- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
Mesajınızı okurken hem içim yandı hem gözlerim doldu hemde tebessüm.. Sizde çok zor şeyler yaşamışsınız ama çok şükür bu gününüze bebeğiniz kucağınızda.. Benim kafam çok karışık açıkçası bu kimyasal gebelikle alakalı. Benim Dr. kan pıhtılaşmam olsa bile erken dönemde yani 6 7 haftadan önce bir etkisi olmaz iğneye de bu zamandan önce başlayamayız. Şuan sana yapılması gereken şeyler hormon testleri dedi. Pıhtılaşma ve kromozom testleri yaptırabilirsin ama boşuna para vermiş olursun şu aşamada dedi. Özelde de yaptırma devlete git orda yalan söyle 3 tane 6 haftalık düşüğüm var kalbi göründü durdu filan de dedi. Başka türlü bakmazlar dedi. Bende yaptırmak istiyordum ama eşimle ortak karar alıp bi şans daha verelim hem yalan dolanla o kadar uğraşmayalım dedim. Bu durumdayken de öyle proflar bakıyomu bilmiyorum bakmıyor sanırım.. zeynepce90 arkadaşında dr u benim dr umla benzer şeyleri söyledikten sonra kesin 1kez daha bekleme kararı aldım. Sizin yazdıklarınızla da kafam tekrar karıştı. Ne yapmalıyım hangi dr a gitmeliyim gerçekten şaşırmış durumdayımKizlar Allah yardimciniz olsun ama umidinizi kesmeden sabirla bekleyin...benim ilk hamileligim kimyasaldi..o kadar cok istiyodum ki...6 ay sonra oldu o da kimyasal oldu...ahhh ne cok uzulmustum!icim ne yanmisti!yasamayan bilemez...6 ay sonra tekrr hamile kaldim tabi bu sefer hep bi kaygi içimde...beta hcg baktirdim 2 gun arayla..tekrar düşmüştü!kanamam ayni 10. Gun basladi(iki gebelikte de kahve lekelenmeler vardi)...offf bu da kimyasal derken kendim biseylerin ters gittigini farkettim(adet bittigi halde gogus hassasiyetim gecmemisti test yaptim 2 cizgi cok netti) beta sifirlanmismi derken 1159 olmusti...Aman Allahim dis gebelikmis gecirdigim..neyseki erken farkeettik ic kanam vs olmadan,ameliyata grk kalmadan 2 doz igneyle düştü...uzatmayayim cok zor gunlerdi...tum testler yapıldı.bende pihtilasma cikti esimde de sperm sayisi azdi...asilama ile 3.kez hamile kaldim a.dollenmeden 12 gun sonra beta hcg 20 idi ben Hamileligimi ogrenir ogrenmez başladım igneye kizlar.dr um unide prof...bence sizde hemen baslayin...ve mutlaka esleriniz sperm testi yaptirsin..sperm sekil bozuklugu.hareket sayi azligindan da sagliksiz gebelikler olabiliyormus..Rabbim yar ve yardimciniz olsun.oglum su an 4 aylik kucagimda emerek uyuyor bi yandan :)Rabbim hayirlisiyla sizlere de nasip etsin bu manzarayi...Eski gunlerimi yad edince bi huzunlendim ama gecti cok sukur...sizlerin se gececek insallah Allah'in izniyle guzel gunler gelecek...cok dua edin
Evet aslinda öyle soyluyorlar hatta benim gecirdigim dis gebeligin hic ilgisi yok pihtilasma ile..ama ben 2. Hayal kirikligindan sonra kesin karar verdim.herseye baktirip öyle niyetlenicem 3.ye insallah dedim.icim rahat olsun istiyordum.ben gebeligimi cuma aksam ogrendim.p.tesi dr.a gidip igneleri yazdiricaktim ki pazar gunu koyu kahve leke olunca hemen acile gittim igneye o gun basladim 1 gun bile beklemedim.belki igne etki etti belki kesilecegi vardi cok sukurr gecti kanamam.3. Ay tekrar kanamam oldu hastanede yattim 2 gece.dedim ya