• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi bunları duyan varmı :)

çok güldüm ya çok komikmiş
bence sorun yok
kadının huyu bu belli, çokta kötü bir huy değil

art niyet aramayın bence
eşiniz zaten farkında
o anlamasa sinir olurdunuz
anladığı içni espri olmuş size işte

traji komik :9:
insan hasta olmaya korkuyor böyle olunca...
eşime söylüyorum valla şimdi böyle tamam gülüyoruz ediyoruz...
ama ileride ben çocuk yetiştiriren ayşede böyle yaptı şöyle yaptı derse külahlar değişir...
çünkü yaptığım bişeye yorum olarakta ayşe fazlasıyla örnek veriliyor,şimdi neysede ileride yukarıda bahsettiğim durumlar söz konusu olursa ben patlarım...

:9: aslında melek gibi kadın bi dediğimi iki etmez ama kızına aşırı düşkün bundan dolayı sanırım...
görümcem çok nazlı büyümüş canım benden 5 ayş büyük ama yemek falan yapmaz,hergün annesi hazırlıyor o eve götürüyor...
hatta işi abartıp lokantamızın garsonları götürüyor dolu tencereleri sonra gidip geri alıyorlar boş tencereleri...
bense bir gün olsa ne anneme nede kayınvalideme bir tas çorba yaptırmış insan değilim...

acıya ağrıya çok dayanıklıyımdır mesela biyerim acır incinir diye korkmam görümcem tam tersi...
çok nazlı büyümüş öylede gidiyo,mesela eşim ablamın kaprisinin binde biri sende olsa ben dayanamazdım diyor o denlice düşün :1:
.
Ayşe yemek yapmasını bile bilmiyormuş.eee nezamana kadar devam edecek kızına özel yemek yapmalar.bu kadarda nazlandırmakta iyi değil.bizim apartmanımızda yeni evli çift vardı.adam polisti.kadın yemek yapmasını bilmiyorduu.annesi hergün yada 2,3 günde bir gelip yemek yapıyordu.annesi gelmediği günlerde eşi işten gelir gelmez dışarı yemeğe gidiyorlardı.annesi yemek yapıyor kendisi aşağıya iniyor top oynuyordu.sonra kocası yeter annen gelmesin artık dedi.zaten ondan birkaç sonra taşındılar.şimdi ne halde öğrendimi yemek yapmasını bilmiyorum.ben evlendiğimde yemek yapmasını bilmiyordum.asla anneme yaptırmadım. kendi kendime kitaplardan,netten,yemek yapanı izleyerek.

bu kiyaslamalar hep oluyor bende sinir oluyorum esimi amcasinin karisi var benim oglumla kendinin cocuklarini kiyasliyor suan 25 yasindaki ogluyla beim 4 ayliklik oglumu benimki hic oyle yapmazdi hic oyle etmezdi fala filan yahu sen taa 25 sene onceki bebekten bahsediyorsun arada kac yil var:19:

boşver canım ya..
bak takma bunları sonra taktıkça kendini kötü hisseder daha çok etkilenirsin..

sen düşün ki kaynanan sana benim ki gibi iğrenç şeyler yapmamış..

her kaynanın bir kötü huyu var
eşin yanında olduktan destekledikten sonra
çocuğunu yetiştirirken he der geçersin
Rabbim şifa versin sana
Hayırlı sağlıklı bir de bebk nasip etsin inş.

.
Ayşe yemek yapmasını bile bilmiyormuş.eee nezamana kadar devam edecek kızına özel yemek yapmalar.bu kadarda nazlandırmakta iyi değil.bizim apartmanımızda yeni evli çift vardı.adam polisti.kadın yemek yapmasını bilmiyorduu.annesi hergün yada 2,3 günde bir gelip yemek yapıyordu.annesi gelmediği günlerde eşi işten gelir gelmez dışarı yemeğe gidiyorlardı.annesi yemek yapıyor kendisi aşağıya iniyor top oynuyordu.sonra kocası yeter annen gelmesin artık dedi.zaten ondan birkaç sonra taşındılar.şimdi ne halde öğrendimi yemek yapmasını bilmiyorum.ben evlendiğimde yemek yapmasını bilmiyordum.asla anneme yaptırmadım. kendi kendime kitaplardan,netten,yemek yapanı izleyerek.

