benim gibi arka arkaya kimyasal gebelik yasayan ve sorunun neden olduğunu bilen varmı

Aynen dediğin gibi canım benim dr da kalp atışı duymadan iğne veremem dedi. Bizim durumumuzda yapılacak bişey yok sanırım tek yapmamız gereken rahat olmak bide bana i mom omega diye bi multivitamin verdi yumurta kalitesini artırıyomuş böyle vitaminler bende faydalı olur diye düşündüm içiyorum
Evet doğru banada bi arkadasim femara diye bir hap önerdi. Yumurtalarin büyüyüp catlamasini sagliyormus bu ay olmazsa bir dahaki ay alicam ondan.

Bana da iki doktor pıhtılaşmadan degil kaliteden dediler. Pıhtılaşmadan düşse 9. Yada 10. Haftada düşerdi dediler. İnşallah hayirlisiyla bundan sonra saglikli yumurtaya denk gelirler canim :)
Aynen canım hepimizin kelitesizlikten. Daha yerlesemeden gidiyor veletler. :) inşallah olur birgun pes etmeden denemeye devam kalite arttırıcı seyler bulmak lazım.

Aynen canım hepimizin kelitesizlikten. Daha yerlesemeden gidiyor veletler. :) inşallah olur birgun pes etmeden denemeye devam kalite arttırıcı seyler bulmak lazım.
Aynen canim ben vitamin kullaniyorum inşallah faydasi olur. Folik asitlerinizi de içmeyi unutmayin. Yediklerimiz ictiklerimiz de dikkat edelim. En önemlisi stres yapmamak gerek ama yapiyoruz işte :KK43:

Evet doğru banada bi arkadasim femara diye bir hap önerdi. Yumurtalarin büyüyüp catlamasini sagliyormus bu ay olmazsa bir dahaki ay alicam ondan.
Yumurtanın büyüyüp çatlamasını sağlıyo derken klomen gibi bişey mi yoksa vitamin mi bu. Vitamin yumurtayı büyütüp çatlamasını sağlamayamaz herhalde anca kalitesi artabilir

Aynen canim ben vitamin kullaniyorum inşallah faydasi olur. Folik asitlerinizi de içmeyi unutmayin. Yediklerimiz ictiklerimiz de dikkat edelim. En önemlisi stres yapmamak gerek ama yapiyoruz işte :KK43:
Aynen canım birde vakti var acele etmemek lazım doktor doktor gezmek yerine mutlu olup gezip tozmak lazım çünkü bizim ki sorunsuz düşük

Yumurtanın büyüyüp çatlamasını sağlıyo derken klomen gibi bişey mi yoksa vitamin mi bu. Vitamin yumurtayı büyütüp çatlamasını sağlamayamaz herhalde anca kalitesi artabilir
Yok canım vitamin degil bende pko var bu ilac yumurtanin belli seviyeye kadar büyümesini sağlıyor. Her insanda yumurta büyüyor çatlıyor ama belli seviyeye kadar büyümesi lazimmis hap da onu sağlıyor.

Yok canım vitamin degil bende pko var bu ilac yumurtanin belli seviyeye kadar büyümesini sağlıyor. Her insanda yumurta büyüyor çatlıyor ama belli seviyeye kadar büyümesi lazimmis hap da onu sağlıyor.
Hımm anladım canım ama bu ilacı dr gözetiminde kullanmalısın bence sen bilirsin yine de ama.. buradan bi arkadaşım da pco lu yakı kullandı o ay hamile kaldı faydası oluyomuş bende yumurtlama sorunu yok ama bende yapıştırdım geçen ayda yapıştırdım ama olmadı gerçi nasip işi tabi bi araştır istersen

Hımm anladım canım ama bu ilacı dr gözetiminde kullanmalısın bence sen bilirsin yine de ama.. buradan bi arkadaşım da pco lu yakı kullandı o ay hamile kaldı faydası oluyomuş bende yumurtlama sorunu yok ama bende yapıştırdım geçen ayda yapıştırdım ama olmadı gerçi nasip işi tabi bi araştır istersen
Evet canım doktoruma daniscam o izin verirse gerekli görürse kullancam. Nasip tabi zamani gelince olur elbet