belki igneler bahaneydi,nasibim 3. Gebelikteydi ama ben bi tedavi uygulandigi icin daha rahattim..Uni de prof.lar 122 tl ücret karsiligi herkese bakiyorlar.bizimki oyleydi ve 2 dusuk oldu dersen testleri yaparlar aslinda ben israr da ettim biraz...ucretsiz bakiliyor bir de.pihtilasmaniz varsa ve hamile kalirsaniz hemenn ignelere. Baslayin bence iciniz rahat olsun.hem ne kaybedersiniz ki?zaten 9 ay boyi yapilacak.ha 2 hafta once ha sonra...2015 temmuz anneleri topiginde de bu konu geçmiş ti.kam pihtilasmasi olan arkadaslarin cogu hemen baslamisti igneye sadece 1 arkadasin dr.u kalp atisini beklemişti sanirim..sperm testleri de onemli..yapildi mi?ben 2 kez dogal yolla hamile kaldim hic beklemedigim halde sperm sayisi cok dusuktu.asilama bile zor direk tup bebek olsa daha iyi dedi dr.lar ama oldu cok sukurMesajınızı okurken hem içim yandı hem gözlerim doldu hemde tebessüm.. Sizde çok zor şeyler yaşamışsınız ama çok şükür bu gününüze bebeğiniz kucağınızda.. Benim kafam çok karışık açıkçası bu kimyasal gebelikle alakalı. Benim Dr. kan pıhtılaşmam olsa bile erken dönemde yani 6 7 haftadan önce bir etkisi olmaz iğneye de bu zamandan önce başlayamayız. Şuan sana yapılması gereken şeyler hormon testleri dedi. Pıhtılaşma ve kromozom testleri yaptırabilirsin ama boşuna para vermiş olursun şu aşamada dedi. Özelde de yaptırma devlete git orda yalan söyle 3 tane 6 haftalık düşüğüm var kalbi göründü durdu filan de dedi. Başka türlü bakmazlar dedi. Bende yaptırmak istiyordum ama eşimle ortak karar alıp bi şans daha verelim hem yalan dolanla o kadar uğraşmayalım dedim. Bu durumdayken de öyle proflar bakıyomu bilmiyorum bakmıyor sanırım.. zeynepce90 arkadaşında dr u benim dr umla benzer şeyleri söyledikten sonra kesin 1kez daha bekleme kararı aldım. Sizin yazdıklarınızla da kafam tekrar karıştı. Ne yapmalıyım hangi dr a gitmeliyim gerçekten şaşırmış durumdayımArtık hamile kalamamaktan değil tekrar olurda yine düşük olur diye korkuyorum yani
Normal adetimde bende cok kucucuk kan pihtisi gelirdi her zman o normalde herkesde geliomusPıhtılı kanama oldu ama tam olarak seninnki gibi bi et parçası gelmedi ama et parçası olduğunda erkek kan pıhtısı olduğunda kız derler bizde. Allah tekrar hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
Canim benim bi kere öyle olmuştu adetimin on üçüncu günü kontrole gitmistik doktor yumurtan catlamis dedi. Sasirmistik catlatma ignesi kullaniyorduk çünkü. O ay zaten hamile kalamamistim . İnşallah sen hamis olursun canimKizlar erken yumurtlama kimyasal gebelige mi yol aciyor. Ya kafayi yicm dun kontrole gittjm erken yunurtlamsm catlams biz tabi adet bitimi degerlndrdk smd sag tarafmda da 20 mm yunurtam daha var catlagma ignesi yapmadi doktor glifora devam et dedi. Erken catlams cok umutlanma kimyasal gebelik olabilir dedi... smd den canim skkn inanin sizleri okudukca icim parcalandi rabbim herkese hayrli saglikli evlat nasip etsin... 1 yildr olmuor bizimde esimde sorn yok ben de pko var.. hsg cektrdm klomen kullandm glifor kullandm hepsindn cvp aldm ama gebelik olusmadi ilk defa da erken yumurtlamdm ve yumurtam kendilignden catladi.