doğru söylüyorsun canım ilk zamanlar annesi yaptı eşi istemedi daha sonra kesildi 1 ay kadar bu yemek olayı...
daha sonra hamile kaldı mide bulantısı falan bu normal tabi olur...,ama şuanda 7 aylık hamile hergün lokantamıza gelir yer içer dolu tencere yemeklerini alır gider...
ben şahsen yapamam böyle bişeyi çünkü kendi evimde yemek yapmak benim çok hoşuma gidiyor...
ama ileride eşi bundan rahatsız olur kesin...
ben bişey desem yediği yemek gözüme geliyo sanarlar benim hiç işim olmaz o yüzden...
anası kızına yapıyor veriyor,beni ilgilendirmez diyorum ilgillendirmezde zaten...

ilk evlendiğim zaman yaprak sarmayı bilmiyordum kayınvalidemden istedim ben et yemem,kızım ben etsiz yaprak sarmayı bilmem dedi orda bitti benim için tarif almak falan ...
kendim öğrendim ondan sonra her yemeğimide yapıyorum kayınpederimi ki o benim aşkım çok seviyorum kayınpederimi onu güzel güzel sofralar hazırlayıp yemeğe alırım bayılır yemeklerime çok memnun ayrılır yanımızdan buda bana en büyük mutluluk gerisi teferruat...

Son düzenleme:
boşver canım ya..
bak takma bunları sonra taktıkça kendini kötü hisseder daha çok etkilenirsin..

sen düşün ki kaynanan sana benim ki gibi iğrenç şeyler yapmamış..

her kaynanın bir kötü huyu var
eşin yanında olduktan destekledikten sonra
çocuğunu yetiştirirken he der geçersin
Rabbim şifa versin sana
Hayırlı sağlıklı bir de bebk nasip etsin inş.

canım çok saol iyi dileklerin için...
eşim sadece bu konuda değil her konuda yanımda ALLAH razı olsun...
benim ablamında kaynanası çok kötü huylu bi kadın ablamın yerine ben saldırıyorum artık kadına tahammülüm yok hiç böyle insanlara...

bu kiyaslamalar hep oluyor bende sinir oluyorum esimi amcasinin karisi var benim oglumla kendinin cocuklarini kiyasliyor suan 25 yasindaki ogluyla beim 4 ayliklik oglumu benimki hic oyle yapmazdi hic oyle etmezdi fala filan yahu sen taa 25 sene onceki bebekten bahsediyorsun arada kac yil var:19:

ohhaaaa bunuda duydum yaa pesss yani...
dıdısının dıdısı yaa ne alaka...

doğru söylüyorsun canım ilk zamanlar annesi yaptı eşi istemedi daha sonra kesildi 1 ay kadar bu yemek olayı...
daha sonra hamile kaldı mide bulantısı falan bu normal tabi olur...,ama şuanda 7 aylık hamile hergün lokantamıza gelir yer içer dolu tencere yemeklerini alır gider...
ben şahsen yapamam böyle bişeyi çünkü kendi evimde yemek yapmak benim çok hoşuma gidiyor...
ama ileride eşi bundan rahatsız olur kesin...
ben bişey desem yediği yemek gözüme geliyo sanarlar benim hiç işim olmaz o yüzden...
anası kızına yapıyor veriyor,beni ilgilendirmez diyorum ilgillendirmezde zaten...

ilk evlendiğim zaman yaprak sarmayı bilmiyordum kayınvalidemden istedim ben et yemem,kızım ben etsiz yaprak sarmayı bilmem dedi orda bitti benim için tarif almak falan ...
kendim öğrendim ondan sonra her yemeğimide yapıyorum kayınpederimi ki o benim aşkım çok seviyorum kayınpederimi onu güzel güzel sofralar hazırlayıp yemeğe alırım bayılır yemeklerime çok memnun ayrılır yanımızdan buda bana en büyük mutluluk gerisi teferruat...