Aynen canım birde vakti var acele etmemek lazım doktor doktor gezmek yerine mutlu olup gezip tozmak lazım çünkü bizim ki sorunsuz düşük
Haklısın canim yaa benim mesela ilk evlendigim ay olup düştü ilk aydan beri biz hiç kendi haline birakmadik vay düştü napcaz bi daha olmazsa diye strese girdik ilk aydan. iki yil boyunca doktora gittik yok takip kontrol aşılama derken diğer düşüklerde olunca bu aydan itibaren bıraktık artık. Bu ay eşim diyo ki ne stres telaş yapmisiz kendi haline biraksaydik keşke diyo. Bu ay ovulasyonla takip yaptim alti ay doktor kendiniz deneyin dedi alti ay doktor görmek istemiyorum. Yoruldum artık.

Haklısın canim yaa benim mesela ilk evlendigim ay olup düştü ilk aydan beri biz hiç kendi haline birakmadik vay düştü napcaz bi daha olmazsa diye strese girdik ilk aydan. iki yil boyunca doktora gittik yok takip kontrol aşılama derken diğer düşüklerde olunca bu aydan itibaren bıraktık artık. Bu ay eşim diyo ki ne stres telaş yapmisiz kendi haline biraksaydik keşke diyo. Bu ay ovulasyonla takip yaptim alti ay doktor kendiniz deneyin dedi alti ay doktor görmek istemiyorum. Yoruldum artık.
Bende ilk ay hamile kalmıştım ertesi ay yine hamile kaldım ama nasip değilmiş. Bende ilişkileri bile cocuk icin yapmayın. Çocuk fikrini at kafandan soran olursa düşünmüyoruz istemiyoruz diyr gecistir ama hakkaten beyninden at. Bu arada esine kür yaptır aktarda sperm kalitesi arttirici. Sende soğan kürü yap, folik asit kullan inşallah hayırlı zamanda olsun. Ben 4 yıl olacak evliliğim hic feryat edip aglamadim dedim ya büyük olup vefat etseydi o daha aciydi demekki Rabbim en hayırlı zamanda verecek.

Kızlar ben ilk yumurta takibi yaptırdığımda dr direk ilaca başlattı beni klomen içtim yumurtalarım çok gelişmişti ve kist oldu bendede 6.5 cm lik sonra doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım da eridi. Aslında dr ilk önce ilaçsız kontrol etmesi gerekiyodu bence bilmiyodu çünkü yumurtlayıp yumurtlamadığımı ayrıca ben bi sefer gebe kalabilmiştim ve kimyasal gebelik yaşamıştım. Başka bi dr a gidip başıma gelenleri anlattığımda bana çok kızdı. Yumurtlamada sorun olsa zaten hamile kalamazdın bu ilaçlara ne gerek var boşuna dengeni bozmuşsun fazla geliştiği için çatlayamamış yumurtan dedi. O da bana ders oldu:KK5:

Demekki herşeyin doğali güzel tabiatı bozmamak gerek. Yumurtlamasa zaten hamile kalamayiz. Kimyasal gebelik tamamen şans işi milyonlarca sperm gidiyo iliski anında hepsi savaşıyor yumurtaya ulaşabilmek için ama demekki sağlıksız olan gidiyo. Belkide sağlıklı olan gidip sağlıksız yumurtayi buluyor. Denemeye devam olur inşallah

Kızlar mrb ben üç ay önce kimyasal yaşadım bu ay yine kimyasal oldu adet oldum bu gün günlerdir ağrım vardı sonunda gitti yine napıcam böyle bilmiyorum kimyasal neden oluyor acaba

