benim gibi arka arkaya kimyasal gebelik yasayan ve sorunun neden olduğunu bilen varmı

Kızlar mrb ben üç ay önce kimyasal yaşadım bu ay yine kimyasal oldu adet oldum bu gün günlerdir ağrım vardı sonunda gitti yine napıcam böyle bilmiyorum kimyasal neden oluyor acaba

Geçmiş olsun canım, kimyasal gebelik vücut sağlıksız döllenmeyi kabul etmediğinden oluyormuş sanirim ben de iki ay önce yaşadım, bu ay da değer 134 çıktı ama sanırım yine kimyasal çünkü kanamam var, yarin test yapacağız yine hakkımızda hayırlısı bakalım.

Arkadaslar kimyasal gebelik adet olmadan sonlanir mi veya saglikli gebelige donet mi benimde ilk degerim 33 ikincisi 23 5 gundur yatip beklitorum adet olcam diye ne agrim var ne kanamam nolcak boyle uyku uyuyamaz oldum

Arkadaslar kimyasal gebelik adet olmadan sonlanir mi veya saglikli gebelige donet mi benimde ilk degerim 33 ikincisi 23 5 gundur yatip beklitorum adet olcam diye ne agrim var ne kanamam nolcak boyle uyku uyuyamaz oldum
adetle birlikte atılır kimyasal gebelik, sağlıklı gebeliğe kesinlikle dönmez düşen değerler tekrardan yükselmez

merhaba arkadaslar, biz de esimle karar verdigimizin 2. ayı adet kanaması, ardından aşırı sancılı kanama yaşadım ve kimyasal gebelikle sonuclandı. acile gittiğimde bHgc degerim 49'du. 2 gün sonra tekrarladık, düşmüştü. Bir yıl kadar düsünmedik sonra. Tekrar karar verdigimizde yine o ay adetim gecikti, tam hevesleniyordum ki lekelenme ve kanama basladı. Ben adet oldum diye düşünürken (ancak anormalliği doktoruma yazdım) doktorum bHGC istedi. Ultrasonda keseye benzer birsey gorduk, umutlandım, yüzüm güldü.. Sonuc 10'lu degerlerde cıkınca kafam karıstı. Doktorum olumsuz konustu. Ama bu kez kanamam ilki gibi sancılı değil, ancak normal bir adet kanaması da degil. Küçük de olsa bir umudum var. İlave tahliller için doktora gideceğiz, ön tahlillerimde hiçbir sorun yoktu. İnsan hep korkuyor tekrar başına gelecek diye, ben de hep korkuyordum tekrar biyokimyasal gebelik yaşamaktan ve maalesef öyle oldu. Umarım bir sonrakinde olumlu olur, ancak bir destek şart anne adaylarına bu durumlarda. İnşallah Allah hepimizin gönlüne gore verir.

Geçmiş olsun canım. Bir dahaki sefer tekrarlamaz inşallah. Bende bu ay biyokimyasal gebelik geçirdim. Ama doktorum beklememe gerek olmadığını söyledi. 1 sene kendin istemediğin için mi bekledin. Bir de ilave tahliller dediğin nedir acaba bilgin var mı?

Evet başka nedenlerden dolayı bekledik. Burda da bahsedilen kan pıhtılaşması, progesteron vs gibi tahliller demek istedim. Cok teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun canım

Evet başka nedenlerden dolayı bekledik. Burda da bahsedilen kan pıhtılaşması, progesteron vs gibi tahliller demek istedim. Cok teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun canım

İnşallah bir problem yoktur, hayırlısıyla sağlıklo hamilelikler yaşarız arkadasım

Merhabalar, uzun zamandır burada yazılanları okuyorum...bu ay başıma cok ilginc seyler geldi. pko hastasıyım adet duzensizligi vs. Doktorum 2 ay önce klomen basladı bana. Ama detimin 10 günündeydim yumurtalığım olustu fakat 30 mm civarıydı igne vermeden ilişki onerdi gebe kalamadım...ikinci da adetimin 3.günü basladım lomene ve bu kez catlatma ignesi yapıldı yumurtalıklarım yaklaşık 22 mm iken..iliki önerilen tarihten 2 hafta sonra hastalandım ama ilk iki gün kanamam oldu 3 ve 4. gunde kahverengi lekenlenmem. Buarada sacımıda boyattım Doktorum klomeni bırakıp adetin 5.günü femara kullanmamı soledi bende basladım yalnız femara kullandıgım 4. günde bir tuhaflık hissettim gebelik testi aldım. Pozitif cıktı...kan testi yaptırdım 92 cıktı doktorum gebesin dedi...emarayı kes hemen progestan kullan dedi...femara kullandım diye korktum ama doktor olmayacagını soyledi.....ertesi gün tekrar beta hcgme baktırdım birde ne göreyim 81 olmus degerim...doktorum düsük yapıyorsun dedi..ama sanırım bu kimyasal gebelik bundan 1 yıl oncede degerim 10 olup oradan 5e düsmüştü fakat ozaman adetim gecikmemişti...neyse doktorum bugün muayene yaptı...bazı testler istedi...ama moralim acayip bozuk...cunku bu durum pko dan olmayabilir dedi...sana tüp bebek yapılır dedi...yani daha 2 kez klomen kullandım. bu karar için erken değilmi...belkde bebeğim femara ve sac boyası vs zarar verdi ondan düstü...bana yardım edinnnnnn