Adam eşinin elinden yemek ister.öyle ne herzaman herzaman.2 aylık aşeriyorum,9 ay bitene kadar hamileyim.doğurduktan sonrada bebek var yapamıyorum olur.yakındır eşinin patlamasına.benim eşim anneme gittiğimiz zaman larisya senin elinden yemek istiyorum der.sen pişir hep beraber yiyelim der.benim elimden yemek daha hoşuna gidiyormuş.sizin lokantanızdan yemek yemesi bir o kadar saçma geldi bana.bir olur iki olur herzaman insan utanır ya.karşımdakinden utanmasam kendimden utanırım.yani siz o iştende para kazanıyorsunuz.başkasını bilemem ama ben asla yapamam.babam dahi olsa hergün gidip yemek yiyemem lokantısında.ayşe baya bir rahatmış.bizim gibi düşünenler değil böyle kişiliktekiler daha iyi barınıyor bu dünyada vallahi arsızlık yaparak.

Sizin başınıza gelen olayları ya da hastalıkları vb. basitleştirme ve önemsizleştirme yöntemi bence.

Adam eşinin elinden yemek ister.öyle ne herzaman herzaman.2 aylık aşeriyorum,9 ay bitene kadar hamileyim.doğurduktan sonrada bebek var yapamıyorum olur.yakındır eşinin patlamasına.benim eşim anneme gittiğimiz zaman larisya senin elinden yemek istiyorum der.sen pişir hep beraber yiyelim der.benim elimden yemek daha hoşuna gidiyormuş.sizin lokantanızdan yemek yemesi bir o kadar saçma geldi bana.bir olur iki olur herzaman insan utanır ya.karşımdakinden utanmasam kendimden utanırım.yani siz o iştende para kazanıyorsunuz.başkasını bilemem ama ben asla yapamam.babam dahi olsa hergün gidip yemek yiyemem lokantısında.ayşe baya bir rahatmış.bizim gibi düşünenler değil böyle kişiliktekiler daha iyi barınıyor bu dünyada vallahi arsızlık yaparak.

canım bak şimdi birşey anlatıcam şok olcaksın :1:
ayşe bundan 4 ay önce gidiyor yine dükkana annesine dert yanıyor eşinden pc istemiş almıyomuş eşi...
neyse bu başlıyor anasına blue'nin bir dediği iki olmuyor onun her imkanı var...
5 kilo aldı diye kendine spor odası yaptırdı koşu bandı dedi o dedi şu dedi x hemen gitti aldı (x eşim olsun)
laptop unu yenilemek istedi etesi gün gitti x aldı...
telefonunu yenilemek istedi x aynı günün akşamı gitti aldı benim kocam almıyor ben asla blue gibi rahat olamayacağım bu evlilikte...
hamileyim bana herşeyi internete bakıp bakıp blue söylüyor ben bişey bilmiyorum evde laptop umda internetimde yok (kendisi sormuyor 1.5 senedir bebek için kendimi yırtıyorum heveslenip ona bakıp ona söylüyordum şunu yap bunu yap diye)

böyle anlatıp anlatıp dertleniyor kayınvalideme...
sabah eşim işden geldi yazık kocası almıyomuş gel aşkım alalım laptop süpriz olsun ded...
gittik 2 bin liraya en güzelini aldık,internet bağlatana kadar vınn alalım dedim gittik onuda aldık içinde 1 aylık sınırsız gb var...

verdik kabul edemem kocam kızar dedi naz yaptı,hatta işi abartıp bu bluenin olsun bana onun eskisini verin bile dedi o denlice bi naz niyaz...
neyse aldı kocasından bi teşekkür yok...
ertesi gün pc yide vınn'ıda bozdular,eşime arayıp soruyorlar eşim tarif etti olmadı onlara gitti olmadı götüürn servise dedi servis 5 dakika mesafede...

ne vınn yapıldı o ay internet gitti 40 liramız çöpe gitti...
pc hala yapılmadı wındows kurulacak sadece 5 aydır yaptırmıyolar...
eşim çok pişmanım niye aldımki diyor sürekli...
hani sen hamileydin canın sıkılıyodu kocan almıyodu?
hayır sen benim imkanlarımı annenin gözüne sokuyorsun ben onu anladım bu işden arkadaş...
eşimede aynen söyledim...

evimizdeki duvar saati bile aynı özel koleksiyon diye 400 lira verdik borç harç aldık evlendi evine hediye diye aynısını istedi taaa nerelere gittik aldık kocasından bi teşekkür yine görmedik...

evlerimiz 5 dakika sürmez ne gidiyorum artık nede ilgileniyorum...
ben çocuk için çırpınıyorum seni hergün ayıyorum canın ne istiyo ne yapayım nasılsın diye,sende bana birkere sor be arkadaş bu ay nasıl geçti adet oldunmu diye...

benim kötü bi huyum var araya mesafe koyarsam tam koyarım baktım en iyisi mesafeymiş eşimde aynısını yaptı...

