- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 34
Amin inşallah canım zor gerçekten sanki kendimi köşeye sıkışmis gibi hissediyorum . Rabbim hepimize nasip etsin inşallah bebislerimiziBende hep sorun bulunduğunda çözüleceğine inandım ama inşallah öyle olır ilk defa sizin gibi bi vaka duydum inşallah sende kucağına alırsın çocuğunu bian önce.. 2 düşükten sonra neden hamilelere Allah kucağına almayı nasip etsin diye dua ediliyo ve ne kadar önemli bi dua anladımAllah kimseye yaşatmasım önce sevindirip sonra üzmesin
merhaba yasadiklarini cok iyi anliyorum cok zor bir durumMerhaba arkadaşlar konu eski fakat baktım da tam benim yaşadıklarım anlatılmış ve yakın zamanda yorum yazan arkadaşlar olmuş. Bende 1 yıl arayla 2 kez kimyasal gebelik yaşadım 2. si eylül ayında oldu değerim ilk 25,67 idi 2 gün sonra 86 ya çıkmıştı dr çok güzel yükselmiş dedi fakat kahve rengi bi akıntı başladı artışlar azalmaya ve sonrada düşmeye başladı. DR. 2. olduğunu bilmesine rağmen her kadında oluyor bunu bilmeden adeti gecikti sanıyor dedi. ama ben 2. ye yaşadım ve bunun haricinde hiç gebe kalamadım. Kan pıhtılaşması gibi sorunlardan oluyormuş dedim o testleri yaptırmak istiyorum. dr da şuanda gerek yok senin için bir sürü para verirsin dedi. Hem sebep kan pıhtılaşması bile olsa kalp atışını duymadan iğne filan yapamayız dedi. Bana çok saçma geldi burada okuduğum kadarıyla pıhtılaşması olduğunu öğrenen arkadaşlar erken dönemde gebeliği öğrenip hemen iğneye başlıyorlar. Sorun ne bilmiyorum daha önceden de prolaktin yüksekti ama düşmüştü yine mi çıktı gebelikte o düşüğe sebep olur mu bilmiyorum. Her yerde hamile kalmamaya sebep oluyor diye okuyorum.. Dr. ların duyarsızlıkları beni çok yıpratıyor. Demek ki bi problem var ki bu düşük oluyor. onların düşük bile saymadıkları minicik şey bizim canımız yıllarca bekliyoruz her ay ne çektiğimizi bi kendimiz bi Allah bilir. Evet belki sağlıksız bir döllenme olup vücut kendisi atmış olabilir ki böyleyse hamd olsun onun ilerisi çok daha zor ama belki sağlıklıydı bebeğim ama kanım pıhtılaştı tutunamadı annesine beslenemedi büyüyemedi yavrum. Neden bulmuşken kaybedelim ki yıl 2015 olmuş herşeyin çaresi var artık. Ama biz bu yılda sadece hastalığımızla sorunumuzla değil birde dr arın duyarsızlığı ile savaşıyoruz. Ben çocuğum için bir daha kaybetmemek için parası neyse vericem onu bulup kaybetmek öyle üzücü öyle yıpratıcı ki yaşamayan anlamaz.. Belki yazımı kimse okumaz yorum yapmaz biraz uzun oldu ama içimi döktüm işte.. Umarım tüm isteyenler sağlıklı hayırlı evlatlara sahip olurlar
Allah yardımcımız olsun canm. Kimyasal gebeliğin en kötü şeyi neden olduğunun bilinememesi ve dr lar tarafından çok da önemsenmemesi. Ben pıhtılaşma ve genetik testler yaptırmalımıyım dedim dr a sorun orda olabilir mi. Dr da o kimyasal gebeliğe yol açmaz ama istersen yaptır dedi. Bende son bi şans daha verip bu kez test yaptırmycam. Eğer tekrar olursa o zaman yaptırıcammerhaba yasadiklarini cok iyi anliyorum cok zor bir durum2 ci tup bebek yaptirdim dondurulmusumla degerim 58 den 62 ye cikti ve sonra 51e dustu yani kimyasal gebelikmis oyle sevinmistimkki ailecek resmen yikildim degerim bu kimyasal yerlesemedigi ve yumurta iyi dollenmedigi icin oluyomus ama benim yumurta disarda dollendi neden bana koyduklari gun cok saglikli embriyonuz demistiler anlamadim birsey neyse nasip degilmis diyororum allahim kimseyi evlat hasretiyle yakmasin
