benim gibi arka arkaya kimyasal gebelik yasayan ve sorunun neden olduğunu bilen varmı

kızlar hepinize geçmiş olsn rabbim hayırlı bi zamanda hayırlı bi evlat nasip eder hepimize inşallah bişe sorcam size bende gecen ay yaşadım kimyasal gebelik kanamanın başladığı günü adet günü olarak mı kabul ediyoruz tekrar gebe kalınsa son adet tarihi kanamanın başladığı gün mü olacak

arkadaslar 3 kere hamile kaldım üçüde kimyasal gebelik
tüm testlerim oldu ama bi problem gözükmemekte
benim gibi olan var mı aranızda
varsa tedaviyle mi oldu nasıl oldu lütfen yardım cı olun

Beray selam
tedaviyi bulabildin mi ? bende 2. defa yaşadım yardımcı olursan çok sevinirim.

kızlar meraba,bende sızler gıbı kımyasal gebelık yasadım 2 kere en sonuncusunu 6 ay once yasadımm benımde gıttıgım doktor prof. Bana her kadın senede bır kac kez bu sekılde dusuk yapar ve adet gecıkmesı sanıp anlayamazlar dedı hava sartları evren fln... Bır kez daha yasarsan bazı testlerımız var onları yaparız dedı. Ben daha keseyı fln goremeden hop kanamayla gıdıyordu bebekler.neyse ben gene cocuk askıyla yanmaya basladım ve bı doktora gıtmeye basladım anlattım durumumuda testler verdı bır suru, yaklasık 1500 tl tuttu o testler ,esıme spermıogram fln... Sonuc su kı ,kan pıhtılasması cıktı bende...yanı hamıle kalabılıyorum fakat kanım pıhtılı oldugu ıcın bebegı besleyemıyorum ve kanamayla gıdıyor..gectıgımız ay coraspırıne ve folbıol e basladık yumurta takıbı yaptık yumurtalarımda bı sorun yok.catlıyor kendılıgınden ...klomenle ve ovıtrella ıgneyle 5 yumurta elde ettık ve catlattık ama o da tutmadı bu ay ve adet oldum sımdı 2 gun sonra gene aynı yonteme basvurucaz ınsallah bu sefer sorununun ne oldugunu bıldıgımız ıcın bebek olur ve tutunur... Hepınıze gecmıs olsun kızlar allah ınsallah en kısa zamanda hepımıze bırer ıkıser melekler verır..
Kendınızı uzmeyın stres yapmayın

selam kızlar,
öncelikle hepimize geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın..
bende iki ay üst üste kimyasal gebelik yaşadım. geçen ay ve bir önceki ay olmak üzere.
şuanda adet bitiminde doktorum çagırdı muayne ve belkide farklı bazı testler isteyecek pıhtılamşma vb
döllenme oluyor ancak vücud bunu kabul etmiyor ve atıyor farklı testlerde bakacağız sorunu bulacağız dedi
çok korkuyorum umarım kötü bişey çıkmazi bu testleri sadece bizemi yapıyorlar
eşlerden de test istiyorlarmı acaba, spermin kalitesiz olması bi sebep olabilir mi acaba bilemiyorum sorun nerede
umarım bulunur ve tedavisi olur.
hayırlısı hepimiz için.

Ben de 2 defa yaşadım kimyasal gebelik,doktor önce ultrasonla genel kontrol yaptı kist,myom.rahim duvarı vs. problem görmedi. Eşimden spermiyogram testi benden de kan pıhtışlama testi istedi. Eşimde problem yok çok normal. kan pıhtılaşmasındada bir şey çıkmadı bakalım şimdi nelere bakılacak bilginiz var mı ? Bu aşamadan sonra doktor ne isteyebilir ?

