benim gibi arka arkaya kimyasal gebelik yasayan ve sorunun neden olduğunu bilen varmı

Kızlar ya benim adetime 8 gün vardı adet oldum erken ve bu ay erkende yumurtladım tüm düzenim alt üst oldu bu ay da gitti Bebek umudu artk napacağımı şaşırdım takmayayım diyorum ama olmuyor
Canim bir ay böyle oldu diye her ay böyle olacak diye bişey yok umutsuzluga kapilmak yok. Vardir vakti saati. Bak ben üç düşük sonrasi hala umutlanmak istiyorum olacak inşallah diyorum umut herseyimiz.

Canim bir ay böyle oldu diye her ay böyle olacak diye bişey yok umutsuzluga kapilmak yok. Vardir vakti saati. Bak ben üç düşük sonrasi hala umutlanmak istiyorum olacak inşallah diyorum umut herseyimiz.
Haklısın Can'ım ama çok bunaldım ilaç alıyorum sürekli her ay aynı Sıkıntı hep sonuç hüsran insan birşeylere emek veriyor sonucu alamayınca kötü oluyor Hakkı'mızda hayırlısı inş bizlerde en kısa zamanda Bebeklerimize kavuşuruz ne diyelim yıllarca bu uğurda uğraşan insanlar var bende sabırsız geliyorum belki de yarın başka doktora gidicem bakalım onunla Nasıl tedaviye başlıcaz inşallah oda ilaç verip ilgisiz olmaz da bu doktordan sonuç alırız

Amin inşallah canim. Biz sabirsizlanip çok istiyoruz ama Rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak canim. Sinavimiz çok zor ama ben inaniyorum gelicek bebislerimiz. Rahim filmi cektirdin mi canim

Amin inşallah canim. Biz sabirsizlanip çok istiyoruz ama Rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak canim. Sinavimiz çok zor ama ben inaniyorum gelicek bebislerimiz. Rahim filmi cektirdin mi canim
Can'ım inşallah gelir Bebişlermiz cnm 31 ağustosta çektirdim Hsg çok kanamam oldu ilk gün ayağa bile kalkamadım sonra iki ay adet olamadım işte bu ay da iki defa adet oldum dengem bozuldu Hsg dem mi oldu bilmiyorum ama hiç böyle erken adet olmamıştım genelde iki gün geç olurum hep en çektirdin mi Hsg benim tüpler de açık sıkıntı çıkmadı

Bende de açık çıktı canim. Erken yumurtladigin için erken adetin gelmiştir canim ama iyi işte yeniden yumurtlama zamanin gelecek. Zaten erken yumurtlamada oldugunda pek tutmuyor canim. Şimdi bu ayki yumurtayi düşün stresde çok etkiliyor çünkü yumurtayi.
Benim hsg de hiç agrim olmadi canim açık çıktı diye galiba . Senin belki kapaliydi ilaçla açıldı. Çok kanaman olduysa benim kanamam da olmadı pek iki üç damla falan oldu

Yok Can'ım açıktı hiç kapalılık olmadı kanamadan bir bende olmuş sanırım site de kimseye rastlansın ama hayırlısı diyorum yarın başka doktorla başlıcaz tedavi inş sonuç alırız Can'ım ya

Amin inşallah canim. Ne kadarlik evlisin canim ve kaç yasindasin

Amin inşallah canim. Ne kadarlik evlisin canim ve kaç yasindasin
2 yıldır evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz 29 yaşındayım Can'ım yaşta geçiyor ya daha da zorlaşacak herşey bakalım şuan doktora geldim o be Diyecek masıl tedaviye başlıcaz bilemiyorum inş başa dönmem ya

İnşallah başa dönmezsiniz canım anlat doktora neler yapıldığını. Bende şimdi geldim doktordan dikislerim vardi onlar alindi. Sen naptin çıktın mi doktordan canim

İnşallah başa dönmezsiniz canım anlat doktora neler yapıldığını. Bende şimdi geldim doktordan dikislerim vardi onlar alindi. Sen naptin çıktın mi doktordan canim
Can'ım geldim doktordan uzun uzun anlattım Hsg eşimin sperm testi sonucu hep yanımda götürdüm dedim pko varmış bende işte konuştuk adetlerimi sordu dedim her ay oluyorum ama hep iki gün geç oluyorum dedim pko olman için adet görmen zorlaşır falan dedi konuştuk pko gibi değil senin durum dedi kontrol etti pko sendromu değilsin dedi erken adet olduğumu hikayemi anlattım baktı ilaç almadan görmek istiyorum dedi sizde sorun yok dedi hiç bir sorun yok aşılama yaptırmak sizin için normal ilişkiden farkı yok dedi konuştu rahatladım haftaya cuma kontrole gidicem çocuğunuz olur dedi sıkıntınız yok dedi içime su serpti çok stres yapmışsın dedi bundan olmuyordur dedi doğru da söylüyor Can'ım sen ne dikişi aldırdın senin sorun ne

