Benim derdimin adı ne ? Dermanı ne ? Siz söyleyin

2 yıl bekleyince sevgisi azalacak biriyle zaten evlenilmez

sevgiliniz kac yaşında acaba?
Sevgilim 23 yaşında onun işi gücü var polis memuru kendine güveni de var ama benim yok iste. Bende istiyorum ki güzel bi isim olsun öyle evlenelim hayatta insanın başına ne geleceği belli olmuyor , önceden yasadiklarimdan dolayi da babam bile bunu yaptıysa kimler neler yapar diyorum ama zaten ev ortamim huzursuz eve nazaran sevgilimle daha mutluyum ama oda bian önce babama soylememi istiyor bense söylemek istemiyorum 3 aydır sikistiriyor artık söyle diye daha ne kadar idare edebilirim bilmiyorum oda uzaklasirsa iyice bunalıma girerim diye düşünüyorum korkuyorum

o kadar kötü olay yaşadın da hayattan bir tanecik ders çıkaramadın mı 1 tane
neden evlenince çalışmıyosun?
Ya evlenince çalışmam demiyorum. Benim şuanda yaşadığım yer sevgilimin memleketi hani polisler hiç bi zaman kendi memleketlerinde görev yapamiyorlar ya o yüzden burda bi işe girsem de başka bi şehre gitcem evlenince. Sevgilim de ben senin kendi ayaklarinin üzerinde durmani istiyorum zaten bana bişey olsa allah korusun kendi kendine bakabilmeni istiyorum ama senin orda imkanın yok ne ders çalışmak için nede güzel bi iş için. Evlendiğimiz de de istersen ders çalışırsin istersen uygun bi işe girersin ben hep destekcinim ama yeterki söyle artık diyo. Şimdi kpss ye 1 yıl var o zamana kadar ne onu oyalayabilirim nede aileme söyleyebilirim

Babam şuanda hiç kimseyle evlilik düşüncesini bağdastiramiyor bana dair. Annem sevgilimi biliyor ama hala kabullenebilmis değil annemim yanındayle sevgilimden bana mesaj gelse bile kızıyo yine mi arıyo o diye. 1 hafta önce en azından bi Tanısın diye konuya girdim ne saygisizligim kaldı ne terbiyesizligim

20 yasındasın ne evlenmesı ne nısanlanması...once ayaklarını ustunde dur...evlılık evcılık dgeıl..kotu olaylar yasamıssın dıye kurtuluşu evlılıkte görme...2 senelık okulu 4 e tamamla meslegını elıne al..erkek arkadasın yanında olursa ne ala ama olmazsada arkana bıle bakma....once kendını düşün...annen babanı neden cektı buyuk ıhtımal meslegı yoktu ayajları ustunde duramadı boyle ıntıhar edecek kadar acız durumlara düşürdü kendını
sevgılın bırak sımdılık sevgılı olarak kalsın soyleme kımseye...senı seven adam bekler zaten...yasın daha 20 sakın acele etme sakın

2 yıl boyunca Ünv. De maddi manevi her zaman sevgilim destek oldu babam da maddi açıdan tabiki para gönderdi ama bana gonderdigi zaman evdekiler sıkıntı yaşıyordu bende isterdim 4 yilliga çıkartmayı ama devlet yurdunda kaliyodum DGS yi kazansam tekrar yurt başvurusu yapmak zorundaydim nu sefer de cikmicakti çünki devlet yurduna da 2. Sene çok zorluklarla girdim ilk başvuru yaptığımda çıkmamışti yine cikmicakti. Devlet yurdunda 130 lira veriyodum hersey içinde özel yurtta 8 kişilik odaya 480 lira. Düşünün artık. Bende bunun sorumluluğunu alamamadim babam ayda 1000 lira bana gönderemez yada gönderirse evdekiler sıkıntı çeker öyle olacağına açıktan tamamlarim bi işe girer çalışırım 3-5 destek olurum diye düşündüm

Sevgilinden bahsedermisin biraz.
Hangi sebeplerden dolayi " bu adam beni mutlu eder" dusuncesindesin?

