Ben ayşe yenge ben de senin gibi bunları duydum nasılsın?
Hahahah hiç güleceğim yoktu iyi güldürdünüz valla siz hep gülün inşallah.
Kötü gelin seni ne var yani Ayşe ile kaderiniz aynı demek hemen kaynanaya çemkir cık cık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ayşe yenge ben de senin gibi bunları duydum nasılsın?
Hahahah hiç güleceğim yoktu iyi güldürdünüz valla siz hep gülün inşallah.
Kötü gelin seni ne var yani Ayşe ile kaderiniz aynı demek hemen kaynanaya çemkir cık cık
bunlar ne anlıyo ya ne sanıyolar acaba tuhaff
bizimkide sizinki canda kızımınkisi patlıcanmı demek istiyor sanırım...
Görümcede hastalık hastası çıkmış Bende senin gibi bütün aksilikleri başıma toplarım hergün biryerim rahatsızdır Allahtan çevremde böyle yapan birileri yok olay çıkarırdım o sinirle İyiki eşinde farkında bu durumun ailesini savunmuyor seni savunuyor çoğu kişi ailesine laf kondurmaz o konuda çok şanslısın boşver desinler alışılagelmiş bi durum gibi görüp sadece duyduğunuz zaman eğlenin kafaya takmak yerine. Artık komik olmuş çünkü
Aynen onu demeye çalışıyorlar herhalde.benim kaynanam taş gibi maşallah hiç hasta olmaz hastanında halinden pek anlamaz.öl geber yine inanmıyor.abartıyormuşuz kendimizi vermemeliymişiz.hasta olunca yatma diyor bana kalk iş yap.yatarsan daha çok dinlersin kendini diyor.kv kendi kayınvalidesinle oturduğu zamanlar kayınvalidesi ona hasta olduğu zamanlar inanmazmış.hasta hasta iş yaptırırmış.bana anlatırkende çok gaddar kaynanam vardı der.her halde acısını benden çıkarıyor.
Benide guldurdun ne ayseymis kizina cok kiymet veriyo senide kiskaniyo gibi ne biliyim anlamdm gitti allah sabir wersin ben burdan gicik oldum kaynvalidene :)
Ayy olmaz mı canım ya,seninkilerin farklı versiyonlarını yaşıyorum bende. Bende ne varsa muhakkak akrabanın kızı,kuzenim, komsunun kızında da oluyor çoğu zaman,farklı bir yöntem denicem ama kimsede olamayacakta ne düşünüyorum
kayınvalidenin hayattaki tek varlğı ayşesi galiba. Acaba sadece sanamı yapıyor bunu, yoksa etrafındaki diğer kişilerde bişey dediğinde hemen ayşeyi öne sürüyor mu. benim aklıma şu geldi, biri bişey dediğinda aa öylemi diyip kesemiyor muhabbete laf katacak ya oda ayşesini öne sürüveriyor heralde. laf olsun torba dolsun yani.
canım senin işin daha zormuş ALLAH yardımcın olsun...
bizimkisi halden anlar üzülür koşa koşa gelir başında bekler öper sarılır hatta benim baş ağrılarım kitleden dolayı çok kötü oluyor ağlar hatta başımda...
ama ağlarken mesela pat diye ayşede diye başlar cümleye ben ağrıyı falan unuturum o halde gülmemeye odaklarım kendimi
kayınpederim asla kızım demez onun için hep öncelik benim,benim rahatsızlıklarımdır mesela ama adam bana geçmiş olsun derken bile kayınvalidem o arada yine ayşeyi sokar araya
Aaa ayşeninde böyle konusu vardı ... Şaka şaka
Allah yardım etsin canım zor mesele :)
AMİNNNNNNNN.... ne öpüyor sarılıyormu ben hayatımda bu ilgiyi görmedim.öper sarılırsa ben dünyanın sonu geldiğine inanırım.senin kayınvaldede hem öpüyor ayşeyide araya sıkıştırıyor.hastalığı fazla uzatma demeye çalışıyor herhalde. ayşede ikiziniz gibi sizde ne olursa aynısı onun başınada geliyor.ayşeye söylesin farklı hastalıklar bulsun.
yok canım eşimede yapıyor...
ayşeye görede oğlu çok değerli kayınvalidem için...
kendisindende örnek veriyor,eşindende yani huy olmuş sanırım ben hastayım deyince bende oda şuda hasta demek...
evet ayşeyi özellikle benim değil herkesin önüne sürüyor ama benim nereme ne olsa onunkinede olması çok enterasan değilmi?
en basiti çok uzun ve derin bi kesik açıldı omzumda acıyormu diye sordu çok acıyor yatamıyorum 3 gündür dediğimde bilirim ayşede omzunu vurmuştu pencere kenarına acıdan bayılmıştı dedi...
sordum sadece pembeleşmiş hani vururuz kızarır zedelenir öyle yani..
yahu sen neyi neyle neyin acısını benim acımla kıyaslıyorsun benim sırtımda en az 10 dikişlik bir yarık var sen bana kızının zedelenen omzunun acısıyla benimkini kıyaslıyosun diyorum artık...
eşime anlattım bu konuşmayı yemin ederim gülmekten kırıldık artık
ayşecik bu durumdan memnun mu peki
benim kv anlattın sandım
ya art niyetli değiller yaşlandıkça kendilerini öne çıkarmak istiyorlar hep konuşulmak ilgilenilmek
eee birazda nazlanmak istiyorlar