bende bu ay yaşadım çok moralim bozuk. Dün test yaptım positiv di, ama bu gün hastalandım. Ağlamaktan içim şişti. Kötü bişeymiş.
anlarım canım seni hem de çok iyi anlarım. Ben ikisini de düştükten sonra gördüm gözleri ve beyinleri belliydi içim oyle yandı ki. Küçüçük bi et parçasıydı ama onlara o kadar bağlanmıstım ki. Gözleri siyah siyahtı benim için herşeydi o iki küçük siyahlıki başkası için sadece bi et parçasıydı eşim bile tiksintiyle baktı kanlı oldugu için ama benim için o kadar değerliydiler ki yaşatmak için bi mucize olsaydı da rahmime tekrar yerleştirebilseydim keşke öyle bi sey elimden gelseydi.o küçüçük yavrularımı optum o duygu bile çok harikaydı.ama gittiler hala içim yanıyor hamile olan birisini görsem elim istemsiz olarak karnıma gidiyor sonra içimin cayır cayır yandıgını hissediyorum. Allah ım bana sabır ver diyorum ve hamdediyorum rabbime bugunum için...
bende bu ay yaşadım,ilk tüp bebek denememdi vede kimyasalla sonuçlandı,
Öncelikle bu acıyı yaşayan bütün arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın ve hayırlısıyla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin.
Ben 4 gün önce kan testi yaptırdım. Sonu. 173 çıktı. Sorun yok hamilesin dedi doktor. Fakat bugün tekrar test yaptırdım 1.2 çıktı. Şok oldum, yıkıldım. Duygularım karma karışık. Böyle birşey neden olur bilen var mı. Bu ne anlama geliyor. Yanılma payı var mı. Lütfen bilen varsa cevap versin. Yoksa benimki de mi kimyasal gebelik(
ben de pazrtesi yaptırdım 180 çııktı çarşamba 102 ye indi düşüyor yani
şanslıyız ama ya adetle düşmeseydi ya kalbi atıp düşseydi kürtaj olmak zorunda kalsaydık
benim 2 yıldır 2. kmyasalım
1.5 yıl hiç olamadı bebğim
şimdi oluyor kimyasal oluyor anlamadım
merhaba beray
öncelikle geçmiş olsun canım , aynı sorunu ben de yaşıyorum eylül ayından bu yana 3 defa yani her ay kimyasal gebelik yaşıyorum testlerde çıkıyor 8-10 gün sonra kanama başlıyor ve düşüyor. ben de bunu sürekli tekrarlanacağından korkmaya başladım
artık evde testi yapıyorum 10 günü bekliyorum dr gitmek için çünkü karın ağrısı ve ardından kanama başlıyor
ilkinde dr gitmiştim her kadına olur yılda birkaç defa ama çoğu fark etmez dedi
ama benim testlerde ikinci çizgi bayaa net oluyor ve adet gecikmesi 10 gün oluyor ayrıca karın ve bel ağrısı çok yaşıyorum
Bende bu ay yaşadım çok moralim bozuk. Dün test yaptım positiv di, ama bu gün hastalandım. ağlamaktan içim şişti. kötü bişeymiş.
anlarım canım seni hem de çok iyi anlarım. Ben ikisini de düştükten sonra gördüm gözleri ve beyinleri belliydi içim oyle yandı ki. Küçüçük bi et parçasıydı ama onlara o kadar bağlanmıstım ki. Gözleri siyah siyahtı benim için herşeydi o iki küçük siyahlıki başkası için sadece bi et parçasıydı eşim bile tiksintiyle baktı kanlı oldugu için ama benim için o kadar değerliydiler ki yaşatmak için bi mucize olsaydı da rahmime tekrar yerleştirebilseydim keşke öyle bi sey elimden gelseydi.o küçüçük yavrularımı optum o duygu bile çok harikaydı.ama gittiler hala içim yanıyor hamile olan birisini görsem elim istemsiz olarak karnıma gidiyor sonra içimin cayır cayır yandıgını hissediyorum. Allah ım bana sabır ver diyorum ve hamdediyorum rabbime bugunum için...
ben de pazrtesi yaptırdım 180 çııktı çarşamba 102 ye indi düşüyor yani
şanslıyız ama ya adetle düşmeseydi ya kalbi atıp düşseydi kürtaj olmak zorunda kalsaydık
benim 2 yıldır 2. kmyasalım
1.5 yıl hiç olamadı bebğim
şimdi oluyor kimyasal oluyor anlamadım
arkadaslar 3 kere hamile kaldım üçüde kimyasal gebelik
tüm testlerim oldu ama bi problem gözükmemekte
benim gibi olan var mı aranızda
varsa tedaviyle mi oldu nasıl oldu lütfen yardım cı olun
geçmiş olsun sanada canım..yazdığını okudum şöyle bişr örnek vermek istiyorum çok yakın bir arkadaşım
evde test yapıyor negatif çıkıyor ama adeti gecikiyor bu arada belirtilerde var şüphelenerek gidip kan veriyor değeri 6000 lerde
ultrasonla bakıyor dr. kese gözüküyor geçen hafta kontrole gidiyor bir gariplik fardeliliyor meğer kesenin içi boşmuş
apar topar kürtajla hemen alındır. sanırım 8 yada 9. haftadaydı. çok farklı durumlar yaşanabiliyor. allah herkese sabır sağlık ve ümit versin. moralimizi bozmayalım kızlar. bizde bir gün sewindirici haberi lacağız.
Sevgili beyazpati seninki yavaş yavaş düşmüş ve sanırım adetle düşmüş. Bendeki çok hızlı bir düşüş değil mi. Adet de olmadım. Ama hamilelik belirtilerim bugün aniden kesildi. Eşime bir terslik olduğunu söyledim. Dün mide bulantılarımdan dolayı çalışamadım ve doktor iki gün rapor verdi. Bugün sapasağlamım
Ne diyelim hayılısı Allahtan. Sana da çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda sevinçli haberi alır tamamına erdirirsin inşallah.