canım bak şimdi birşey anlatıcam şok olcaksın
ayşe bundan 4 ay önce gidiyor yine dükkana annesine dert yanıyor eşinden pc istemiş almıyomuş eşi...
neyse bu başlıyor anasına blue'nin bir dediği iki olmuyor onun her imkanı var...
5 kilo aldı diye kendine spor odası yaptırdı koşu bandı dedi o dedi şu dedi x hemen gitti aldı (x eşim olsun)
laptop unu yenilemek istedi etesi gün gitti x aldı...
telefonunu yenilemek istedi x aynı günün akşamı gitti aldı benim kocam almıyor ben asla blue gibi rahat olamayacağım bu evlilikte...
hamileyim bana herşeyi internete bakıp bakıp blue söylüyor ben bişey bilmiyorum evde laptop umda internetimde yok (kendisi sormuyor 1.5 senedir bebek için kendimi yırtıyorum heveslenip ona bakıp ona söylüyordum şunu yap bunu yap diye)
böyle anlatıp anlatıp dertleniyor kayınvalideme...
sabah eşim işden geldi yazık kocası almıyomuş gel aşkım alalım laptop süpriz olsun ded...
gittik 2 bin liraya en güzelini aldık,internet bağlatana kadar vınn alalım dedim gittik onuda aldık içinde 1 aylık sınırsız gb var...
verdik kabul edemem kocam kızar dedi naz yaptı,hatta işi abartıp bu bluenin olsun bana onun eskisini verin bile dedi o denlice bi naz niyaz...
neyse aldı kocasından bi teşekkür yok...
ertesi gün pc yide vınn'ıda bozdular,eşime arayıp soruyorlar eşim tarif etti olmadı onlara gitti olmadı götüürn servise dedi servis 5 dakika mesafede...
ne vınn yapıldı o ay internet gitti 40 liramız çöpe gitti...
pc hala yapılmadı wındows kurulacak sadece 5 aydır yaptırmıyolar...
eşim çok pişmanım niye aldımki diyor sürekli...
hani sen hamileydin canın sıkılıyodu kocan almıyodu?
hayır sen benim imkanlarımı annenin gözüne sokuyorsun ben onu anladım bu işden arkadaş...
eşimede aynen söyledim...
evimizdeki duvar saati bile aynı özel koleksiyon diye 400 lira verdik borç harç aldık evlendi evine hediye diye aynısını istedi taaa nerelere gittik aldık kocasından bi teşekkür yine görmedik...
evlerimiz 5 dakika sürmez ne gidiyorum artık nede ilgileniyorum...
ben çocuk için çırpınıyorum seni hergün ayıyorum canın ne istiyo ne yapayım nasılsın diye,sende bana birkere sor be arkadaş bu ay nasıl geçti adet oldunmu diye...
benim kötü bi huyum var araya mesafe koyarsam tam koyarım baktım en iyisi mesafeymiş eşimde aynısını yaptı...