Bu arada ilaç alma dedi doktor ilaçsız yumurtalarım gelişmiyor kızlar bitkisel yumurta geliştirici var mı bildiğiniz

Ben iki kere kimyasal dusuk yasadim ucuncude dis gebelik sonuclandi malesef dis gebelik sonucuma gore kimyasal gebeliklerinde neden oldugu doktor dis gebelik sonrasi acikladi sol tupum kapaliymis sag tupumdede yapisiklik varmis bu yapisiklik sebebiyle spremler tuplerden gecemiyormus benim nedeni buyuk ihtimal bu oldugunu soyledi doktorlar

İnanın artık hangi doktor iyi hangisi kötü anlayamaz oldum şuan bambaşka bir tedavi yöntemine geçtik manevi manevi yıpratıyor insani bende bitkisel kürler yapıyorum hiç hamile kalamadım hep stresten dedi doktor sorun yok dedi ben kendimi 2 yıldır pko sanıyordum değilmişim şimdi tekrar başa döndüm sanırım ama bildiğim birşey var da o da artık daha rahat olmak

Aynen öyle hayirlisi yapcak bisey yok allahtan umit kesilmez ben o kurlere falan inanmiyorum daha cok kisirlastirmaya yonleniyormus o kurler bizim bi tanidigimiz yapmadigi kur kalmamis sonra kadinin hic cocugu olmadi doktor koca kari ilaclari yuzunden rahime zarar vermis demis benim tek umudum allah rabbim verirse olur rabbim vermese vardir bi sebebi

Sanki ben.konusmusum...bende ayin 17sinde dusuk yaptim kimyasal gebelikmis.ikinciye yasiyorum...ilki 7yil onceydi.benim 10yillik bi mazim var tabi bu konuda.ama senelerdir bircok doktor degistirdim ve hep biseyleri kendi cabalarimla doktorlara binbir soru sorarak sanki zorla ortaya cikardim..bu son dusukten sonra kontrole gittim ve kadin o kadar rahat ki.bi suru soru soruyorum genetik test icin ne diyorsunuz hemen.yaptiralimmi kimyasal gebeligin sebebi ne olabilir falan filan...kadin karsimizda uyudu resmen.siz bilirsiniz bilmemne...

O kadar haklisiniz ki...tamda bugunlerde yasadigim duygulari yazmissiniz...doktorlarin cogu okadar duyarsiz ki...anlatsam roman olur...hele son gittigim doktora dicek kelimem yok...rabbim size de isteyen herkezede hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.hayirli doktorlarla karsilasalim artik.

Allah yardımcınız olsun bugünleri bian önce atlatın ve bida yaşamayın inşallah.. bir daha ki sefere hepimiz bebrklerimizi kucağımıza alırız inşallah

Bizi bizden başka kimse anlamıyor kızlar. Ben 3,5 yıllık evliyim ve evlendigjm ilk günden beri istiyoruz çocuk. İlk hamileliği evliliğimin ilk ayında 2. si ikinci ayda diğeri de 6 ay sonra yaşandı ve geçtiğimiz ay 4. kimyasalı yaşadım. Yeni bir doktora başladım doktor bunları düşükten saymadığını belirtti peki neden olmuyor diye araştırdım. Pko var bende eşim de sigara içiyor muhtemelen sağlıksız döllenme sağlıksız yumurta ve sağlıksız sperm olduğu için oluyor. Doktor eşime çinko hapı verdi sperm kalitesini yükseltiyormuş banada folidoce adında folik asit ve b12 içeren bir hap verdi. Gün aşırı ilişki ve tam 1 ay sonra gel dedi. Bakalım adetim devam ediyor daha olumlu sonuçlar alırsam sizlere de tavsiye ederim. Genetik test gereksiz şu aşamada çünkü kese bile yok daha bizim sorun kalitesiz olması. Birde eğer hamile kalırsam ve bthcg 40 ve üstü çıkarsa coraspirine başlıycaz inşallah hayırlısı olur bakalım yeni .bir tedaviye başladık. Allah isteyen herkese nasip etsin banada inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…