- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 34
Amin inşallah canim Rabbim en kisa zamanda saglikli hamilelikler yasamamizi nasip etsin. Bu kimyasal gebelik ayri biz zor. Var mi yok mu sevinsek mi uzulsek mi bilemiyoruz. Bende vitamin kullanmaya basladim. Coraspirini de içiyorum bende pıhtılaşma var çünkü. İnşallah gelir bebislerimizBizi bizden başka kimse anlamıyor kızlar. Ben 3,5 yıllık evliyim ve evlendigjm ilk günden beri istiyoruz çocuk. İlk hamileliği evliliğimin ilk ayında 2. si ikinci ayda diğeri de 6 ay sonra yaşandı ve geçtiğimiz ay 4. kimyasalı yaşadım. Yeni bir doktora başladım doktor bunları düşükten saymadığını belirtti peki neden olmuyor diye araştırdım. Pko var bende eşim de sigara içiyor muhtemelen sağlıksız döllenme sağlıksız yumurta ve sağlıksız sperm olduğu için oluyor. Doktor eşime çinko hapı verdi sperm kalitesini yükseltiyormuş banada folidoce adında folik asit ve b12 içeren bir hap verdi. Gün aşırı ilişki ve tam 1 ay sonra gel dedi. Bakalım adetim devam ediyor daha olumlu sonuçlar alırsam sizlere de tavsiye ederim. Genetik test gereksiz şu aşamada çünkü kese bile yok daha bizim sorun kalitesiz olması. Birde eğer hamile kalırsam ve bthcg 40 ve üstü çıkarsa coraspirine başlıycaz inşallah hayırlısı olur bakalım yeni .bir tedaviye başladık. Allah isteyen herkese nasip etsin banada inşallah
Sende çok talihsizlik yaşamışsın canım geçmiş olsun bida yaşanmasın inşallah.. bende genetik teste kafayı takmıştım ama her dr gereksiz diyince şimdilik vazgeçtim. Ben kimyasalın sebebinin kalitesiz yumurta olabileceğini yakın zamanda öğrendim. Dr bana i mom omega diye bi multivit. Verdi ona devam ediyorum birde inofolic içiyorum. Onunda yumurta kalitesine faydası varmış. Eşimde herhangi bir soruna rastlanmadı ikimizde sigara alkol kullanmıyoruz sağlıklı yaşıyoruz uyku düzenimiz güzel ama tek sorun benm çok stresli ortamda çalışmam. İnş vit desteği ile sorunsuz hamile kalıp devam ettiririzBizi bizden başka kimse anlamıyor kızlar. Ben 3,5 yıllık evliyim ve evlendigjm ilk günden beri istiyoruz çocuk. İlk hamileliği evliliğimin ilk ayında 2. si ikinci ayda diğeri de 6 ay sonra yaşandı ve geçtiğimiz ay 4. kimyasalı yaşadım. Yeni bir doktora başladım doktor bunları düşükten saymadığını belirtti peki neden olmuyor diye araştırdım. Pko var bende eşim de sigara içiyor muhtemelen sağlıksız döllenme sağlıksız yumurta ve sağlıksız sperm olduğu için oluyor. Doktor eşime çinko hapı verdi sperm kalitesini yükseltiyormuş banada folidoce adında folik asit ve b12 içeren bir hap verdi. Gün aşırı ilişki ve tam 1 ay sonra gel dedi. Bakalım adetim devam ediyor daha olumlu sonuçlar alırsam sizlere de tavsiye ederim. Genetik test gereksiz şu aşamada çünkü kese bile yok daha bizim sorun kalitesiz olması. Birde eğer hamile kalırsam ve bthcg 40 ve üstü çıkarsa coraspirine başlıycaz inşallah hayırlısı olur bakalım yeni .bir tedaviye başladık. Allah isteyen herkese nasip etsin banada inşallah
İnşallah canım hamile kalabiliyoruz bunada şükür olur elbet birgün o kadar sağlıksız hayatımız varki normal bu kimyasallar hersey hormonlu gdo lu sigara da varsa hersey kalitesizAmin inşallah canim Rabbim en kisa zamanda saglikli hamilelikler yasamamizi nasip etsin. Bu kimyasal gebelik ayri biz zor. Var mi yok mu sevinsek mi uzulsek mi bilemiyoruz. Bende vitamin kullanmaya basladim. Coraspirini de içiyorum bende pıhtılaşma var çünkü. İnşallah gelir bebislerimiz
