• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim evim henz yok bende yeni evimizin resimlerini ekledim :)

1.güle güle huzur ve saglıkla oturun :nazar:
2. insanın ailesi ile yaşadığı yerde evi değilmidir.arkadaşlar kendi evin ailenin evi diye niye ayırıyorsunuz. yasakkelime
3.klozet olayına bende takıldım.Yani türkiyede ki tuvaletler alafranga olunca medeni mi olduk şimdi anlamadım.:uhm: Türkiyede kullanılmasada her banyoda bir klozet mutlaka bulunur. a.s .birde olmasa ne olur yani :1closedeyes:

1.güle güle huzur ve saglıkla oturun :nazar:
2. insanın ailesi ile yaşadığı yerde evi değilmidir.arkadaşlar kendi evin ailenin evi diye niye ayırıyorsunuz. yasakkelime
3.klozet olayına bende takıldım.Yani türkiyede ki tuvaletler alafranga olunca medeni mi olduk şimdi anlamadım.:uhm: Türkiyede kullanılmasada her banyoda bir klozet mutlaka bulunur. a.s .birde olmasa ne olur yani :1closedeyes:

1.Teşekkür ederimmm a.s.
2.Bu bölümde herkes evli olup kendi evinin resmini koyduğu için öyle yazdım yoksa yaşadığım ev tabiki benimde evimdir....
3.Bu klozet olayına benim konumda neden takıldı herkes anlamış değilim normal tuvaletimizde var klozetimizde annem ameliyatlı olduğu için klozet kullanıyor yoksa illa modern olalım diye klozet koydurmadık!

Benim odam

grnt002ls0.jpg

grnt005ty7.jpg

Mutfağımız tam toplu deil ama idare edin artık :)

grnt006eb0.jpg

güzel eviniz canim ..
insallah yakinda kendi evinide görürüzz ..

evlenecek olanlar icin bu topik cok ii olmus .. güzel güzel fikirler edinmissindir eminimki.
kat kat güzelleri senin olsun insallah.

Back
X