benim gibi bunları duyan varmı :)

blue88

bebeğim benimle...
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
1.076
16
108
İstanbul
merhaba arkadaşlar sizlere çok merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum...
aslında dert değil ama çok merak ettiğim bir konu...
eşimin ailesini çok severim kendi ailemden ayırmam onlardan beni çok severler ALLAH razı olsun hiçbir sorunumuz olmadı bugüne kadar...
eşim tek erkek çocuk birde ablası var...görümcemin adı ayşe olsun...

kafama takılan şuki;benim nerem ağrısa kayınvalidem duyar duymaz ayyy ayşeninde ağrıyordu dialoglar şu şekilde genelde herzaman...

ben:başım ağrıyor...
kv:ayyy ayşeninde çok başı ağrıyordu bugün konuştuk...
ben grip olurum,kaçarı yok ayşede griptir kesin...

regl dönemlerim çok ağır geçer benim geçen ay ağrıdan kıvranıyorum 3 tane ağrı kesici attım artık yürümeye dermanım kalmamış kayınvalidemin yanına gittim anladı ağrım olduğunu sordu çok kötüyüm dedim...
ayşeninde adet dönemleri çok ağrılı olur dedi bana,bende anne nasıl çok ağrılı oluyo ben birkere bile ilaç aldığını görmedim dediğimde yok yok onun bünyesi kuvvetli dedi ...
bende artık dayanamadım hamileliği ağır hastalıkmış gibi gören birisi için çok kuvvetliymiş valla bünyesi dedim...

nerem ağrısa başıma ne gelse bunu kayınvalideme söylediğimde hep aynısı onunda başına gelmiş oluyor ben bunları duymamak için bazen söylemiyorum yatak döşek yatsamda...

okadarki 2 seneye önceye yakın bir zamanda beynimde bir kitle çıktı görümcemin ilk tepkisi bu belirtiler bendede var kesin bendede tümör var oldu

bilenler bilir geçenlerde omzum kesildi evde bir kaza geçirdim eşim söylemiş kayınvalidem geçmiş olsun için aradı,olayı anlattım ahhh kızım dikkat et kendine çok acımıştır falan deyince evet anne yatamıyorum kaç gündür dedim hooppp bomba geldi
bilirim ayşede vurmuştu omzunu bikere yere düşüp bayılmıştı dedi

aaa nasıl olmuştu dediğimde zedelenmişti demezmi yahu benimkisi yarıldı bildiğin...

sağ omzumda yırtılma var mesela ağır işler yapamıyorum ağrı oluyor görümceminde aynı yerde yırtılması varmış...
bahar temizliği yaparım ayşede kadın tuttu yaptı bahar temizliğini der hemen,uğraşma evde omzun kötü kadın gelsin temizlesin der koltukları silmeye kalkarım omzumun ağrısı tutar ararım kadını ara gönder anne derim aaa koltuklarını ayşe yavaş yavaş silmişti ama yollıyım sana der ben kapatırım teli evde nekadar koltuk varsa silerim o sinirle...

bide koltuk sandalye hepsi beyaz benim öyle kolay değil silmek,eşim uyandı ben silerken omzun kötü olcak ne yapıyosun dedi ablan silmiş şimdi ben silmessem ayıp olur siliyorum işte dedim...

eşimde gitmiş annesine kızmış o kızın omzu çok kötü oldu böyle örnekler verme ona huyunu bilmiyomusun demiş...

artık eşimde bıktı bu durumdan geçenlerde rahim filmi çektirdim görümcemde bizimle geldi tam giricem film için odaya eşim korkuyor canım yanıcak diye bu seferde görümcem patlattı bombayı korkucak bişey yok yaa acımıyomuş annemde yaptırmış içine kamerayla bakıyolarmış demezmi
abla dedim o ultrason bana her yapılıyor yumurtlama takibi için...
eşim kızdı siz nasıl bi manyak türüsünüz yaa dedi...

dişim ağrısa görümcemin dişi,ayağım ağrısa ayağı,başım ağrısa başı...
elim kesilse kesinlikle onunkide kesilmiş,midem bulansa kesin onunkide bulanmıştır...

artık eşim çıldırdı yeter artık anne neden sürekli böyle bir kıyaslama içindesin dedi...
sadece bana değil eşimede aynı muamele söz konusu
görümcemin doğumu var 2 ay sonra yandık diyoruz başka bişey demiyoruz
kötü niyetle yapmadıklarını biliyorum ama milletin canımı çok tatlı anlamadım gitti...

sizdende böyle örnekler varmı?
yoksa benimkiler numunemi?

