaz,hergün annesi hazırlıyor o eve götürüyor...
hatta işi abartıp lokantamızın garsonları götürüyor dolu tencereleri sonra gidip geri alıyorlar boş tencereleri...
bense bir gün olsa ne anneme nede kayınvalideme bir tas çorba yaptırmış insan değilim...

acıya ağrıya çok dayanıklıyımdır mesela biyerim acır incinir diye korkmam görümcem tam tersi...
çok nazlı büyümüş öylede gidiyo,mesela eşim ablamın kaprisinin binde biri sende olsa ben dayanamazdım diyor o denlice düşün

ay'a çık canım anca öyle fark atarız

kayınvalidenin hayattaki tek varlğı ayşesi galiba. Acaba sadece sanamı yapıyor bunu, yoksa etrafındaki diğer kişilerde bişey dediğinde hemen ayşeyi öne sürüyor mu. benim aklıma şu geldi, biri bişey dediğinda aa öylemi diyip kesemiyor muhabbete laf katacak ya oda ayşesini öne sürüveriyor heralde. laf olsun torba dolsun yani.

yok canım eşimede yapıyor...
ayşeye görede oğlu çok değerli kayınvalidem için...
kendisindende örnek veriyor,eşindende yani huy olmuş sanırım ben hastayım deyince bende oda şuda hasta demek...
evet ayşeyi özellikle benim değil herkesin önüne sürüyor ama benim nereme ne olsa onunkinede olması çok enterasan değilmi?
en basiti çok uzun ve derin bi kesik açıldı omzumda acıyormu diye sordu çok acıyor yatamıyorum 3 gündür dediğimde bilirim ayşede omzunu vurmuştu pencere kenarına acıdan bayılmıştı dedi...

sordum sadece pembeleşmiş hani vururuz kızarır zedelenir öyle yani..
yahu sen neyi neyle neyin acısını benim acımla kıyaslıyorsun benim sırtımda en az 10 dikişlik bir yarık var sen bana kızının zedelenen omzunun acısıyla benimkini kıyaslıyosun diyorum artık...
eşime anlattım bu konuşmayı yemin ederim gülmekten kırıldık artık

Son düzenleme:

AMİNNNNNNNN.... ne öpüyor sarılıyormu ben hayatımda bu ilgiyi görmedim.öper sarılırsa ben dünyanın sonu geldiğine inanırım.senin kayınvaldede hem öpüyor ayşeyide araya sıkıştırıyor.hastalığı fazla uzatma demeye çalışıyor herhalde. ayşede ikiziniz gibi sizde ne olursa aynısı onun başınada geliyor.ayşeye söylesin farklı hastalıklar bulsun.

valla öyle ilgili öyle düşkündür ama bu kıyaslama huyu bizi eskitir yaşlandırır ama bitmez
ben artık hasta olmaya korkuyorum ayşeyede yazıııkkkkkkk

benim kv anlattın sandım
ya art niyetli değiller yaşlandıkça kendilerini öne çıkarmak istiyorlar hep konuşulmak ilgilenilmek

eee birazda nazlanmak istiyorlar

ayşecik bu durumdan memnun mu peki

bilmemki o annesine hastayım kötüyüm demese sürekli bizde bunları duymayız heralde...
ama ben hasta olduğumda bende çok kötüyüm hastayım demiyorum...
zaten ayşeninde hasta olduğunu neresi ağrıyorsa sızlıyorsa kendime bişey olunca duyuyorum yada eşim rahatsızlanınca duyuyoruz...

çok güldüm ya çok komikmiş
bence sorun yok
kadının huyu bu belli, çokta kötü bir huy değil

art niyet aramayın bence
eşiniz zaten farkında
o anlamasa sinir olurdunuz
anladığı içni espri olmuş size işte

benim kv anlattın sandım
ya art niyetli değiller yaşlandıkça kendilerini öne çıkarmak istiyorlar hep konuşulmak ilgilenilmek

eee birazda nazlanmak istiyorlar

canım nazlasın etsin ama beynimdeki tümöre kadar kesin bendede var denilince iş çığırından çıkıyor artık...
görümcem kesin bendede var diyip başını ellerinin arasına almıştı
ne kadar meraklısınız hasta olmaya demiştim bende buna cevaben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…