Bak şu Ayşenin yaptıgına insan bir yerden sonra delirir ya bende derim artık hay ben bu ayşenın :P şaka bir tarafa gerçekten bırıyle sureklı kıyaslanmak cok zordur ya inşallah bu bi ömür boyu surmez yoksa iş kötüleşir sizin içinde :44::44:

Sizin başınıza gelen olayları ya da hastalıkları vb. basitleştirme ve önemsizleştirme yöntemi bence.

ALLAH kimseye dert vermesin ama hep kötüyüm hasta diyene bir çarpar kendine gelemez bidaha canım ALLAH korusun...
ben ne acılar çektim rahatsızlığımdan dolayı yinede gık demedim...
,hatta eşimin ailesi sülalesi blue çok güçlü psikolojisi çok güçlü derler sürekli bunu birazda kendinize öğretseniz ne iyi olur aslında diyorum kendi kendime...

Bak şu Ayşenin yaptıgına insan bir yerden sonra delirir ya bende derim artık hay ben bu ayşenın :P şaka bir tarafa gerçekten bırıyle sureklı kıyaslanmak cok zordur ya inşallah bu bi ömür boyu surmez yoksa iş kötüleşir sizin içinde :44::44:

valla benim yemeğim,temziliğim,girişkenliğim sürekli övülür konuşulur eşimin sülalesinde...
eğer görümcemede bunlardan dem vuruluyorsa o kızın benden soğuması yakındır...

Son düzenleme:
canim cok komik ya:-):-) hem okudum hem guldumm bastan insana komik gelir ama sonra sonra siniri bozulur insanin
kac senelik evlisin merak ettim

canim cok komik ya:-):-) hem okudum hem guldumm bastan insana komik gelir ama sonra sonra siniri bozulur insanin
kac senelik evlisin merak ettim

2 senelik tatlım...
evet bizede şuanda komik geliyo ama ileride ne olur bilmiyorum :1:

Son düzenleme:
canım bak şimdi birşey anlatıcam şok olcaksın :1:
ayşe bundan 4 ay önce gidiyor yine dükkana annesine dert yanıyor eşinden pc istemiş almıyomuş eşi...
neyse bu başlıyor anasına blue'nin bir dediği iki olmuyor onun her imkanı var...
5 kilo aldı diye kendine spor odası yaptırdı koşu bandı dedi o dedi şu dedi x hemen gitti aldı (x eşim olsun)
laptop unu yenilemek istedi etesi gün gitti x aldı...
telefonunu yenilemek istedi x aynı günün akşamı gitti aldı benim kocam almıyor ben asla blue gibi rahat olamayacağım bu evlilikte...
hamileyim bana herşeyi internete bakıp bakıp blue söylüyor ben bişey bilmiyorum evde laptop umda internetimde yok (kendisi sormuyor 1.5 senedir bebek için kendimi yırtıyorum heveslenip ona bakıp ona söylüyordum şunu yap bunu yap diye)

böyle anlatıp anlatıp dertleniyor kayınvalideme...
sabah eşim işden geldi yazık kocası almıyomuş gel aşkım alalım laptop süpriz olsun ded...
gittik 2 bin liraya en güzelini aldık,internet bağlatana kadar vınn alalım dedim gittik onuda aldık içinde 1 aylık sınırsız gb var...

verdik kabul edemem kocam kızar dedi naz yaptı,hatta işi abartıp bu bluenin olsun bana onun eskisini verin bile dedi o denlice bi naz niyaz...
neyse aldı kocasından bi teşekkür yok...
ertesi gün pc yide vınn'ıda bozdular,eşime arayıp soruyorlar eşim tarif etti olmadı onlara gitti olmadı götüürn servise dedi servis 5 dakika mesafede...

ne vınn yapıldı o ay internet gitti 40 liramız çöpe gitti...
pc hala yapılmadı wındows kurulacak sadece 5 aydır yaptırmıyolar...
eşim çok pişmanım niye aldımki diyor sürekli...
hani sen hamileydin canın sıkılıyodu kocan almıyodu?
hayır sen benim imkanlarımı annenin gözüne sokuyorsun ben onu anladım bu işden arkadaş...
eşimede aynen söyledim...

