- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
Mesajınızı okurken hem içim yandı hem gözlerim doldu hemde tebessüm.. Sizde çok zor şeyler yaşamışsınız ama çok şükür bu gününüze bebeğiniz kucağınızda.. Benim kafam çok karışık açıkçası bu kimyasal gebelikle alakalı. Benim Dr. kan pıhtılaşmam olsa bile erken dönemde yani 6 7 haftadan önce bir etkisi olmaz iğneye de bu zamandan önce başlayamayız. Şuan sana yapılması gereken şeyler hormon testleri dedi. Pıhtılaşma ve kromozom testleri yaptırabilirsin ama boşuna para vermiş olursun şu aşamada dedi. Özelde de yaptırma devlete git orda yalan söyle 3 tane 6 haftalık düşüğüm var kalbi göründü durdu filan de dedi. Başka türlü bakmazlar dedi. Bende yaptırmak istiyordum ama eşimle ortak karar alıp bi şans daha verelim hem yalan dolanla o kadar uğraşmayalım dedim. Bu durumdayken de öyle proflar bakıyomu bilmiyorum bakmıyor sanırım.. zeynepce90 arkadaşında dr u benim dr umla benzer şeyleri söyledikten sonra kesin 1kez daha bekleme kararı aldım. Sizin yazdıklarınızla da kafam tekrar karıştı. Ne yapmalıyım hangi dr a gitmeliyim gerçekten şaşırmış durumdayımArtık hamile kalamamaktan değil tekrar olurda yine düşük olur diye korkuyorum yaniKizlar Allah yardimciniz olsun ama umidinizi kesmeden sabirla bekleyin...benim ilk hamileligim kimyasaldi..o kadar cok istiyodum ki...6 ay sonra oldu o da kimyasal oldu...ahhh ne cok uzulmustum!icim ne yanmisti!yasamayan bilemez...6 ay sonra tekrr hamile kaldim tabi bu sefer hep bi kaygi içimde...beta hcg baktirdim 2 gun arayla..tekrar düşmüştü!kanamam ayni 10. Gun basladi(iki gebelikte de kahve lekelenmeler vardi)...offf bu da kimyasal derken kendim biseylerin ters gittigini farkettim(adet bittigi halde gogus hassasiyetim gecmemisti test yaptim 2 cizgi cok netti) beta sifirlanmismi derken 1159 olmusti...Aman Allahim dis gebelikmis gecirdigim..neyseki erken farkeettik ic kanam vs olmadan,ameliyata grk kalmadan 2 doz igneyle düştü...uzatmayayim cok zor gunlerdi...tum testler yapıldı.bende pihtilasma cikti esimde de sperm sayisi azdi...asilama ile 3.kez hamile kaldim a.dollenmeden 12 gun sonra beta hcg 20 idi ben Hamileligimi ogrenir ogrenmez başladım igneye kizlar.dr um unide prof...bence sizde hemen baslayin...ve mutlaka esleriniz sperm testi yaptirsin..sperm sekil bozuklugu.hareket sayi azligindan da sagliksiz gebelikler olabiliyormus..Rabbim yar ve yardimciniz olsun.oglum su an 4 aylik kucagimda emerek uyuyor bi yandan :)Rabbim hayirlisiyla sizlere de nasip etsin bu manzarayi...Eski gunlerimi yad edince bi huzunlendim ama gecti cok sukur...sizlerin se gececek insallah Allah'in izniyle guzel gunler gelecek...cok dua edin