Aminn canım inşallah benim eşimin de sonuçları güzel çıktı hareketlilik %95. Biraz da nasip galiba. Doktor bana gebelik testi yaptırmayı yasakladi evde de hastanede de yaptırma direk yanıma gel adet zamanı dedi. Bakalım bu ay da olmazsa diğer aylara inşallah diyelim. Elbet olacak zamanı var sadece. Allah sanada nasip etsin inşallahSende çok talihsizlik yaşamışsın canım geçmiş olsun bida yaşanmasın inşallah.. bende genetik teste kafayı takmıştım ama her dr gereksiz diyince şimdilik vazgeçtim. Ben kimyasalın sebebinin kalitesiz yumurta olabileceğini yakın zamanda öğrendim. Dr bana i mom omega diye bi multivit. Verdi ona devam ediyorum birde inofolic içiyorum. Onunda yumurta kalitesine faydası varmış. Eşimde herhangi bir soruna rastlanmadı ikimizde sigara alkol kullanmıyoruz sağlıklı yaşıyoruz uyku düzenimiz güzel ama tek sorun benm çok stresli ortamda çalışmam. İnş vit desteği ile sorunsuz hamile kalıp devam ettiririz
Nasıl yani günün geçmeden mi gidiceksin dr un yanına adet günü. Sonuçta o da test yapmıycak mı neden öyle demişki cnm. Bende 1 gün kala filan yapıyorm idrar eğer çift çizgi olursa hemen kan testi yaptırıyorum ama dr lar 1 hafta geçsin yapmayın diyo nasıl dayanırımAminn canım inşallah benim eşimin de sonuçları güzel çıktı hareketlilik %95. Biraz da nasip galiba. Doktor bana gebelik testi yaptırmayı yasakladi evde de hastanede de yaptırma direk yanıma gel adet zamanı dedi. Bakalım bu ay da olmazsa diğer aylara inşallah diyelim. Elbet olacak zamanı var sadece. Allah sanada nasip etsin inşallah
Sigara icmiyorum canim ama esim içiyor. Doğru hersey hormonlu ve hersey nasip. İnşallah günün birinde bize de nasip olur sagliklica hamile kalıp bebegimizi kucagimiza almamiz. Benim doktorum da bana adetin bir gün geçse bile gel hemen dedi. Herşeyin hayırlısı canimmİnşallah canım hamile kalabiliyoruz bunada şükür olur elbet birgün o kadar sağlıksız hayatımız varki normal bu kimyasallar hersey hormonlu gdo lu sigara da varsa hersey kalitesiz
Çok üzüldüğüm için yapma diyor canım ultrasonla bakıyor zaten gebelik varsa rahim duvarı kalinlasiyor ya 1 hafta sonra tekrar gel diyor mesela kimyasalsa zaten 1 haftaya kanama oluyor. Ama değilse 1 hafta sonra kese gözükür.Nasıl yani günün geçmeden mi gidiceksin dr un yanına adet günü. Sonuçta o da test yapmıycak mı neden öyle demişki cnm. Bende 1 gün kala filan yapıyorm idrar eğer çift çizgi olursa hemen kan testi yaptırıyorum ama dr lar 1 hafta geçsin yapmayın diyo nasıl dayanırım
Canım düşük olacaksa oluyor zaten. Elden bişey gelmiyor. Allah nasip etmiyecek şeyi hayal ettirmezmis sonuçta hamile kalabiliyoruz. Elbet olucak zamanı gelince. Benim annem 4 yıl sonra hamile kalmış ablam 4 yıl sonra hamile kaldı kızı 4,5 yaşında gene 4 yıl sonra diğer çocuğuna hamile kaldı. Onda pihtilasma çıktı iğne kullanıyor. Büyük ablam da ilk ogluna ilk gece hamile kaldı oğlu 8 yaşında Bayadir olmadı bu sene 2. Çocuğu dünyaya geldi oda iğne sayesinde oldu. Nasip ce zamanı var tabiki tedavi de önemli. Doktor ne derse yapalım inşallah isini bilen doktorlara denk geliriz.Sigara icmiyorum canim ama esim içiyor. Doğru hersey hormonlu ve hersey nasip. İnşallah günün birinde bize de nasip olur sagliklica hamile kalıp bebegimizi kucagimiza almamiz. Benim doktorum da bana adetin bir gün geçse bile gel hemen dedi. Herşeyin hayırlısı canimm
Hımm anladım canım ben hiç öyle dr. A denk gelmedim de. İstediğim gibi ne yapacağını bildiğine güvendiğim bi dr bulamadım henüzÇok üzüldüğüm için yapma diyor canım ultrasonla bakıyor zaten gebelik varsa rahim duvarı kalinlasiyor ya 1 hafta sonra tekrar gel diyor mesela kimyasalsa zaten 1 haftaya kanama oluyor. Ama değilse 1 hafta sonra kese gözükür.