bende 2 bos gebelik 1 kere10. haftada kalp durması 3 kimyasal gebelik yasadım.arastırdılar ama bulamadılar dr.um muhtemelen pıhtılasma vardır dedı hamıle kaldım hemen aspirin ve clexane iğnesine basladım guzel bır hamılelık gecırdım ve en sonunda erken dogum da olsa hayatımın en yakısıklı erkegıne kavustum...hıcbırzaman umudunuzu kaybetmeyın.benım hıkayem tam da esımle konustugum ay basladı bır suru kotu tecrube buna ek hamıle kaldıgımı herseferınde herkesten saklama;çünkü aaaa yınemııı neden boyle oluyorsun nasıl bılmezsın falan gıbı gereksız ınsan konusmalarından sonra esime bırgun dedımkı -bak canım herkese rabbim cocuk nasıp etmıyor hayırlısı buymus uzulmeyelım cocuk okutalım yada esırgemeye basvuralım falan gıbı bır konusma yaptım tamam dedı adam ne desin iste bu konusmanın ertesi ayında benım adetım gecmıs haberım bıle yok ogluma hamıleyım...Allahım herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın zamanı gelınce oluyor nolur uzulmeyın ben cok uzuldum 5 yıla butun bu olayları yayın işte olmayacagını dusundugum ve gercekten cocuk olayını kafamdan sıldıgım an oldu..

mrb kızlar bende tüp bebek tedavisi ile meleğime kavuşmaya çalışıyorum..malesef doğal yolla olma şansımız yok:KK43::KK43:ilk denememde 9 haftalık kalp durması..ikincisinde kese oluşmadı kimyasal gebelik...üçüncüdede yine pozitifi gördük ama 2 gün sora değerim düştü yani yin kimyasal gebelik...genetik her türlü test yapıldı hiç birşey kalmadı denemediğimiz yapmadığımız...hiç umudum kalmadı rabbim önce güldürüp sonra ellerimden alıyor...bugün yine bebeğimi kaybettim...hiçbir sebep yokken:KK43::KK43::KK43::KK43:rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın,bizleri daha çok ağlatmasın bu özlemle yanıp tutuşturmasın inşallah

merhaba arkadaşlar bende bu yıl içinde 2 kez kimyasal gebelik yaşadım biri martta diğeri bu ay:KK43: doktora gttm tahlill yapıldı kan pıhtılaşmasından dedi coraspirin verdi bakalm inşallah dahda aynı şeyleri yaşamam çok kötü hayal kırıklığı yaşamak:KK43:((

Son düzenleme:
merhaba kızlar..yazılarımı gorenler olmustur bende dun kımyasal gebelık yasadıgımı ogrendım ve cok uzuldım.degerım 26,64 den ıkı gun sonra 18,12 ye ındı.ve testı aldıgım gun yogun kanamam oldu.cıddı derecede kasık agrısı,bel agrısı oluyor.normal hamılelıkte bunların hıc bırı gorulmuyormus...korkuyorm ya tekrar aynısı olursa dıe:18:

Kızlar ben de iki kere ard arda kimyasal gebelik yaşadım. Yardımcı olmayı çok isterim çünkü sizi çok iyi anlıyorum. sebep bulamamak çok kotu. Rabbime sükür ben buldum sebebini hem de kendi çabamla. doktorlara hiç güvenmiyorum. arastırmalarım sonucunda kendi tedavimi kendim yapabilecek asamaya geldim nerdeyse hamdolsun. doktoruma bile bende bu rahatsızlıklar olabilir diye zorlayıp test yaptırdım. çoğu doktor da anlamıyor bunu zaten. simdi infertilite alanında uzman bir tup bebek doktoruna gidiyorum.kızlar bendeki asıl sebep kandaki pıhtılaşma ve progesteron hormonu eksikliği. bunların yanında pko var bende. pıhtılaşma için günde 1 aspirin yetiyor, progesteron için hapa başlayacagım. pko için hormon tedavisi görüyorum. erken düşüklerde sebep bunlar. benim de biri5 digeri 3 haftalıktı. hamile oldugumu öğreniyordum 4-5gun sonra düşük oluyordu sevinemeden yıkılıyorduk:KK43:
canım galiba tam anlattıgın gibi bir sıkıntı yaşıyorum.

