Merhaba arkadaşlar konu eski fakat baktım da tam benim yaşadıklarım anlatılmış ve yakın zamanda yorum yazan arkadaşlar olmuş. Bende 1 yıl arayla 2 kez kimyasal gebelik yaşadım 2. si eylül ayında oldu değerim ilk 25,67 idi 2 gün sonra 86 ya çıkmıştı dr çok güzel yükselmiş dedi fakat kahve rengi bi akıntı başladı artışlar azalmaya ve sonrada düşmeye başladı. DR. 2. olduğunu bilmesine rağmen her kadında oluyor bunu bilmeden adeti gecikti sanıyor dedi. ama ben 2. ye yaşadım ve bunun haricinde hiç gebe kalamadım. Kan pıhtılaşması gibi sorunlardan oluyormuş dedim o testleri yaptırmak istiyorum. dr da şuanda gerek yok senin için bir sürü para verirsin dedi. Hem sebep kan pıhtılaşması bile olsa kalp atışını duymadan iğne filan yapamayız dedi. Bana çok saçma geldi burada okuduğum kadarıyla pıhtılaşması olduğunu öğrenen arkadaşlar erken dönemde gebeliği öğrenip hemen iğneye başlıyorlar. Sorun ne bilmiyorum daha önceden de prolaktin yüksekti ama düşmüştü yine mi çıktı gebelikte o düşüğe sebep olur mu bilmiyorum. Her yerde hamile kalmamaya sebep oluyor diye okuyorum.. Dr. ların duyarsızlıkları beni çok yıpratıyor. Demek ki bi problem var ki bu düşük oluyor. onların düşük bile saymadıkları minicik şey bizim canımız yıllarca bekliyoruz her ay ne çektiğimizi bi kendimiz bi Allah bilir. Evet belki sağlıksız bir döllenme olup vücut kendisi atmış olabilir ki böyleyse hamd olsun onun ilerisi çok daha zor ama belki sağlıklıydı bebeğim ama kanım pıhtılaştı tutunamadı annesine beslenemedi büyüyemedi yavrum. Neden bulmuşken kaybedelim ki yıl 2015 olmuş herşeyin çaresi var artık. Ama biz bu yılda sadece hastalığımızla sorunumuzla değil birde dr arın duyarsızlığı ile savaşıyoruz. Ben çocuğum için bir daha kaybetmemek için parası neyse vericem onu bulup kaybetmek öyle üzücü öyle yıpratıcı ki yaşamayan anlamaz.. Belki yazımı kimse okumaz yorum yapmaz biraz uzun oldu ama içimi döktüm işte.. Umarım tüm isteyenler sağlıklı hayırlı evlatlara sahip olurlar