İnşallah bi sebep buluruz canim. Benim yarina Laparoskopi yapilacak doktor belki rahimde bişey vardir bi bakalim dedi bazen rahim filminde çıkmaz dedi. Bende inşallah Laparoskopi de bir neden bulunur diyorumMerhaba arkadaşlar ben de sizinle aynı şeyleri yaşıyorum ve neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Benimde 3 kimyasal gebeliğim oldu araştırma hastanesinde genetik testi yaptırdım bu ayın sonunda çıkacak ne yapacağımı şaşırdım artık dr lar hiç bir bilgi vermiyor gebelikten saymıyorlar. Burdan haberleşelim eğer olurda bir çözüm bulursanız Bizede umut olur
Ins canim artk bende anlamiorm ki her ay bir sey cikior tam diorm bu ay duzenli hersy son anda boyle seyler oluor demekki zamani varms ne diyebilirm ki uzuluorz elden birsey gelmior hayrlisi. Cikmadkncandan umut kesilmezms bakip gorecz hayirlisi neyse o olsnCanim benim bi kere öyle olmuştu adetimin on üçüncu günü kontrole gitmistik doktor yumurtan catlamis dedi. Sasirmistik catlatma ignesi kullaniyorduk çünkü. O ay zaten hamile kalamamistim . İnşallah sen hamis olursun canim
Canım ben 2 kere kimyasal yaşadım, kk da o kadar yazılan yazıları okudum böyle bişeyi ilk defa duyuyorum ilginç açıkçası. Dr. da bu kadar negatif konuşmamalı bu durumlarda en önemli olan şey pozitif ve rahat olmak kötüyü düşünüp çağırma bence. Ortada bişey yokken de kendini yıpratma boş yere. Hayırlısı olması için dua et.Kizlar erken yumurtlama kimyasal gebelige mi yol aciyor. Ya kafayi yicm dun kontrole gittjm erken yunurtlamsm catlams biz tabi adet bitimi degerlndrdk smd sag tarafmda da 20 mm yunurtam daha var catlagma ignesi yapmadi doktor glifora devam et dedi. Erken catlams cok umutlanma kimyasal gebelik olabilir dedi... smd den canim skkn inanin sizleri okudukca icim parcalandi rabbim herkese hayrli saglikli evlat nasip etsin... 1 yildr olmuor bizimde esimde sorn yok ben de pko var.. hsg cektrdm klomen kullandm glifor kullandm hepsindn cvp aldm ama gebelik olusmadi ilk defa da erken yumurtlamdm ve yumurtam kendilignden catladi.
Haklisin dusunmeyeym ben en iyisi iyi dusuneym iyi olsun. Can skntisi zaten olumsuz etkiliorms. Takmamak lazm ama ins bunu basarabilirm kafami baska seylerke meskul edeym ben en iyisi bu :)Canım ben 2 kere kimyasal yaşadım, kk da o kadar yazılan yazıları okudum böyle bişeyi ilk defa duyuyorum ilginç açıkçası. Dr. da bu kadar negatif konuşmamalı bu durumlarda en önemli olan şey pozitif ve rahat olmak kötüyü düşünüp çağırma bence. Ortada bişey yokken de kendini yıpratma boş yere. Hayırlısı olması için dua et.