Canim merhaba ben iki kimyasaldan sonra testleri yaptirdim pıhtılaşma cikti üçüncü hamile kaldigimda iğneyi kullandığım halde yine düşük oldu. Nasip bu işler gerçekten de canim inşallah en kisa zamanda bebislerimiz gelirAllah yardımcımız olsun canm. Kimyasal gebeliğin en kötü şeyi neden olduğunun bilinememesi ve dr lar tarafından çok da önemsenmemesi. Ben pıhtılaşma ve genetik testler yaptırmalımıyım dedim dr a sorun orda olabilir mi. Dr da o kimyasal gebeliğe yol açmaz ama istersen yaptır dedi. Bende son bi şans daha verip bu kez test yaptırmycam. Eğer tekrar olursa o zaman yaptırıcam
Canim kimyasaldan sinra adet oldugunda bisey geldimi kanamayla yani ben bugun adet oldum birden sancilasdim ve sonra ic camasirima dustu boyle kan pihtili oluyoya oyle geldi ve damarli et geldiAllah yardımcımız olsun canm. Kimyasal gebeliğin en kötü şeyi neden olduğunun bilinememesi ve dr lar tarafından çok da önemsenmemesi. Ben pıhtılaşma ve genetik testler yaptırmalımıyım dedim dr a sorun orda olabilir mi. Dr da o kimyasal gebeliğe yol açmaz ama istersen yaptır dedi. Bende son bi şans daha verip bu kez test yaptırmycam. Eğer tekrar olursa o zaman yaptırıcam
Çok Geçmiş olsun canm Allah bidaha yaşatmasın o acıyı iyi şeyler göstersin.. sen iğneni ne zaman olmaya başladın 3. GebeliğindeCanim merhaba ben iki kimyasaldan sonra testleri yaptirdim pıhtılaşma cikti üçüncü hamile kaldigimda iğneyi kullandığım halde yine düşük oldu. Nasip bu işler gerçekten de canim inşallah en kisa zamanda bebislerimiz gelirçok yıpratiyor bu kimyasal gebelikler bazen saglikli hamile kalamiycakmisim gibi geliyor
Pıhtılı kanama oldu ama tam olarak seninnki gibi bi et parçası gelmedi ama et parçası olduğunda erkek kan pıhtısı olduğunda kız derler bizde. Allah tekrar hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.Canim kimyasaldan sinra adet oldugunda bisey geldimi kanamayla yani ben bugun adet oldum birden sancilasdim ve sonra ic camasirima dustu boyle kan pihtili oluyoya oyle geldi ve damarli et geldicok korktum ve yikildim hala pecetede duruyor bi topraga gobecegiz ..
Merhaba arkadaşlar konu eski fakat baktım da tam benim yaşadıklarım anlatılmış ve yakın zamanda yorum yazan arkadaşlar olmuş. Bende 1 yıl arayla 2 kez kimyasal gebelik yaşadım 2. si eylül ayında oldu değerim ilk 25,67 idi 2 gün sonra 86 ya çıkmıştı dr çok güzel yükselmiş dedi fakat kahve rengi bi akıntı başladı artışlar azalmaya ve sonrada düşmeye başladı. DR. 2. olduğunu bilmesine rağmen her kadında oluyor bunu bilmeden adeti gecikti sanıyor dedi. ama ben 2. ye yaşadım ve bunun haricinde hiç gebe kalamadım. Kan pıhtılaşması gibi sorunlardan oluyormuş dedim o testleri yaptırmak istiyorum. dr da şuanda gerek yok senin için bir sürü para verirsin dedi. Hem sebep kan pıhtılaşması bile olsa kalp atışını duymadan iğne filan yapamayız dedi. Bana çok saçma geldi burada okuduğum kadarıyla pıhtılaşması olduğunu öğrenen arkadaşlar erken dönemde gebeliği öğrenip hemen iğneye başlıyorlar. Sorun ne bilmiyorum daha önceden de prolaktin yüksekti ama düşmüştü yine mi çıktı gebelikte o düşüğe sebep olur mu bilmiyorum. Her yerde hamile kalmamaya sebep oluyor diye okuyorum.. Dr. ların duyarsızlıkları beni çok yıpratıyor. Demek ki bi problem var ki bu düşük oluyor. onların düşük bile saymadıkları minicik şey bizim canımız yıllarca bekliyoruz her ay ne çektiğimizi bi kendimiz bi Allah bilir. Evet belki sağlıksız bir döllenme olup vücut kendisi atmış olabilir ki böyleyse hamd olsun onun ilerisi