Sevgilinden bahsedermisin biraz.
Hangi sebeplerden dolayi " bu adam beni mutlu eder" dusuncesindesin?
Onunla güzel vakit geçiriyorum beni sevdiğini düşünüyorum sonra ben bi hasta olsam o an ki durumu ne olursa olsun koşa koşa yanıma geliyo hastaneye götürüyor herkese karşı koruyo sahipleniyo okul konusunda hep destekci maddi açıdan cebinde olmasa da ben bisey istesem hemen gider yapar bulur buluşturur sonra vicdanli merhametli neşeli üzüldügüm de de yanımda mutluluğumda da

evlenirseniz gangi şehirde yaşayacaksınız ki hic iş imkanı falan yık? Ayrıca siz kpss ye hazırlanacaksınız yani memur olmak istiyorsunuz ordada illaki bi devlet dairesi bulunuyordur

evlenirseniz gangi şehirde yaşayacaksınız ki hic iş imkanı falan yık? Ayrıca siz kpss ye hazırlanacaksınız yani memur olmak istiyorsunuz ordada illaki bi devlet dairesi bulunuyordur
Nerde yasayacagimiz bile belli değil ki memur olsam bi sıkıntım kalmaz da ben olamam diye düşünüyorum

üzüldüm
kendini bu kadar hırpalama.
sevgiline durumunu biraz yansıt.
sana karşı anlayışlı olsun.biraz zaman versin sana
sen de artık olayın duygusallığından sıyrılıp bir iş bul, ya da kpssye çalış.
yani işin olursa ailen çok tepki vermez.
işin olmadan da mevzuyu açma ailene..

niye ders çalışmayı bile bilmiyorum diyorsun ki....ilk,orta,lise,yüksekokul... bunları ışınlanarak mı bitirdin...küçüksün sen...tam okuma çağların...evlenmekte neymiş...önce elin ekmek tutsun...baban gayette haklı.. kpss ye calış tüm gücünle...

Zor.ama bi çoğumuzun hayatı zor.. yani silkelen kalk otur ders çalış bi kpss kursuna yazıl. Kır zincirlerini öğrenilmiş çaresizlikten kurtul. Evlenme ce her şeyi ona anlatıp koz verme.velev ki evlendin kullanır sana yağmurdan kaçtın der...der el oğlu...

Kendine güven atanacagim de calis ve atan.Önce iş sonra eş. işinde yok ailende bu sekildeyken evlenmen hata olur.sakin baskasini bulamam deme seviyorsa seni bekler sevmiyorsa atandiktan sonra daha ne kismetlerin olur.Yolun acik olsun

Kendine güven atanacagim de calis ve atan.Önce iş sonra eş. işinde yok ailende bu sekildeyken evlenmen hata olur.sakin baskasini bulamam deme seviyorsa seni bekler sevmiyorsa atandiktan sonra daha ne kismetlerin olur.Yolun acik olsun
Çevrem de armutun sapı üzümün çöpü derken evlenmemis çok kişi var is yerimde 2 tane abla var biri 35 diğeri 40 yaşında bakıyorum aslında ikisi de güzel meslek desen var hersey var yani ama sanırım talipleri yok artık Bazen düşünüyorum hadi kpss yi basaramadim sevgilimi de kaybettim bekleyemem dedi bana köyden işe işten köye derken ben de evlenemem diye korkuyorum veya kpss yi kazanırm sevgilim de benden ayrılmış olursa ya karsima yeni çıkan biri onun kadar iyi olmazsa hep onu bana aratırsa ? Yaaa da benim israrlarima dayanamayıp tamam beklerim deyip o sürede beni beklerken bana olan aşkı sönüp giderse uzakta kalınca sogursa benden...

Evliligi dusunmek icin 20yas cok erken.sogumak? Insan sevdiginden sogumaz.sohursa zaten sevmemistir.cevremde polis esi olup esinin kiskanclik calismasina izin vermeme baski ve aldatma sorunlariyla boğuşan ama bir türlü bosanmayan isi gucu olmadigi ve aile destegi olmayan cok tanidigim var.onlardan biri olmazsiniz insallah

Ayyy Allah korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…