evimizdeki duvar saati bile aynı özel koleksiyon diye 400 lira verdik borç harç aldık evlendi evine hediye diye aynısını istedi taaa nerelere gittik aldık kocasından bi teşekkür yine görmedik...

evlerimiz 5 dakika sürmez ne gidiyorum artık nede ilgileniyorum...
ben çocuk için çırpınıyorum seni hergün ayıyorum canın ne istiyo ne yapayım nasılsın diye,sende bana birkere sor be arkadaş bu ay nasıl geçti adet oldunmu diye...

benim kötü bi huyum var araya mesafe koyarsam tam koyarım baktım en iyisi mesafeymiş eşimde aynısını yaptı...

İnanamıyorum bunun adı bence kıskançlık.sizin yaşam şartlarınızı,evlilik hayatınızı çekemediğini düşünüyorum.sizin aldığınız herşeyin aynısı ondan bulunmakmı zorunda.biri ona blue de var sende niye yokmu diyecek.yazık aldığınız pc ve vınnda boşa gitti.bundan sonrada bir çöp almayın kendine.aldığınızın değerini bilmiyorsa gitsin kendi alsın.hediyeninde aynınsın istiyor.benim bildiğim hediye süprizdir.bana şunu alında bir okadar saçma.siz sordusanız eğer neye ihtiyacın var onu bilemem ama aynı şeyi istemek bir okadar saçma geldi.çok naz aşık usandırırmış.bence daha nazlandırmayın yoksa öyle devam eder.

valla yerlere yattım gülmekten :1: :1: :1: Allahım ya alemmiş senin kayınvalideyle görümce.ama en güzeli mesafe koyman kafan rahat olur.

İnanamıyorum bunun adı bence kıskançlık.sizin yaşam şartlarınızı,evlilik hayatınızı çekemediğini düşünüyorum.sizin aldığınız herşeyin aynısı ondan bulunmakmı zorunda.biri ona blue de var sende niye yokmu diyecek.yazık aldığınız pc ve vınnda boşa gitti.bundan sonrada bir çöp almayın kendine.aldığınızın değerini bilmiyorsa gitsin kendi alsın.hediyeninde aynınsın istiyor.benim bildiğim hediye süprizdir.bana şunu alında bir okadar saçma.siz sordusanız eğer neye ihtiyacın var onu bilemem ama aynı şeyi istemek bir okadar saçma geldi.çok naz aşık usandırırmış.bence daha nazlandırmayın yoksa öyle devam eder.

haklısın canım herşey biyere kadar çektik elimizi ayağımızı artık zaten...
önceden hiç böyle değildi cebindeki harçlıkla bana hediyeler alırdı evlendi böyle oldu...
belkde kocası giriyor aklına eee karısının ailesinden medet uman adam dolduruşada getirir karısını zamanla...
o benim yaşam şartlarımı kıskanır belki ama oturup şöyle bir düşünsün kendisi gece kocasıyla yatağında uyurken ben her gece yanlız koltukta uyuyorum...

benim kocam gece pislikle,belayla uğraşa uğraşa kazanıyo parasını lokantamız 24 saat açık gece eşim gündüz kayınvalidem dükkanda oluyor kasanın başında...
yeri geliyor 1 ay 2 ay izin yapmıyor benim kocam...
imkanlarımızı taşdan çıkarıyoruz kimse gibi yan gelip yatmıyoruz kimsede kusura bakmasın diyorum bu yüzden...

bana gece bende tek kalabilirim hiç korkmam diyodu ben ilk evlendiğim zamanlar ama geçen gün eşi gece iş için şehir dışına gitti sabah 5 de geldi eve o gece evde kalamadı annesinde kaldı...
ben ilk zamanlar heryer yeni yapı bina boş sokak lambası bile yok diye korktuğum zaman amannn ne olcak ben olsam korkmam diyordu hani???
bence insan başına gelmeden hiçbirşey hakkında önyargılı olmamalı...

sen e$inle mutlu ol canim
hep gulun in$alalh siz
ay$ede artik ister çatlasin ister dokuz dogursun :)
onu birakda sizin çocuklar bile kar$ila$tirilaacak, ben $imdi çocuklara acidim :s

senin kv denden iyi dizi repligi çikar
ne çekdin be aysem diye:1:

Back