Aaa ayşeninde böyle konusu vardı ... Şaka şaka
Allah yardım etsin canım zor mesele :)
Hii bu arada merak etme benim yengem var ayni huyda :) annemin başında kist var yengem duydu evet evet korkma yenge bende de var dediannem ur sebebiyle tanımını aldırdı yengem aaa yenge bende de ur var dedi... Daha örnek sayarım :)
Aaa ayşeninde böyle konusu vardı ... Şaka şaka
Allah yardım etsin canım zor mesele :)
Çok komik ya :) Bi kıyaslama hep olur zaten ama seninkiler biraz aşmışlar kendilerini :)
konuyu gülerek okudum siz bu ayşeyle ıkız falan olmayın baksana kaderlerınız aynı
olmaz mıı hem bu kıyaslama durumu hemde şöyle bişey var sürekli ben güzel bişey alsam mesela bebek battaniyesi başladım demez mi x yapmadı böyle şeyler boşver sende yani onda yok sende de olmasın hesabı senin kızın örgü bilmiyosa ben napim kendide yapsaydı o zaman bende ben seviyorum elimden geldiğince de yapıcam deedim bunların bu tavırlarından bıktımmmmmm
acaba ayşeye de aynı şeyi mi yapıyor
olmazmi hiç ben sadece benim kv öyle yapıyor zannetmiştim.çocuk hastalanır ben kayınvalideme çocuk hasta gece uyumuyor diyince hemen kaynımın çocuğunu söyler ay oda hasta. yada hastaydı yeni iyileşmiş olur.çocuk hasta diyemiyorum bana sadece senin çocuğunmu hasta oluyor demeye çalışıyor herhalde.
Sizinki yine hastalıklar için daha çok söylüyo sanırım. Benim kayınvalidem görüncen gelinliği şurdan aldı seninkinide ordan alcaz, mobilyayı ordan aldı seninkini de öyle alcaz. Hatta bana senin saçını düğünde sarıya boyatcam görümcene çok yakışmıştı bile dedi. Şok geçirdiğim için cevap bile veremedimBenim düğünümde benim saçımı istediği renge boyatcakmış. Bu arada saçlarım da simsiyahtır
Ben patladım ama oldu olacak aynı gelinliği giyer aynı mobilyayı alırım görümcemde rahat eder annen de dedim nişanlımaAllahtan halletti aşkım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?