merhaba arkadaslar, biz de esimle karar verdigimizin 2. ayı adet kanaması, ardından aşırı sancılı kanama yaşadım ve kimyasal gebelikle sonuclandı. acile gittiğimde bHgc degerim 49'du. 2 gün sonra tekrarladık, düşmüştü. Bir yıl kadar düsünmedik sonra. Tekrar karar verdigimizde yine o ay adetim gecikti, tam hevesleniyordum ki lekelenme ve kanama basladı. Ben adet oldum diye düşünürken (ancak anormalliği doktoruma yazdım) doktorum bHGC istedi. Ultrasonda keseye benzer birsey gorduk, umutlandım, yüzüm güldü.. Sonuc 10'lu degerlerde cıkınca kafam karıstı. Doktorum olumsuz konustu. Ama bu kez kanamam ilki gibi sancılı değil, ancak normal bir adet kanaması da degil. Küçük de olsa bir umudum var. İlave tahliller için doktora gideceğiz, ön tahlillerimde hiçbir sorun yoktu.
İnsan hep korkuyor tekrar başına gelecek diye, ben de hep korkuyordum tekrar biyokimyasal gebelik yaşamaktan ve maalesef öyle oldu. Umarım bir sonrakinde olumlu olur, ancak bir destek şart anne adaylarına bu durumlarda. İnşallah Allah hepimizin gönlüne gore verir.