Kızlar mrb ben üç ay önce kimyasal yaşadım bu ay yine kimyasal oldu adet oldum bu gün günlerdir ağrım vardı sonunda gitti yine napıcam böyle bilmiyorum kimyasal neden oluyor acaba
CANIM MERHABA YAZDIKLARINI TESADUFEN GORDUM BUGÜN ADETİMİN 2. GÜNÜ VE DÜNDEN BERİ AKINTIMA KARIŞIK AÇIK PEMBE LEKELENMEM VAR YAZ ÇOK AZ GELİYO YA HİÇ GELMİYO SENİN KİMYASAL OLMUŞ SANIRIM BENİM BUNDAN ÖNCE 3 TANE GEBELİĞİM OLDU İKİ AY ARAYLA İLK 2Sİ KİMYASAL SONUNCU DIŞ GEBELİK OLDU BENDE HEM KAN PIHTILAŞMASI ÇIKTI HEMDE RAHİMDE DARLIK VARMIŞ KASIMDA AMELİYAT OLDUM AKLINDA BULUNSUN KİMYASALLARINI BOŞVERME SAKIN BENZER OLDUĞU İÇİN YAZMAK İSTEDİM BENİM BU AY DURUMUM PEMBE LEKELENME İDRAR YAPTIM NEGATİF ÇIKTI AYNI ŞEYİ YAŞIYCAM DİYE ÇOK KORKUYORUM

CANIM MERHABA YAZDIKLARINI TESADUFEN GORDUM BUGÜN ADETİMİN 2. GÜNÜ VE DÜNDEN BERİ AKINTIMA KARIŞIK AÇIK PEMBE LEKELENMEM VAR YAZ ÇOK AZ GELİYO YA HİÇ GELMİYO SENİN KİMYASAL OLMUŞ SANIRIM BENİM BUNDAN ÖNCE 3 TANE GEBELİĞİM OLDU İKİ AY ARAYLA İLK 2Sİ KİMYASAL SONUNCU DIŞ GEBELİK OLDU BENDE HEM KAN PIHTILAŞMASI ÇIKTI HEMDE RAHİMDE DARLIK VARMIŞ KASIMDA AMELİYAT OLDUM AKLINDA BULUNSUN KİMYASALLARINI BOŞVERME SAKIN BENZER OLDUĞU İÇİN YAZMAK İSTEDİM BENİM BU AY DURUMUM PEMBE LEKELENME İDRAR YAPTIM NEGATİF ÇIKTI AYNI ŞEYİ YAŞIYCAM DİYE ÇOK KORKUYORUM
Teşekkürler canım ben değil doktorlar ilgilenmiyor ama gittim doktora kimyasalları düşük olarak değerlendirmiyoruz dedi napıcam bilmiyorum bu ay çok şiddetli ağrılı bi aset dönemi geçirdim bişiler ters gibi geliyor ama hayırlısı bakalım

Teşekkürler canım ben değil doktorlar ilgilenmiyor ama gittim doktora kimyasalları düşük olarak değerlendirmiyoruz dedi napıcam bilmiyorum bu ay çok şiddetli ağrılı bi aset dönemi geçirdim bişiler ters gibi geliyor ama hayırlısı bakalım
GİTMEDİĞİM DOKTOR KALMADI CANIM ISTANBULDAYSAN MUSTAFA ACET MEDİPOL HASTANESİNİ TAVSİY EDERİM BAĞCILARDA

Kızlar merhaba, ben araniza yeni katıldım. Yaklaşık bi buçuk yıllık evliyim, 22aralikta 185,7 bhcg ile hamile olduğumu öğrendim,ertesi gün kanamam başladı Dr gittim 233. Değerlerin az yükselmiş dış gebelik olabilir şüphesiyle 2ser gün arayla Dr gittim. 218, 56, 20, 2 derken kimyasal gebelik yasamisim. Çok zordu gerçekten kaşıkların çatlatacak gibiydi. Dr bi problem yok istersen bebek düşünebilirsiniz dedi. Normalde 26 günde olan reglim ocakta 31gunde oldu. Düşükten dolayı regl hesaplaması yapamadim bu ay ve 3 gün kasik agrisi ile kahverengi leke geldi 4. Gün yani dun kanamam oldu Dr gittim ve bhcg 134. Kimyasal gebelik ve dış gebelik diye düşünülüyor, yarin tekrar kan vereceğim. Yine tekrarlıyor galiba. Bu durum ilerde çocuk sahibi olmaya engel mi, çok korkuyorum lütfen cvp yazın

X