Kızlar bebeğim daha yeni 2 aylik, kayınpederim ve kaynanam bebeği görmek istiyor hakli olarak ama sehir disinda yaşıyorlar hava soğuk

Kızlar bebeğim 2 aylık oldu, dedesi ve babanesi gormek istiyor ancak şehir dışında yaşıyorlar hava da soğuk araba ile gideceğiz ama ne bileyim içimde gene de bir korku var bağışıklık sistemi yeterince güçlendirmiş midir? Siz bu aylarda ziyaret yaptınız mı?
Yol 40 dakikaysa ve hasta olan yoksa bebeğin uyku vaktine denk getirip gidebilirsiniz. Burası da çok soğuk şu an - 10 hissedilen ama bebekler ve cocuklar hep dışarıda. Hava koşullarına uygun giydirirseniz sorun olmaz. Kötü hava yoktur, hava koşullarına uygun olmayan kıyafetler vardır.

Biz 17 günlükken 1.5 saatlik bir yolculuk yapıp gün boyu gezip dönmüştük. 11 haftalıkken Almayadan Türkiye’ye gelip 12 haftalıkken Feribot ve otobüs ile Midilli’ye gitmiştik. Çok şükür hiçbirşey olmadı. Tabi bende biraz rahatım. İçinizi ferah tutun önleminizi alın yeterli bence :)

Madem arabayla sorun olmuyacaksa neyini soruyorsunuz ? Ergence laf sokmadım ben de anneyim. Evet korumacı olmanızı anlarım ama 40dk arabayla yolculuk yapacaksınız altı üstü. Yeni anneyim ayağına nazınızı çekmemizi bekliyorsunuz herhalde ama kızmıyorum lohusasınız bu duygularınız durulacak zamanla.
Soğuksa ona göre giydirilir araba hazırlanır bunlar için anne olmaya gerek yok bile babaannemiz için de bunu yaparız yani. Burda insanları 8-10 saat yolculuk yapacakmış gibi başta açıklamadan konu açmışsınız.
Yeni anneyim ayağına nazımı cekmeni beklemiyorum çünkü benim hayatımda olan biri değilsin anam değilsin babam değilsin hangi rüyalarda yaşıyorsun? 😃 madem bu kadar rahatsızsın ve cok zekisin, görmezden gel cevap yazma. Başta sorulan cevaba cevap yazmışım zaten orada 40 dakika olduğu havanın soğuk ve kuru olduğu yazıyor burası Türkiye değil hava -10 derece, arabayı park ettikten sonra elbette yürüme mesafesi var Türkiyedeki gibi sağa sola saçma sapan araba park edilmiyor. Saçma sapan yorumlar yapma.

Biz 17 günlükken 1.5 saatlik bir yolculuk yapıp gün boyu gezip dönmüştük. 11 haftalıkken Almayadan Türkiye’ye gelip 12 haftalıkken Feribot ve otobüs ile Midilli’ye gitmiştik. Çok şükür hiçbirşey olmadı. Tabi bende biraz rahatım. İçinizi ferah tutun önleminizi alın yeterli bence :)
♡ teşekkürler

Yeni anneyim ayağına nazımı cekmeni beklemiyorum çünkü benim hayatımda olan biri değilsin anam değilsin babam değilsin hangi rüyalarda yaşıyorsun? 😃 madem bu kadar rahatsızsın ve cok zekisin, görmezden gel cevap yazma. Başta sorulan cevaba cevap yazmışım zaten orada 40 dakika olduğu havanın soğuk ve kuru olduğu yazıyor burası Türkiye değil hava -10 derece, arabayı park ettikten sonra elbette yürüme mesafesi var Türkiyedeki gibi sağa sola saçma sapan araba park edilmiyor. Saçma sapan yorumlar yapma.
Tarzınız hiç hoş değil

Sakin ol şampiyon

öncelıkle bebısınız hayırlı uğurlu sağlıklı olsun💖🤍 geçen yıl bu zamanlarda seul’de içlik+kazak+mont+eldıven+şapka donmuştum. Şimdi ilk kez çıkaracaklarsa ve soğuksa yıne telaş yaptılar dıye duşunuyorum. İyice sararsınız aracı da ısıtırsınız hıç bişeycık olmaz nasılsa dışarda dolanmıcaksınız, Kız buarada darbe olmadı mı noldu oralarda 🤔🤔🥹

öncelıkle bebısınız hayırlı uğurlu sağlıklı olsun💖🤍 geçen yıl bu zamanlarda seul’de içlik+kazak+mont+eldıven+şapka donmuştum. Şimdi ilk kez çıkaracaklarsa ve soğuksa yıne telaş yaptılar dıye duşunuyorum. İyice sararsınız aracı da ısıtırsınız hıç bişeycık olmaz nasılsa dışarda dolanmıcaksınız, Kız buarada darbe olmadı mı noldu oralarda 🤔🤔🥹
Adam karısının yolsuzluğunu örtmek için saçmaladı askeri darbe yaptı 2 3 saatliğine sonra mecliste 190 milletvekiline oya sunuldu 190 milletvekili de red oyu verdi 😃 6 saat içinde ohal hali kalktı, şimdi yargılanılması isteniyor cumhurbaşkanın.

Soğuk hasta etmez, terin üzerinde kuruması hasta eder.
Klimalar hasta eder.
Sıcak soğuk dengesizliği hasta eder, mevsimine göre giyinmemek hasta eder.
Kuru hava hasta eder.
Mikroplar hasta eder.

X