Aynı sıkıntılar.bugün adet kanamam ile düştü.Allah ne verirse hayırlısını verir...benim takıldığım tek nokta şu: neden doktorlar duyarsız....kendi çabalarımızla sebepler buluyoruz .doktorlara zorla test yaptırıyoruz...özel hastanede muayene oldum.bir an önce eve göndermeye çalışıyorlar....şimdi ya bende de kan pıhtılaşması sorunu varsa....neden genetik testi yapılmıyor...neden sebepleri araştırılmıyor da tesadüfidir deyip geçiliyor....ya bir kez daha yaşarsammmmm????

Aynı sıkıntılar.bugün adet kanamam ile düştü.Allah ne verirse hayırlısını verir...benim takıldığım tek nokta şu: neden doktorlar duyarsız....kendi çabalarımızla sebepler buluyoruz .doktorlara zorla test yaptırıyoruz...özel hastanede muayene oldum.bir an önce eve göndermeye çalışıyorlar....şimdi ya bende de kan pıhtılaşması sorunu varsa....neden genetik testi yapılmıyor...neden sebepleri araştırılmıyor da tesadüfidir deyip geçiliyor....ya bir kez daha yaşarsammmmm????
merhaba canım,
haklısın herseyı bız araştırıp bulmaya çalışıyoruz acaba sundan olur mu su testı yapsak mı dıye soruyoruz..ben de sınır oluyorum..mayıs ayında ılk tup denemem kımyasalla sonuçlandı ve ben sımdı bunu araştırıp duruyorum..
senın hamılelık takvımını goruyorum, umarım gebesındır ???

merhaba canım,
haklısın herseyı bız araştırıp bulmaya çalışıyoruz acaba sundan olur mu su testı yapsak mı dıye soruyoruz..ben de sınır oluyorum..mayıs ayında ılk tup denemem kımyasalla sonuçlandı ve ben sımdı bunu araştırıp duruyorum..
senın hamılelık takvımını goruyorum, umarım gebesındır ???
Canım evet hamileyim ama takvim kimyasal gebelikte girdiğim veri.5 haftalık şu an..değiştiriliyor mu?

Merhaba arkadaşlar konu eski fakat baktım da tam benim yaşadıklarım anlatılmış ve yakın zamanda yorum yazan arkadaşlar olmuş. Bende 1 yıl arayla 2 kez kimyasal gebelik yaşadım 2. si eylül ayında oldu değerim ilk 25,67 idi 2 gün sonra 86 ya çıkmıştı dr çok güzel yükselmiş dedi fakat kahve rengi bi akıntı başladı artışlar azalmaya ve sonrada düşmeye başladı. DR. 2. olduğunu bilmesine rağmen her kadında oluyor bunu bilmeden adeti gecikti sanıyor dedi. ama ben 2. ye yaşadım ve bunun haricinde hiç gebe kalamadım. Kan pıhtılaşması gibi sorunlardan oluyormuş dedim o testleri yaptırmak istiyorum. dr da şuanda gerek yok senin için bir sürü para verirsin dedi. Hem sebep kan pıhtılaşması bile olsa kalp atışını duymadan iğne filan yapamayız dedi. Bana çok saçma geldi burada okuduğum kadarıyla pıhtılaşması olduğunu öğrenen arkadaşlar erken dönemde gebeliği öğrenip hemen iğneye başlıyorlar. Sorun ne bilmiyorum daha önceden de prolaktin yüksekti ama düşmüştü yine mi çıktı gebelikte o düşüğe sebep olur mu bilmiyorum. Her yerde hamile kalmamaya sebep oluyor diye okuyorum.. Dr. ların duyarsızlıkları beni çok yıpratıyor. Demek ki bi problem var ki bu düşük oluyor. onların düşük bile saymadıkları minicik şey bizim canımız yıllarca bekliyoruz her ay ne çektiğimizi bi kendimiz bi Allah bilir. Evet belki sağlıksız bir döllenme olup vücut kendisi atmış olabilir ki böyleyse hamd olsun onun ilerisi çok daha zor ama belki sağlıklıydı bebeğim ama kanım pıhtılaştı tutunamadı annesine beslenemedi büyüyemedi yavrum. Neden bulmuşken kaybedelim ki yıl 2015 olmuş herşeyin çaresi var artık. Ama biz bu yılda sadece hastalığımızla sorunumuzla değil birde dr arın duyarsızlığı ile savaşıyoruz. Ben çocuğum için bir daha kaybetmemek için parası neyse vericem onu bulup kaybetmek öyle üzücü öyle yıpratıcı ki yaşamayan anlamaz.. Belki yazımı kimse okumaz yorum yapmaz biraz uzun oldu ama içimi döktüm işte.. Umarım tüm isteyenler sağlıklı hayırlı evlatlara sahip olurlar