Benimde kaçıncı doktor degistirmem bu doktora yeni başladım bana cok güven verdi bakalım sonu iyi olur inşallah. Erkek doktorum batından bakıyor alttan bakmıyor. Yapma gebelik testi dedi esinde sende ilaclari kullanın 1 ay sonra gelin dedi. Bakalım nasipHımm anladım canım ben hiç öyle dr. A denk gelmedim de. İstediğim gibi ne yapacağını bildiğine güvendiğim bi dr bulamadım henüz
Aynen canim hersey nasip benim annemde bana 4 yil sonra hamile kalmış :) ya benim son hamilelikte iğne kullandigim halde düştü. O da nasip değilmiş. Ben doçent doktora gidiyorum Laparoskopi yapti geçen ay bakalim inşallah sebep olur ve bebegim gelir. Rabbim hepimize nasip etsin inşallahCanım düşük olacaksa oluyor zaten. Elden bişey gelmiyor. Allah nasip etmiyecek şeyi hayal ettirmezmis sonuçta hamile kalabiliyoruz. Elbet olucak zamanı gelince. Benim annem 4 yıl sonra hamile kalmış ablam 4 yıl sonra hamile kaldı kızı 4,5 yaşında gene 4 yıl sonra diğer çocuğuna hamile kaldı. Onda pihtilasma çıktı iğne kullanıyor. Büyük ablam da ilk ogluna ilk gece hamile kaldı oğlu 8 yaşında Bayadir olmadı bu sene 2. Çocuğu dünyaya geldi oda iğne sayesinde oldu. Nasip ce zamanı var tabiki tedavi de önemli. Doktor ne derse yapalım inşallah isini bilen doktorlara denk geliriz.
İyi dr bulmak çok önemli canım inşallah sebep olur bebeğinin olmasına. Karından bakmasıda ayrı bi rahatlık tabiBenimde kaçıncı doktor degistirmem bu doktora yeni başladım bana cok güven verdi bakalım sonu iyi olur inşallah. Erkek doktorum batından bakıyor alttan bakmıyor. Yapma gebelik testi dedi esinde sende ilaclari kullanın 1 ay sonra gelin dedi. Bakalım nasip
İnşallah canım sebebi bulunur. Doktor bana iğne önermedi coraspirin dedi. Ignenin cok faydası yok dedi amerikada yapılmış bir testte düşük riski taşıyan kadınların yarısına igne kulandirmislar diger yarısına kullandirmamislar ve iki tarafin bebekleri de sağlıklı dünyaya gelmis. Bana bunu anlatmıştı. Bence zamanı var acele etmeyip adet gecince 1 hafta beklemeliyizAynen canim hersey nasip benim annemde bana 4 yil sonra hamile kalmış :) ya benim son hamilelikte iğne kullandigim halde düştü. O da nasip değilmiş. Ben doçent doktora gidiyorum Laparoskopi yapti geçen ay bakalim inşallah sebep olur ve bebegim gelir. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
İnşallah canım Allah hepimize nasip etsin inşallah. Evet karından bakıyor yanında da bayan hemsiresi var. Esimle giriyoruz konuşuyoruz rahatlatiyor beni sağolsunİyi dr bulmak çok önemli canım inşallah sebep olur bebeğinin olmasına. Karından bakmasıda ayrı bi rahatlık tabi
Bu bilgiyi ilk defa duydum canım dikkattimi çekti bende kimyasallardan dolayı yaptırmak istemiştim dr ısrarla şuanda sana gerek yok kimyasalın sebebi bu olmaz demişti en fazla coraspirin veririm demişti. Bu düşüklerde henüz hücre oluyomuş kese oluşmadığı için. Sen iğneyle yada hapla hücreye komut veremezsin fayda sağlamaz demiştiİnşallah canım sebebi bulunur. Doktor bana iğne önermedi coraspirin dedi. Ignenin cok faydası yok dedi amerikada yapılmış bir testte düşük riski taşıyan kadınların yarısına igne kulandirmislar diger yarısına kullandirmamislar ve iki tarafin bebekleri de sağlıklı dünyaya gelmis. Bana bunu anlatmıştı. Bence zamanı var acele etmeyip adet gecince 1 hafta beklemeliyiz
