- 14 Aralık 2010
- 40
- 30
İnşallah Allah yardımcın olsun CanımAmin inşallah canim yattım bakalım hastaneye yarin Laparoskopi yapacaklar inşallah nedeni bulunur canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Allah yardımcın olsun CanımAmin inşallah canim yattım bakalım hastaneye yarin Laparoskopi yapacaklar inşallah nedeni bulunur canim
canim ins hamilesindr kimysal dgldr. Uzulme dua et bol bollKızlar moralim çok bozuk adetimin bu gün ikinci günü ilk günden beri kahve rengi lekenmem var adet başlamadı şüphelendim test yaptım sanırım 4.kimyasal gebeliğimi geçiriyorum ne yapacağım Allah ım sabır ver
İnşallah normaldir canim üzülme Allahtan umut kesilmez karamsar olma hemenKızlar sizinde mi böyle silik çıkıyordu benim diğer 3de de böyle silik çıkmıştı kesin kimyasal ya Bi eklediğim resme bakar mısınız yarın dr a gideceğim
Canm inşallah değildir ya hemen kötü düşünme ne yaptın verdin mi tahlil sabafh gitmişsin dr aSağ olun arkadaşlar inşallah değildir ama diğerleri gibi belirtileri olunca hiç ümitlenmiyorum şimdi hastanesiyim dr tahlil istedi artık ne çıkacak bakacağım
Cnm doktor ne dedi sabah doktors gtmssn var mi bir gelismeSağ olun arkadaşlar inşallah değildir ama diğerleri gibi belirtileri olunca hiç ümitlenmiyorum şimdi hastanesiyim dr tahlil istedi artık ne çıkacak bakacağım
Âmin arkadaşım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar ben de 2 ay ardarda kimyasal gebelik geçirmiştim. Dr um bana bu durumun fizyolojik bir olay olduğunu, bunu pek çok bayanın farketmeden yaşadığını ve bu kayıpların düşük olarak tanımlanmadığını söylemişti. Sonraki ay soğan kürünü uyguladım. O ay dikkat de ettik açıkcası korunmaya, hem rahim dinlensin toparlansın diye düşündük. 15 gün boyunca hem de günde bir kez içebildim soğan suyu ve sürekli dua ettim. Biraz da rahat olmaya çalıştım. Elh en azından hamile kalabiliyorum, Rabbim bütün isteyenlere hayırlı evlatlar versin diye dua ettim. Bir sonraki ay da çok şükür hamile kaldım. Şimdi çok şükür sağlıklı gidiyoruz. Asla ümitsizliğe kapılmayın. Eğer ek bir sağlık probleminiz yoksa soğan kürünü de bir düşünün bence. Allah ın verdiği nimetlerin mutlaka pek çok faydası vardır. Allah en kısa zamanda evlat sahibi olmak isteyen bütün kardeşlerimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Cnm allahtan umit kesilmez bak ne guzel soylemssn ins bu kez hamilesndr. Dua edelm bol bol akisina birak zor ama oyle dene bir kezdeSonucu öğleden sonra nette. Öğrendim yarın dr göstereceğim değerim 344 çıktı kahve rengi lekelenme devam ediyor o yüzden ümitlenmiyorum diğer 3 de böyle oldu yarın dr ne derse gerçi Onu da biliyorum ne diyeceğini 1 hafta sonra gel diyecek keseyi görebilecekmiyiz ama ben 1 hafta olmadan Kanamayla gidecek yine de Allahtan Ümit kesilmez Bi umut bekliyorum
Allah hakkında hayırlısını versin cnm yardımcın olsun. Zorda olsa birazcık rahat olmaya çalış çok önemli biliyosun. Hem öle lekelerle doğum yapan çok insan var illa düşcek diye bişey yokSonucu öğleden sonra nette. Öğrendim yarın dr göstereceğim değerim 344 çıktı kahve rengi lekelenme devam ediyor o yüzden ümitlenmiyorum diğer 3 de böyle oldu yarın dr ne derse gerçi Onu da biliyorum ne diyeceğini 1 hafta sonra gel diyecek keseyi görebilecekmiyiz ama ben 1 hafta olmadan Kanamayla gidecek yine de Allahtan Ümit kesilmez Bi umut bekliyorum
Cnm ins hayrli haberlerini aliriz dua et bol bol ins olacak icime doguyorr hamilesn :)Sağ olun arkadaşlar şuanlık bthcg artıyor Allahım bu sefer nasip eder inşallah umutlanmaya başladım rabbim anneliği tattırsın inşallah bize
İnşallah Canım sağ ol desteğin için her gün ediyorum rabbim kimsenin kucağını boş koymasınCnm ins hayrli haberlerini aliriz dua et bol bol ins olacak icime doguyorr hamilesn :)
Canim bizlerde edelim sana dua rabbim duyar insallah. Ben hic kimyasal gecirmedm ama sizleri okuyunca da cok uzuldm inan.doktor da bana kimyssal olabilir dedi ondn girdm bu forma. Oyle ins hersy herksn gonlunce olsn gonuldn isteyen herksn bebegi olsn tez zamanda insallahİnşallah Canım sağ ol desteğin için her gün ediyorum rabbim kimsenin kucağını boş koymasın
Çok sevindim senin adına canım. Allah hayırlısıyla nasip etsin bebeğini korusun inşallahSağ olun arkadaşlar şuanlık bthcg artıyor Allahım bu sefer nasip eder inşallah umutlanmaya başladım rabbim anneliği tattırsın inşallah bize
Canim senin adina çok sevindim ben Laparoskopi oldugum icin fazla girmedim siteye şimdi yazilarini görünce beni de bi umut kaplai üç kimyasal gebelik yaşayan biri olarak. Rabbim inşallah elina almayi da nasip eder canimİnşallah Canım sağ ol desteğin için her gün ediyorum rabbim kimsenin kucağını boş koymasın