Merhaba arkadaşlar konu eski fakat baktım da tam benim yaşadıklarım anlatılmış ve yakın zamanda yorum yazan arkadaşlar olmuş. Bende 1 yıl arayla 2 kez kimyasal gebelik yaşadım 2. si eylül ayında oldu değerim ilk 25,67 idi 2 gün sonra 86 ya çıkmıştı dr çok güzel yükselmiş dedi fakat kahve rengi bi akıntı başladı artışlar azalmaya ve sonrada düşmeye başladı. DR. 2. olduğunu bilmesine rağmen her kadında oluyor bunu bilmeden adeti gecikti sanıyor dedi. ama ben 2. ye yaşadım ve bunun haricinde hiç gebe kalamadım. Kan pıhtılaşması gibi sorunlardan oluyormuş dedim o testleri yaptırmak istiyorum. dr da şuanda gerek yok senin için bir sürü para verirsin dedi. Hem sebep kan pıhtılaşması bile olsa kalp atışını duymadan iğne filan yapamayız dedi. Bana çok saçma geldi burada okuduğum kadarıyla pıhtılaşması olduğunu öğrenen arkadaşlar erken dönemde gebeliği öğrenip hemen iğneye başlıyorlar. Sorun ne bilmiyorum daha önceden de prolaktin yüksekti ama düşmüştü yine mi çıktı gebelikte o düşüğe sebep olur mu bilmiyorum. Her yerde hamile kalmamaya sebep oluyor diye okuyorum.. Dr. ların duyarsızlıkları beni çok yıpratıyor. Demek ki bi problem var ki bu düşük oluyor. onların düşük bile saymadıkları minicik şey bizim canımız yıllarca bekliyoruz her ay ne çektiğimizi bi kendimiz bi Allah bilir. Evet belki sağlıksız bir döllenme olup vücut kendisi atmış olabilir ki böyleyse hamd olsun onun ilerisi çok daha zor ama belki sağlıklıydı bebeğim ama kanım pıhtılaştı tutunamadı annesine beslenemedi büyüyemedi yavrum. Neden bulmuşken kaybedelim ki yıl 2015 olmuş herşeyin çaresi var artık. Ama biz bu yılda sadece hastalığımızla sorunumuzla değil birde dr arın duyarsızlığı ile savaşıyoruz. Ben çocuğum için bir daha kaybetmemek için parası neyse vericem onu bulup kaybetmek öyle üzücü öyle yıpratıcı ki yaşamayan anlamaz.. Belki yazımı kimse okumaz yorum yapmaz biraz uzun oldu ama içimi döktüm işte.. Umarım tüm isteyenler sağlıklı hayırlı evlatlara sahip olurlar
Aylar yillar geçse de acimiz gerçekten ayni. Canim bende bu ay üçüncü kimyasal gebeligimi yasadim. Doktorum düşük yaptigimi ve hüngür hüngür aglamama ragmen gözüme baka baka tip da bi yerde yetersiz kaliyor Allahtan umut kesilmez dedi ve bizi eve gönderdi o an yerin dibine girip bir daha yaşamak istemedim. Bende pıhtılaşma var ve igneyi kullandigim halde düştü. Şu aralar doktor ariyorum her duyduguma gidiyorum hiç biri de şundan dolayi diyemedi ama ben bulcam inşallah Allahtan ümit kesilmez