Canim benim üç tane kimyasal gebeligim oluştu hamile kalıyorum düşüyordu hiç kese göremedik. Doktor umudu kesin dedi bize bizde tüp bebek yaptiralim dedik olmaz dedi ama sonra başka doktorda Laparoskopi oldum sonra ki ay hamile kaldim hemen suan bebegim bir aylık hiç umudunu yitirme hem tüp bebek için çok erken aşılama deneyin bi de devlette üç kere hakkiniz var. Kimyasal gebelik saç boyasindan falan olmuyor ya sprem kalitelisiz ya da yumurta kalitesiz oluyor ondan vücut atiyor hiç umudunu kaybetme canim

suan aglamaktan gözlerim sisti. Daha 29 yasındayım hic tup bebek dusunmedimki ben inanıyordum olacaktı....dun nasıl mutluydum...simdi ne haldeyim...doktor test istedi pıhtılaşma eşimdende genetik bozukluk falan...onların sonucunu beklicem ve acıkcası 1 yılda akısına bırakıcam olursa olur olmasa ozaman denerim...

Bizde yaptırmistik o testleri canim bende pıhtılaşma cikti hamileligim boyunca igne kullandim. Olur Allahın izniyle moralini bozma gelir inşallah en kisa zamanda bebisin

2 kez kimyasal gebelik yaşadım 3.ye hamileyim onunda artışı 2 kat oranla olmadı maalesef yine kimyasal gebelik olabilir dedi doktorm. eğer buda öyle olursa pıhtılaşma testi istedi... 2 gün sonra tekrar betama baktırcam.. pıhtılaşma testi yaptırdınız mı, aradan da baya zaman geçmiş gerçi :)

Merhaba kimyasal gebeliklerden sonra şimdi sağlıklı gebeliğiniz var sanırım Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim 4 kimyasalım var. Siz kimyasal gebeliklerden sonra nasıl bir tedavi uyguladınız anlatırsanız bize de umut olur belki

Ben de kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kaldım. ama kimyasaldan hemen sonra gidip detaylı kan degerlerimi ölçtürdum nerdeyse çoğu aşırı düşük çıktı ,dr damar yoluyla yükseltelim eger ilaçtan sonra yukselmezse dedi ama 1 ayda 2 kutu demir bitirdim ise yaradi bence gidip kan değerlerinize baktirin

Hamile kalinca mutlaka progestron değerine de baktır canım

pıhtılaşma testi yaptırdım genetik testi diğer adı, hatta kromozama bile bakıyorlar eşinle gidiyorsun onunda kromozomuna bakıyırlar, şimdi her gün kan sulandırıcı iğne oluyorum bu şekilde hamileliğim sürüyor test sonucuna göre pıhtılaşma varmış bende meğer, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Pıhtılaşma testini nerede yaptırdınız, devlette yaptırmak için özel bir şart var mı? Özelde yaptırdı iseniz ne kadara yaptırdınız acaba? Ben de bu ay yaptırmak istiyorum o yüzden cevaplarınız benim için önemli.

cnm devlette de yapılıyormuş diye duydm ama şartları neler blmiyorum, ben üniversite hastanesinde yaptırdım, sıra alıp gittiğim için ücretsizdi ama bnmle aynı gün gelen biri daha vardı o sıra almadan gelmiş 150₺ ödemişti normal polikinlik sırası için, şartıda şu 3 kere düşük yapmış olmak gerekiyor cnm

Rahim duvarının kalın olmasından kaynaklandığını duymuştum daha önce bi youtuber dan izlemiştim şuan 1 kimyasal gebelik yaşadım 2yi yaşama ihtimalim var beta değeri dengeli artmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…