Merhaba canım, maalesef hiç bir Dr. dediğin gibi tam olarak nedenini bilemiyor. Seni Dr. mu yönlendirdi genetik testleri yaptırman için. Benim Dr. kimyasal için o testleri yaptırmana gerek yok diyor bende çaresiz kalmış durumdayım. İnşallah çok beklemeden hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur bi daha üzmezler biziMerhaba arkadaşlar ben de sizinle aynı şeyleri yaşıyorum ve neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Benimde 3 kimyasal gebeliğim oldu araştırma hastanesinde genetik testi yaptırdım bu ayın sonunda çıkacak ne yapacağımı şaşırdım artık dr lar hiç bir bilgi vermiyor gebelikten saymıyorlar. Burdan haberleşelim eğer olurda bir çözüm bulursanız Bizede umut olur
Canim bende pko var ama adet olabiliorm tuylenmem yok sadece yumurtam ilacsz gelismior klomenle 2 3 tane gelisior esimde de sorun yok hsg de temiz.bilemiorm bende nedenini ben hic gebe kalamadm 1 yildr. Kimyasal gebelik de gecrmedm ama doktorm oyle soylediMerhaba canım, maalesef hiç bir Dr. dediğin gibi tam olarak nedenini bilemiyor. Seni Dr. mu yönlendirdi genetik testleri yaptırman için. Benim Dr. kimyasal için o testleri yaptırmana gerek yok diyor bende çaresiz kalmış durumdayım. İnşallah çok beklemeden hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur bi daha üzmezler bizi
Ins canim en kisa zamanda bizlernde bebisi olur ve bizlerde sevinirz.Merhaba canım, maalesef hiç bir Dr. dediğin gibi tam olarak nedenini bilemiyor. Seni Dr. mu yönlendirdi genetik testleri yaptırman için. Benim Dr. kimyasal için o testleri yaptırmana gerek yok diyor bende çaresiz kalmış durumdayım. İnşallah çok beklemeden hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur bi daha üzmezler bizi
Allah sabrını veriyo canım sana da verecek inşallahNormal adetimde bende cok kucucuk kan pihtisi gelirdi her zman o normalde herkesde geliomus
Et de deilde zar gibiydi cok kucuktu kan pihtisi coktu ve minnacikda iki parca zar gibi et geldi hatta ben caminin bahcesine gomdum atmadim .. Bilmiyorum allahim boyle olan herkese sabir versin cok zor kucukde olsa o bi can benim canimdi(
Yok Canım dr yönlendirmedi beni olur dene diyordu özelde ki dr benim de artık sabrım kalmadı internette öğrendiğim bilgilerle araştırmaya gittim anlattım araştırmadaki dr da bu aşamada olan düşüklerde yapılmıyor genetik dedi ama için rahat etsin diye isteyelim test dediMerhaba canım, maalesef hiç bir Dr. dediğin gibi tam olarak nedenini bilemiyor. Seni Dr. mu yönlendirdi genetik testleri yaptırman için. Benim Dr. kimyasal için o testleri yaptırmana gerek yok diyor bende çaresiz kalmış durumdayım. İnşallah çok beklemeden hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur bi daha üzmezler bizi
İnşallah Canım sebep olan neyse bulunsun ki ona göre tedavimize bakalımİnşallah bi sebep buluruz canim. Benim yarina Laparoskopi yapilacak doktor belki rahimde bişey vardir bi bakalim dedi bazen rahim filminde çıkmaz dedi. Bende inşallah Laparoskopi de bir neden bulunur diyoruminşallah bir gün bizde saglikli bebislere hamile kaliriz. Laparoskopi sonrasi yazarim buraya
Amin inşallah canim yattım bakalım hastaneye yarin Laparoskopi yapacaklar inşallah nedeni bulunur canimİnşallah Canım sebep olan neyse bulunsun ki ona göre tedavimize bakalım
Sen şanslıymışsın iyi dr denk gelmiş yapmayabilirdi. Bende öyle iyisine denk gelebileceğimi bilsem giderim de bazıları gıcık oluyor kısmet bakalımYok Canım dr yönlendirmedi beni olur dene diyordu özelde ki dr benim de artık sabrım kalmadı internette öğrendiğim bilgilerle araştırmaya gittim anlattım araştırmadaki dr da bu aşamada olan düşüklerde yapılmıyor genetik dedi ama için rahat etsin diye isteyelim test dedi
Öyle oldu Canım dr hiç sıkıntı çıkarmadı genetik bölümünde erken dönem kaybı olduğunu söyleme yapmazlar dedi hattaSen şanslıymışsın iyi dr denk gelmiş yapmayabilirdi. Bende öyle iyisine denk gelebileceğimi bilsem giderim de bazıları gıcık oluyor kısmet bakalım