• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim emeklerim:)

antikNAKIXSXer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
202
0
116
Bursa
sitemi ziyaret eder misinizzz

bindalli26.jpg

bindalli-002.jpg

CEYIZ-018.JPG

CEYIZ-016.JPG

dantel3.jpg

24122007001xpj1.jpg

24122007004xbj9.jpg

sitemi ziyaret eder misinizzz:teytey:

gercekten cok guzeller sıtenıde gezdım canım cok emek verılmıs herseye bellı umarım yoluın acıkolur
en azında caba sarfetmen cok guzel paylasımların cok hosuma gıttı bu arada senınle goruselım bende dısarı dantel yapıyorum orneklerın bazıları mevcut bılgıne eger ısne yara bısey yada sıtende yayınlamak ıstersen seve seve verırım canım benım allah bahtını acık etsın

gercekten cok guzeller sıtenıde gezdım canım cok emek verılmıs herseye bellı umarım yoluın acıkolur
en azında caba sarfetmen cok guzel paylasımların cok hosuma gıttı bu arada senınle goruselım bende dısarı dantel yapıyorum orneklerın bazıları mevcut bılgıne eger ısne yara bısey yada sıtende yayınlamak ıstersen seve seve verırım canım benım allah bahtını acık etsın

çok sağol dilhan simaycım bende seninle görüşmek isterim yerimseniben

kadın dayanısması olsun bızımkı evdekı esler ınanmıyo ama bızde oturdumuz evımızden ıs kadını ola bılıyoruz ben yenı havlu orneklerını yukluyorum canım eger takıldıgın bı yer olursa ozelden yada burdan goruselım

tsk ederım canım benım senın dukkan falanmı var yoksa evdemı yapıyorsun

canım iş yeri açmıştım .Küçük yerde olunca tabiki geniş insan kitlesine ulaşamıyorsun .Bir yerde takanıyorsun .kiradı vergiydi hiç birşey kazanamıyorsun o yüzden kapattım iş yerini .Evimde devam ediyorum .Ğürüşmek üzere.

Hepsi çok güzeller pike takımına bayıldım sitenin adresini aldım oraya da göz atıyorum.Özellikle danteller kısmına ;)

Back