Bana doktor adetin bir gün bile geçse gel dedi iğne vercem dedi. O iğne de çok yakıyor bir hafta kullanmistim ben karnim mosmor oldu ya bilemedim nasil yapilacagini. Ay tek sagliklica olsun da o ignelere raziyim. İnşallah hepimize nasip eder Rabbimİnşallah canım sebebi bulunur. Doktor bana iğne önermedi coraspirin dedi. Ignenin cok faydası yok dedi amerikada yapılmış bir testte düşük riski taşıyan kadınların yarısına igne kulandirmislar diger yarısına kullandirmamislar ve iki tarafin bebekleri de sağlıklı dünyaya gelmis. Bana bunu anlatmıştı. Bence zamanı var acele etmeyip adet gecince 1 hafta beklemeliyiz
Aynen canım düşecek olan düşüyor zaten hayatın tadını çıkart olur birgün demet akalina bile doktor tatile git unut demis tatilde hamile kalmış kafadan atmak gerek birazda:)Bu bilgiyi ilk defa duydum canım dikkattimi çekti bende kimyasallardan dolayı yaptırmak istemiştim dr ısrarla şuanda sana gerek yok kimyasalın sebebi bu olmaz demişti en fazla coraspirin veririm demişti. Bu düşüklerde henüz hücre oluyomuş kese oluşmadığı için. Sen iğneyle yada hapla hücreye komut veremezsin fayda sağlamaz demişti
Doktorlarin hepsine güven yok bi doktorun özel muayenehanesine gidiyordum bayada bi para ödedim bana adetine 3 gün kala test yap pozitifse gel dedi. Igne basliycam dedi.Baska sehirde o doktor bende dedim baska doktora gideyim anlattım ona test pozitif çıktı doktor bana igne vercem demişti siz verin dedim. Ne ignesi ignelik bir durum yok suan kalp atışı bile yok dedi. O para için kandırmış dedi. Hakkaten de öyle. Bizdeki sorun kalitesiz döllenme kimyasalim baska açıklaması yok. Şans işi vücut sağlıklı yumurtayi bulamayabiliyo sperm sağlıksız olani gelebiliyor olur olur ☺Bana doktor adetin bir gün bile geçse gel dedi iğne vercem dedi. O iğne de çok yakıyor bir hafta kullanmistim ben karnim mosmor oldu ya bilemedim nasil yapilacagini. Ay tek sagliklica olsun da o ignelere raziyim. İnşallah hepimize nasip eder Rabbim
Aynen dediğin gibi canım benim dr da kalp atışı duymadan iğne veremem dedi. Bizim durumumuzda yapılacak bişey yok sanırım tek yapmamız gereken rahat olmak bide bana i mom omega diye bi multivitamin verdi yumurta kalitesini artırıyomuş böyle vitaminler bende faydalı olur diye düşündüm içiyorumDoktorlarin hepsine güven yok bi doktorun özel muayenehanesine gidiyordum bayada bi para ödedim bana adetine 3 gün kala test yap pozitifse gel dedi. Igne basliycam dedi.Baska sehirde o doktor bende dedim baska doktora gideyim anlattım ona test pozitif çıktı doktor bana igne vercem demişti siz verin dedim. Ne ignesi ignelik bir durum yok suan kalp atışı bile yok dedi. O para için kandırmış dedi. Hakkaten de öyle. Bizdeki sorun kalitesiz döllenme kimyasalim baska açıklaması yok. Şans işi vücut sağlıklı yumurtayi bulamayabiliyo sperm sağlıksız olani gelebiliyor olur olur ☺
Bana da iki doktor pıhtılaşmadan degil kaliteden dediler. Pıhtılaşmadan düşse 9. Yada 10. Haftada düşerdi dediler. İnşallah hayirlisiyla bundan sonra saglikli yumurtaya denk gelirler canim :)Doktorlarin hepsine güven yok bi doktorun özel muayenehanesine gidiyordum bayada bi para ödedim bana adetine 3 gün kala test yap pozitifse gel dedi. Igne basliycam dedi.Baska sehirde o doktor bende dedim baska doktora gideyim anlattım ona test pozitif çıktı doktor bana igne vercem demişti siz verin dedim. Ne ignesi ignelik bir durum yok suan kalp atışı bile yok dedi. O para için kandırmış dedi. Hakkaten de öyle. Bizdeki sorun kalitesiz döllenme kimyasalim baska açıklaması yok. Şans işi vücut sağlıklı yumurtayi bulamayabiliyo sperm sağlıksız olani gelebiliyor olur olur ☺