çok daha zor ama belki sağlıklıydı bebeğim ama kanım pıhtılaştı tutunamadı annesine beslenemedi büyüyemedi yavrum. Neden bulmuşken kaybedelim ki yıl 2015 olmuş herşeyin çaresi var artık. Ama biz bu yılda sadece hastalığımızla sorunumuzla değil birde dr arın duyarsızlığı ile savaşıyoruz. Ben çocuğum için bir daha kaybetmemek için parası neyse vericem onu bulup kaybetmek öyle üzücü öyle yıpratıcı ki yaşamayan anlamaz.. Belki yazımı kimse okumaz yorum yapmaz biraz uzun oldu ama içimi döktüm işte.. Umarım tüm isteyenler sağlıklı hayırlı evlatlara sahip olurlar
Amin canim aşılama olmuştum onikinci günü test yap demişti doktor o zaman bhcg 15 falan çıkmıştı hemen o gece başladım kullanmaya hamile kalmadan önce vermedi doktor bana ne aspirin ne igneÇok Geçmiş olsun canm Allah bidaha yaşatmasın o acıyı iyi şeyler göstersin.. sen iğneni ne zaman olmaya başladın 3. Gebeliğinde
Aynen canim kendi baslarinda olmadigi icin bizi anlamiyorlar oysa bizim canimizdan can gidiyorKendi başlarına gelmeyince alamazlar Dr.
Bende yeni geçirdim ve doktor kimyasal gebelik bile demedi nedenini söylemedi ve ben kendin erken düşük diye araştırırken öğrendim.
Güya özel gittim. Özel kamu farketmez vicdan meselesi bence insanları aydinlatarak rahatlatmalari gerekiyor ama yapmıyorlar malesef
Araştırdığım kadarıyla öncesinde belki aapirin veriyolarmış ama iğneye senin gibi erken dönemde test yapıp başlıyolarmış. Sende çok erken başlamışsın ama neden oldu acaba düşük nasip işte. Benim dr pıhtılaşma varsa bile kalp atışını duymadan iğne vermem bi etkisi olmaz o aşamada dedi bana. Kimyasalın da sebebinin o olanacağını söylüyo ama neye inanacağımı şaşırmış durumdayım bu süreçteAmin canim aşılama olmuştum onikinci günü test yap demişti doktor o zaman bhcg 15 falan çıkmıştı hemen o gece başladım kullanmaya hamile kalmadan önce vermedi doktor bana ne aspirin ne igne
Değerin dr un da dediği gibi pek iyi yükselmemiş ama stres yapma herşey olacağına varıyor. Benm 2 günde 3 katı artmışken kimyasal oldu inşallah değerin yükselmiştirkizlar merhaba aranizda yeniyim.bu ay tup bebek transferi yapildi bana.9.gun test degerim 12 54 cikti.11. gun tekrarladim ve 14.66 cikti.doktor yukselis iyi degil dedi.c.tesi gunu testi tekrarliycam.ama bekleyemiyorum.sizce kimyasal gebelik midir? bi de progestan igne kullaniyorum.bana yardimci olur musunuz?
Ben üniversiteye gittim canım dusukten sonra. Hamilelikten Önce aspirin kullanmadim dusugun nedeni olur mu diye sordum bana erken dusugun nedeni pıhtılaşma degil dedi pıhtılaşma için dusukler alti veya yedinci hafta da olur dedi. Inan kimyasal dusugun nedenini doktorlar bile bilmiyor canım bölünürken bi bozukluk olursa vücut atiyor dedi doktor. Bazen kalitesiz yumurta yüzünden de düşe biliyor yani bu kimyasal gebeligi araştırınca içinden çıkamıyor insan üç dusugum oldu Rabbim inşallah dördüncüyu sağlıklica elime almayi nasip eder. İsteyen herkese de nasip eder. Ki üç dusugun de nedeni bilinmiyor. Bakalim haftaya Laparoskopi yapılacak Allah hakkimizda hayirlisini versinAraştırdığım kadarıyla öncesinde belki aapirin veriyolarmış ama iğneye senin gibi erken dönemde test yapıp başlıyolarmış. Sende çok erken başlamışsın ama neden oldu acaba düşük nasip işte. Benim dr pıhtılaşma varsa bile kalp atışını duymadan iğne vermem bi etkisi olmaz o aşamada dedi bana. Kimyasalın da sebebinin o olanacağını söylüyo ama neye inanacağımı şaşırmış durumdayım bu süreçteartık Allah'tan hayırlısını diliyorum
