- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Hay Allah'ım... Sadece seviyor diye her şey sineye çekilebilir yani? Evlenince çok değil 2-3 yıl sonra böyle düşünmeyeceğini garanti edebilirim.Evet bariz bi şekilde öyle bi problemi var . Ama diğer yandan da bana değer veriyo seviyo sahipleniyo merak ediyo benim için endiseleniyo
Ben istedim kız kardeşime vermeyi zaten. İçim rahat etmezdi diğer türlü, Kpss ye daha 1 yıl var calissam yapabilir miyim bilmiyorum sevgilime söylesem evliyken de çalışabilirsin ben mani olmam diyecek ve olmaz da oda cok istiyor calismami güzel bi isim olmasını. Ama aileme de söyleyemiyorum benim ciddi düşündüğüm birisi var diyeailen niye karşılamıyor kız kardeşinin masraflarını durumunuz çok mu kötü? sen daha fazla para alsan yine sana bi para bırakmıcaklar bu gidişle en iyisi kpssye deli gibi çalışmak. kaç kurtar kendini o köyden. evlenmeyi de ertele kendi ayaklarının üzerinde durana kadar. benim fikrim bu
Kocamdir döver de sever de diyosun yani.Dayak yok diyceksin belki birazdan ama potansiyel var adamda.Evet bariz bi şekilde öyle bi problemi var . Ama diğer yandan da bana değer veriyo seviyo sahipleniyo merak ediyo benim için endiseleniyo
bilemiyorum ben kendimi kurtaracak param olmadan kardeşime yardım etmeyi düşünmezdim. aç değil açıkta değil verilen yol parası aileden de alınabilir ailenin durumu varsa. anlaşılan o ki kpss sizin hiç düşünmediğinizbir şey, evlensem mi evlenmesem mi diye açmışsınız konuyu. ailene bir şekilde sen söyleyemiyorsan annene yakın olan senin de kendini yakın hissettiğin birine söyle o söylesin, babanda elbet kabul edicek bir şekilde. ama çok gençsin be canım 20 yaşındasın yani işalla pişman olmazsınBen istedim kız kardeşime vermeyi zaten. İçim rahat etmezdi diğer türlü, Kpss ye daha 1 yıl var calissam yapabilir miyim bilmiyorum sevgilime söylesem evliyken de çalışabilirsin ben mani olmam diyecek ve olmaz da oda cok istiyor calismami güzel bi isim olmasını. Ama aileme de söyleyemiyorum benim ciddi düşündüğüm birisi var diye
Hayır hayır aslaa. Ne dövmesi ben zaten babamdan korktum yıllardir bu yüzden. Çok çabuk sinirlenebilen bi yapısı var ve böyle zamanlar da ben zaten genelde ondan önce bagirip çağırmaya başlıyorum sonra oda sinirleniyo artık böyle yapmıyorum ama sakin bi şekilde söylüyorum ona hatasını yerin dibine giriyor o an. Halbuki azarlaSam üste çıkıyo biseylere zarar veriyo falanKocamdir döver de sever de diyosun yani.Dayak yok diyceksin belki birazdan ama potansiyel var adamda.
Sanirim yanlış anlattım evet evlenmek istiyorum ama daha değil korkuyorum hazır da değilim. Ama burda da çok mutsuzum kpss yi tabiki de istiyorum ama yapamicamı düşünüyorum daha 1 yıl var o 1 yıl içinde ban naparim bide sonra kazanamazsam asıl. O zaman napıcam diye düşünüyorumbilemiyorum ben kendimi kurtaracak param olmadan kardeşime yardım etmeyi düşünmezdim. aç değil açıkta değil verilen yol parası aileden de alınabilir ailenin durumu varsa. anlaşılan o ki kpss sizin hiç düşünmediğinizbir şey, evlensem mi evlenmesem mi diye açmışsınız konuyu. ailene bir şekilde sen söyleyemiyorsan annene yakın olan senin de kendini yakın hissettiğin birine söyle o söylesin, babanda elbet kabul edicek bir şekilde. ama çok gençsin be canım 20 yaşındasın yani işalla pişman olmazsın
Simdi asla diyosun da ilerde olmayacagini garanti edebilir misin?Her kavgada bisey kiracaksa bu adam sira sana da gelir.Zaten baba evinde dert cekmissin.Bu adamin da farkli oldugunu sanmiyorum.Hayır hayır aslaa. Ne dövmesi ben zaten babamdan korktum yıllardir bu yüzden. Çok çabuk sinirlenebilen bi yapısı var ve böyle zamanlar da ben zaten genelde ondan önce bagirip çağırmaya başlıyorum sonra oda sinirleniyo artık böyle yapmıyorum ama sakin bi şekilde söylüyorum ona hatasını yerin dibine giriyor o an. Halbuki azarlaSam üste çıkıyo biseylere zarar veriyo falan
istemek başarmanın yarısıdır derler :) klişe lafımı şuraya bırakayım o dursun. kardeşine vereceğin parayı kpss kursuna verirsen şansını arttırırsın. bir yıl çok önemli değil evli kalacağın süreyi düşündüğünde. neyse canım benim fikrim belli. özet geçmek gerekirse; köyden kurtulma işini evlilikle değil kpss ile yap, maaşlı garanti işin olsun, sevgilinle bu süre zarfında hala devam ediyor olursanız o zaman evliliği düşünürsün. gerisi sana kalmış, kendi hayatın en iyisini sen bilirsin.Sanirim yanlış anlattım evet evlenmek istiyorum ama daha değil korkuyorum hazır da değilim. Ama burda da çok mutsuzum kpss yi tabiki de istiyorum ama yapamicamı düşünüyorum daha 1 yıl var o 1 yıl içinde ban naparim bide sonra kazanamazsam asıl. O zaman napıcam diye düşünüyorum
Evet bariz bi şekilde öyle bi problemi var . Ama diğer yandan da bana değer veriyo seviyo sahipleniyo merak ediyo benim için endiseleniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?