Aylar yillar geçse de acimiz gerçekten ayni. Canim bende bu ay üçüncü kimyasal gebeligimi yasadim. Doktorum düşük yaptigimi ve hüngür hüngür aglamama ragmen gözüme baka baka tip da bi yerde yetersiz kaliyor Allahtan umut kesilmez dedi ve bizi eve gönderdi o an yerin dibine girip bir daha yaşamak istemedim. Bende pıhtılaşma var ve igneyi kullandigim halde düştü. Şu aralar doktor ariyorum her duyduguma gidiyorum hiç biri de şundan dolayi diyemedi ama ben bulcam inşallah Allahtan ümit kesilmez
Bizi bizden başkası anlamaz malesef benim dr da kanama olduğunda düşebilir de düşerse de biz bunu düşükten saymıyoruz dedi. O ne derse desin büyüyebilecek bi minik vardı orda.. sana nasıl tedavi uyguladı dr genelde öğrendiklerinde başarılı oluyo gebelikler

Bizi bizden başkası anlamaz malesef benim dr da kanama olduğunda düşebilir de düşerse de biz bunu düşükten saymıyoruz dedi. O ne derse desin büyüyebilecek bi minik vardı orda.. sana nasıl tedavi uyguladı dr genelde öğrendiklerinde başarılı oluyo gebelikler
Walla canım öğrendikten sonra aşılama yaptırdık. Ama sperm yıkadıktan bir buçuk saat sonra falan aşıladilar bi doktor da belki ikisi kan pıhtılaşmasindan sonu da kromozom bozuklugundan düştü bilemeyiz dedi. Evet düşükten saymıyorlar ama bizim canimizdan can gidiyor bilen yok :KK43: sen yaptir canım testlerini kan pıhtılaşmasi ve genetik testini

Walla canım öğrendikten sonra aşılama yaptırdık. Ama sperm yıkadıktan bir buçuk saat sonra falan aşıladilar bi doktor da belki ikisi kan pıhtılaşmasindan sonu da kromozom bozuklugundan düştü bilemeyiz dedi. Evet düşükten saymıyorlar ama bizim canimizdan can gidiyor bilen yok :KK43: sen yaptir canım testlerini kan pıhtılaşmasi ve genetik testini
Adetin 3. Günü gidicem hormon testlerimi yapıcak onları da yazıcak galiba inşallah gittiğim hastanede de yapıyolardır. Eşimde bende yaptırmak istiyoruz ne olduğunu bilip ona göre hareket etmek lazım. Şuan hamile kalsam hamileliğime bile sevineme yine mi düşecek diye. Sorunu bildikten sonra da risk bitmiyor ama en azında daha bilgili olur insan

Adetin 3. Günü gidicem hormon testlerimi yapıcak onları da yazıcak galiba inşallah gittiğim hastanede de yapıyolardır. Eşimde bende yaptırmak istiyoruz ne olduğunu bilip ona göre hareket etmek lazım. Şuan hamile kalsam hamileliğime bile sevineme yine mi düşecek diye. Sorunu bildikten sonra da risk bitmiyor ama en azında daha bilgili olur insan
Walla canım bize Sorun pıhtılaşma denildi onu kullandiktan sonra yine düşünce benim umudum baya bi kirildi. Ama sen yaptir testlerini inşallah bulunur nedeni

Walla canım bize Sorun pıhtılaşma denildi onu kullandiktan sonra yine düşünce benim umudum baya bi kirildi. Ama sen yaptir testlerini inşallah bulunur nedeni
Bende hep sorun bulunduğunda çözüleceğine inandım ama inşallah öyle olır ilk defa sizin gibi bi vaka duydum inşallah sende kucağına alırsın çocuğunu bian önce.. 2 düşükten sonra neden hamilelere Allah kucağına almayı nasip etsin diye dua ediliyo ve ne kadar önemli bi dua anladım:KK51: Allah kimseye yaşatmasım önce sevindirip sonra üzmesin

X