Son düzenleme:
Aaa ayşeninde böyle konusu vardı ... Şaka şaka

Allah yardım etsin canım zor mesele :)

Hii bu arada merak etme benim yengem var ayni huyda :) annemin başında kist var yengem duydu evet evet korkma yenge bende de var dedi annem ur sebebiyle tanımını aldırdı yengem aaa yenge bende de ur var dedi... Daha örnek sayarım :)

Çok komik ya :) Bi kıyaslama hep olur zaten ama seninkiler biraz aşmışlar kendilerini :)

Aaa ayşeninde böyle konusu vardı ... Şaka şaka

Allah yardım etsin canım zor mesele :)

canım şimdi ben böyle illet oldum ya biri rahatsız ise kendim çok rahatsız olsam bile bende böyleyim demiyorum
görümcem ben normal doğum yapıcam herkes nasıl yapıyorsa öyle yaparım diyor sürekli...
ama gel görki hamileliği kesin değilken ikimiz beraber benim jinekoloğuma gittik kontrol muayene amaçlı ben içeri girdim çıktım bi baktım bu doktorun ayaklarına kapanmış ne olur beni alttan muayene etmeyin çok korkuyorum diye adamcağızda şok oldu başladık gülmeye adını korkak kız koydu görümcemin

hocam öyle demeyin o normal doğum yapıcak kısmetse dediğimde adam bana tuhaf tuhaf baktı...

eşim diyorki o hep hasta ben hiç iyi olduğunu görmedim...
ama ben her gördüğümde sorarım abla nasılsın diye çok iyiyim der ben anlamadım bi başı ağrısın eyvah halimize...
hamileliğin ilk günlerinde kendini yerlere atıyordu kocası demezmi bana blue cim şimdi bu hamilelikte prolaktin diye bi hormon var o yükselince böyle oluyormuş kadınlar...
yaaa abi benim 2 senedir prolaktinim tavan durumda tedavi görüyorum bunun için banamı anlatıyosun dedim...

konuyu gülerek okudum siz bu ayşeyle ıkız falan olmayın baksana kaderlerınız aynı

Çok komik ya :) Bi kıyaslama hep olur zaten ama seninkiler biraz aşmışlar kendilerini :)

aştık gidiyoruz şimdi ben hamile kalınca aaaa ayşede böyle oluyodu,aaa ayşede aynıydı...
ayşenin doğum şeklini ben yapmassam ayşe böyle yapmıştı olucak

konuyu gülerek okudum siz bu ayşeyle ıkız falan olmayın baksana kaderlerınız aynı

gerçekten komik geliyo artık bizede eşim ben kayınvalide otururken eşim anne başım ağrıyo yaa diyo sırf denemek için ahhh oğlum ayşede aynı çok kötü diyo biz tabi gülmekten kırılıyoruz

olmaz mıı hem bu kıyaslama durumu hemde şöyle bişey var sürekli ben güzel bişey alsam mesela bebek battaniyesi başladım demez mi x yapmadı böyle şeyler boşver sende yani onda yok sende de olmasın hesabı senin kızın örgü bilmiyosa ben napim kendide yapsaydı o zaman bende ben seviyorum elimden geldiğince de yapıcam deedim bunların bu tavırlarından bıktımmmmmm

olmazmi hiç ben sadece benim kv öyle yapıyor zannetmiştim.çocuk hastalanır ben kayınvalideme çocuk hasta gece uyumuyor diyince hemen kaynımın çocuğunu söyler ay oda hasta. yada hastaydı yeni iyileşmiş olur.çocuk hasta diyemiyorum bana sadece senin çocuğunmu hasta oluyor demeye çalışıyor herhalde.

Sizinki yine hastalıklar için daha çok söylüyo sanırım. Benim kayınvalidem görüncen gelinliği şurdan aldı seninkinide ordan alcaz, mobilyayı ordan aldı seninkini de öyle alcaz. Hatta bana senin saçını düğünde sarıya boyatcam görümcene çok yakışmıştı bile dedi. Şok geçirdiğim için cevap bile veremedim Benim düğünümde benim saçımı istediği renge boyatcakmış. Bu arada saçlarım da simsiyahtır
Ben patladım ama oldu olacak aynı gelinliği giyer aynı mobilyayı alırım görümcemde rahat eder annen de dedim nişanlıma Allahtan halletti aşkım..

aynen yaaa
kendime bişey alırım ayşede alcaktı,duvarlarımı sildirmek için görümcemin evine giden temizlikçi kadını arattırtım kayınvalideme görümcemde yanındaymış aradı kayınvalidem canım kadın rahatsızmış gelemiycekmiş tühhh ayşede diyoki bende ortada kaldım
yahu ayşenin olayı bi toz alma yer süpürme ben halılarımı verdim yıkamaya kadın eve gelcek diye kim ortada kaldı dönün bi bakın...

bizimkide sizinki canda kızımınkisi patlıcanmı demek istiyor sanırım...

Ben ayşe yenge ben de senin gibi bunları duydum nasılsın?

Hahahah hiç güleceğim yoktu iyi güldürdünüz valla siz hep gülün inşallah.

Kötü gelin seni ne var yani Ayşe ile kaderiniz aynı demek hemen kaynanaya çemkir cık cık

canım düğünden önce benzer şeyler vardı...
mesela ayşeye şu bileziklerden alındı...
ayşede tek taş aldı ama onunkisi daha farklıydı...
biz ayşeden önce evlendik mobilyalarımız salon ve yatak odası olma itibariyle aynı renk aynı model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…