Evlat Edinme İzmirrr Evlat edinme sürecinde bekleyenler

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Bizimde ailemizde böyle bir çocuğumuz var öyle tatlı ki herkes çok seviyor oda öyle, bebekken geldi ailemize şimdi iki buçuk yaşında çok da alıştı aileside ona karşı öyle. Pişman olmazsınız neden olsun böyle bir şey. Bende eşime diyorum koruyucu aile olalım kabul etmiyor ne güzel birşey halbuki

Ya insanlar neler yapiyor bu konularda, eşimin kuzeni daha 11 yasinda çocuk iken bir miras konusunda teyzesinin "Babamin malini benim kanimdan olmayanamı yedirecegim" demesiyle ögreniyor.
Çocuk yıllardır öz anne babasinı arıyor psikoloji iyi değil, aidiyet duygusu gelismemiş kucuk yasta bu sekilde öğrendiği icin.
alan aileninde burnundan getirdi hayatı kötülük yapmışlar bir suçlari varmış gibi.
İnsanların ağzi maalesef torba değil, işlerine gelmeyen en ufak durumda senin en derin yaralarını nusret gibi tuzluyorlar yani.
Yıllar önce bir komşumuz vardı,kadın hamilelik belirtilerinin hepsini yasıyor ama hamile degil.Doktor hic sorun olmamasına rağmen durumun psikolojik oldugunu kendini rahat bırakmasını söylüyor ama nafile.Bu sekilde yıllar gecip gidiyor.

Sonunda evlatlık almaya karar veriyor aile kız bebek istiyorlar,suan nasıl bilmiyorum ama o dönemde cok uzun sürüyor.4 sene sonunda artık kız ya da erkek farketmez diyor ve 10 günlük bulunan bir erkek bebek icin aranıyor.Bebegi alıyorlar aldıkları gün kv si kriz geciriyor(alacaklarına inanmadı sanırım)asla kabul etmeyecegini eve giremeyeceklerini söylüyor.Aile bebeği alıp Polonyaya tasındı.Herkesten soyutladılar kendilerini.Kadın 2 sene sonra hamile olduğunu öğreniyor.

Türkiye’ye geldiklerine görmüstüm 2 valiz dolusu oyuncagıyla gelmislerdi🥲.Akrabalarını sormustum da kendi cocugunu bile aileye göstermemisti ve düsünmüyordu.Bu cocugu evladımız olarak benimsedik ona travma yaratacak herşeyi hayatımızdan cıkardık demisti.Ne büyük bir karar gercekten.Yapan da yapmayan da haklı nedenleriyle seçim yapıyor kesinlikle.

Son düzenleme:
A Aysl11 evlat edinenler basligina mutlaka bakin orada il il sira bekleyenler duygularini ve durumlarini paylasiyor.

Boylece kendi siraniza asagi yukari ne kadar surede sira geleceğini ogrenebiliyorsunuz, boyle tatli bekleyislerde bence bir nebze ic rahatlatacak netliğe ihtiyac var.

Hakkinizda hayirlisi olsun, cok yuce gonullu bir davranis, Allah yolunuzu acik etsin.

Valla hayırlı uğurlu olsun, bence en kısa sıra gelecek şekilde olsun. Yine de siz bilirsiniz kız bebek candır şimdi kafanızı karıştırmış olmayayım :KK200:

A Aysl11 evlat edinenler basligina mutlaka bakin orada il il sira bekleyenler duygularini ve durumlarini paylasiyor.

Boylece kendi siraniza asagi yukari ne kadar surede sira geleceğini ogrenebiliyorsunuz, boyle tatli bekleyislerde bence bir nebze ic rahatlatacak netliğe ihtiyac var.

Hakkinizda hayirlisi olsun, cok yuce gonullu bir davranis, Allah yolunuzu acik etsin.
Coook teşekkür ederim yeni olduğum için pek hakim değilim hemen bakıyorum

Sizi tebrik ederim bir çocuğa aile olmak istediğiniz için. Neler görüyorum her türlü tedavi ile çocuk olmamasına çocuk hazreti ile yanmasına rağmen evlat almayı öcü gibi gören insanlar var maalesef.Bilinçli ve merhametli olmanızı samimiyetle tebrik ediyo

Çok teşekkür ederim 9 yıllık evlilik sürecimde hep bu anı bekledim Rabbime sukurler olsun.cesaret edemeyenlere örnek olalım inşallah

Evet öyle ama benim için fark etmezdi ama eşim kız cocuklarina biraz daha çok sevdiği için onu kıramamistim daha sonra ortak karara vardık bunun önemi olmadigini anladık

X