Canım ya mesajını okuduğumda nasıl içim rahatladı bir bilsen. Neden diye sorarsan benim dr um da senin dr un söylediklerini söyledi bende güvenememiştim. Üniversite dr u olması biraz daha güvenilir oluyo sanki. Allaha sığınmaktan başka yapılacak bişey yok o zaman canım nasip ederse olacak zatenBen üniversiteye gittim canım dusukten sonra. Hamilelikten Önce aspirin kullanmadim dusugun nedeni olur mu diye sordum bana erken dusugun nedeni pıhtılaşma degil dedi pıhtılaşma için dusukler alti veya yedinci hafta da olur dedi. Inan kimyasal dusugun nedenini doktorlar bile bilmiyor canım bölünürken bi bozukluk olursa vücut atiyor dedi doktor. Bazen kalitesiz yumurta yüzünden de düşe biliyor yani bu kimyasal gebeligi araştırınca içinden çıkamıyor insan üç dusugum oldu Rabbim inşallah dördüncüyu sağlıklica elime almayi nasip eder. İsteyen herkese de nasip eder. Ki üç dusugun de nedeni bilinmiyor. Bakalim haftaya Laparoskopi yapılacak Allah hakkimizda hayirlisini versin
Sana özelden bi mesaj atcaktım ama kapalı sanırım özel mesajın cnmBen üniversiteye gittim canım dusukten sonra. Hamilelikten Önce aspirin kullanmadim dusugun nedeni olur mu diye sordum bana erken dusugun nedeni pıhtılaşma degil dedi pıhtılaşma için dusukler alti veya yedinci hafta da olur dedi. Inan kimyasal dusugun nedenini doktorlar bile bilmiyor canım bölünürken bi bozukluk olursa vücut atiyor dedi doktor. Bazen kalitesiz yumurta yüzünden de düşe biliyor yani bu kimyasal gebeligi araştırınca içinden çıkamıyor insan üç dusugum oldu Rabbim inşallah dördüncüyu sağlıklica elime almayi nasip eder. İsteyen herkese de nasip eder. Ki üç dusugun de nedeni bilinmiyor. Bakalim haftaya Laparoskopi yapılacak Allah hakkimizda hayirlisini versin
Yok canim kalpali degil ben atayim sana msjSana özelden bi mesaj atcaktım ama kapalı sanırım özel mesajın cnm
Ay Rabbim uzun omurler versin inşallah bebisine canim . Rabbim bize de o günleri göstermeyi nasip etsin. Bazen o günleri göremeyecek gibi hissediyorumKizlar Allah yardimciniz olsun ama umidinizi kesmeden sabirla bekleyin...benim ilk hamileligim kimyasaldi..o kadar cok istiyodum ki...6 ay sonra oldu o da kimyasal oldu...ahhh ne cok uzulmustum!icim ne yanmisti!yasamayan bilemez...6 ay sonra tekrr hamile kaldim tabi bu sefer hep bi kaygi içimde...beta hcg baktirdim 2 gun arayla..tekrar düşmüştü!kanamam ayni 10. Gun basladi(iki gebelikte de kahve lekelenmeler vardi)...offf bu da kimyasal derken kendim biseylerin ters gittigini farkettim(adet bittigi halde gogus hassasiyetim gecmemisti test yaptim 2 cizgi cok netti) beta sifirlanmismi derken 1159 olmusti...Aman Allahim dis gebelikmis gecirdigim..neyseki erken farkeettik ic kanam vs olmadan,ameliyata grk kalmadan 2 doz igneyle düştü...uzatmayayim cok zor gunlerdi...tum testler yapıldı.bende pihtilasma cikti esimde de sperm sayisi azdi...asilama ile 3.kez hamile kaldim a.dollenmeden 12 gun sonra beta hcg 20 idi ben Hamileligimi ogrenir ogrenmez başladım igneye kizlar.dr um unide prof...bence sizde hemen baslayin...ve mutlaka esleriniz sperm testi yaptirsin..sperm sekil bozuklugu.hareket sayi azligindan da sagliksiz gebelikler olabiliyormus..Rabbim yar ve yardimciniz olsun.oglum su an 4 aylik kucagimda emerek uyuyor bi yandan :)Rabbim hayirlisiyla sizlere de nasip etsin bu manzarayi...Eski gunlerimi yad edince bi huzunlendim ama gecti cok sukur...sizlerin se gececek insallah Allah'in izniyle guzel gunler gelecek...cok dua edin